ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 44 673
  • 750
  •   1
Отговори
# 705

И няма да ми убиват Валери, нали!!!!

Казах ти да питаш Стаси.  Mr. Green

# 706

И няма да ми убиват Валери, нали!!!!

Казах ти да питаш Стаси.  Mr. Green
Sick питах я   Sick Sick Sick

# 707

Значи не трябваше да я питаш. Laughing

P.S. И без това играят дървено тия моменти и взаимоотношения, какво толкова си им хвърлила око баш па на тия? Crossing Arms Не може да няма по-яки двойки по твойта част. Twisted Evil

# 708

Значи не трябваше да я питаш. Laughing

P.S. И без това играят дървено тия моменти и взаимоотношения, какво толкова си им хвърлила око баш па на тия? Crossing Arms Не може да няма по-яки двойки по твойта част. Twisted Evil
Да ти кажа, актьорите играещи гей- двойки в останалите сериали не са по цвете за мирисане. А между нашите има химия.Освен това са страшно талантливи актьори. Феновете от чужбина са вече 130 близо и чакат за серии, а аз няма кво да им предложа:((

# 709
Относно гей двойката Валери много добре си играе ролята, супер естествено и непринудено  Wink Виж Крис ми идва малко .... многострадален един такъв, ма това може и да е щот' е неориентиран  Laughing Но доста зле изграе ролята, така се взема насериозни пък говори лигаво... Абе не го харесвам и него и Елица  Rolling Eyes Ама то ако Елица изчезне от сериала се губи основната сюжетна линия  Rolling Eyes
А Фичо на мен ми хареса снощи, различен, стилен, фиешънче малко  Laughing

# 710
Относно гей двойката Валери много добре си играе ролята, супер естествено и непринудено  Wink Виж Крис ми идва малко .... многострадален един такъв, ма това може и да е щот' е неориентиран  Laughing Но доста зле изграе ролята, така се взема насериозни пък говори лигаво... Абе не го харесвам и него и Елица  Rolling Eyes Ама то ако Елица изчезне от сериала се губи основната сюжетна линия  Rolling Eyes
А Фичо на мен ми хареса снощи, различен, стилен, фиешънче малко  Laughing
Ама Яна го оправи набързо. И май започна да ревнува. Само да не убият Тони заради простотиите на Нора!

# 711
Айдееее Надето Embarassed......такова..... Embarassed.......епа...... Laughing

# 712
Изкефи ме Явор за цигароте
Не това убива бавно -трябва ми нещо по бързо  Joy hahaha

# 713
Все по симпатични ми стават гей двойката в сериала Simple Smile.....особенно сцените им на ревност Laughing сладури Simple Smile

А... Анастасия  -  О, каква жена! ..Огън Laughing

# 714
Айдееее Надето Embarassed......такова..... Embarassed.......епа...... Laughing

Ей, тази актриса ме кефи от самото начало, не съм се объркала за нея- много се радвам. Албена Ставрева- Надето  Mr. Green Heart Eyes
Тази серия беше толкова добра и пипната, личеше си, че е вложено старание този път, че дори Митето не ме подразни. Само Марийчето  брррр с тва носово и провлачено говорене..за театър може и да става, за тв сериал- не  Sick

# 715
  • Варна
Гледах докато Борис отиде да говори със Силвия. Много моля за кратко резюме на случилото се след това... Praynig  Благодаря предварително!   bouquet

# 716
Здравейте.

Мога ли да ви помоля,да ми кажете от къде мога да гледам вчерашната серия.

В нас се разиграваше една семейна драма.....та хванах серията посредата.
Нищо не разбрах,каквостана с Маринчето,когато изпусна теста за бременност и как реши,че ще ходи на психиатър....... Crossing Arms

# 717
  • с/у ОколоМръсТното
къде мога да гледам вчерашната серия

http://vbox7.com/play:d9af7f3e

ама днешната не я откривам...  Rolling Eyes

# 718
Почвам да си мисля, че сценаристите на сериала са разделени на групи и работят на смени. Иначе не мога да си обясня как може да има толкова безлични серии и толкова интригуващи като снощната.

Ето че новите двойки почват да се оформят!

Крис все повече ме дразни! Слаш, извинявай, обаче и твоят човек нещо преиграва вече май.... Време е да го разкриват Крис да се кротнат нещата!

# 719
Почвам да си мисля, че сценаристите на сериала са разделени на групи и работят на смени. Иначе не мога да си обясня как може да има толкова безлични серии и толкова интригуващи като снощната.

Ето че новите двойки почват да се оформят!

Крис все повече ме дразни! Слаш, извинявай, обаче и твоят човек нещо преиграва вече май.... Време е да го разкриват Крис да се кротнат нещата!
Не знам, но "моят човек" е един от малкото,които не преиграват в сериала. Но всеки, както го вижда:)
За мен тия, които преиграват са Нора, Анастасия и Митето.
А не знам какво трябва да се "кротва" между Крис и Валери- те нещата тепърва започват  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт