ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 44 674
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Не се доизразих. Да се кротнат нещата не между Крис и Валери, а между Крис и всички, на които той се сърди или му се сърдят! Аман от сърдити в тоя сериал!

# 721
Тоя Димитър как ме издразни снощи  Confused Анастасия нарече жена му два пъти мърла,санитарка и миришеща на яхния,той как не си отвори устата да каже: ....."внимавай какво приказваш,или ,не обиждай съпругата ми,мери си приказките....."    нещо от този сорт.Тъпънар. #2gunfire

# 722
Тоя Димитър как ме издразни снощи  Confused Анастасия нарече жена му два пъти мърла,санитарка и миришеща на яхния,той как не си отвори устата да каже: ....."внимавай какво приказваш,или ,не обиждай съпругата ми,мери си приказките....."    нещо от този сорт.Тъпънар. #2gunfire
Да без да се замисли че и тя е била същата на времето  #2gunfire но като жени и 2 те са уникални.Бих казала пбаче че Анастасия е много красива и стилна и в живота .Но ако и в личния план е такава злоба нищо чудно че е стара мома bowuu

# 723
  • София
....Но ако и в личния план е такава злоба нищо чудно че е стара мома bowuu

Е стара мома, нали има гадже хамериканец! Wink

# 724

И аз точно това си помислих. Ама той като види Анастейша и му омекват коленцата.  hahaha
И мен взе много да ме дразни Крис. Наистина най- накрая да разкрива какво става с него и с Валери да си заживеят дружно и щастливо. Елица снощи ми хареса- отива й да мълчи като риба.  Mr. Green
Хич не ми допада обаче идеята, че Надето ще се хване със Светльо.  Sick Адски ми е противен този човек...

# 725
  • София

Хич не ми допада обаче идеята, че Надето ще се хване със Светльо.  Sick Адски ми е противен този човек...

Противен е, но поне не е груб. Я виж Митето типичен застаряващ селски бек! Остави, че не защити жена си, но постоянно се държи с нея като с парцал. Лъха от него едно чувство на превъзходство, все е едно е повече от нея...И за съжаление това в България е типична картина!

# 726
  • с/у ОколоМръсТното
внимавай какво приказваш,или ,не обиждай съпругата ми,мери си приказките....."  

мълчи, щот' му се е*е на човека... Какво сега, няма да й се кара и тя да не му пусне  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 12:00 от Шани

# 727
внимавай какво приказваш,или ,не обиждай съпругата ми,мери си приказките....." 

мълчи, щот' ми се е*е на човека... Какво сега, няма да й се кара и тя да не му пусне  Twisted Evil

Joy Joy

# 728
  • Пловдив
Иии, без да искам да обиждам, всички ще остаряваме живот и здраве, ама и тоя Митак - какви страсти, какво чудо, като тинейджър е като види Сийка. Вярна била приказката, че старо сметище като се размирише.....

# 729
  • Бургас
Сега изгледах последните две серии накуп. Еми скучна работа.
Крис май е почти разкрит, въпрос на няколко серии е  Whistling

# 730
отдавна не съм гледала сериала,но снощи го хванах и да попитам-защо се цупи Елица?Тя още бременна ли е,че не видях,беше седнала и скрита зад една книга?

# 731
  • София
Еее, голямо раздвижване тука.... И аз мисля, че снощната серия беше не чак толкова постна като последните.
Не вярвам да стане нещо между Надето и Светльо. Аз примерно очаквах както се разтриват и да влезе Митето ....  Mr. Green
Иначе и мен много ме издразни как Митето не защити жена си по никакъв начин .... Голям тъпанар  Close
Чудно ми е сега Борис, какъвто е деликатен, как ще процедира, за да разкрие къде ходи нощем зет му....

# 732
  • с/у ОколоМръсТното
Аз пък се питам, кога Борко, ще си поиска от Силванка?
Той даскала е млад и готЕн, но и Борето си струва парата.

Хайде да залагаме, кой пръв ще изневери, в новосформированите "двойки", а? Rolling Eyes

# 733
отдавна не съм гледала сериала,но снощи го хванах и да попитам-защо се цупи Елица?Тя още бременна ли е,че не видях,беше седнала и скрита зад една книга?

И аз не мога да гледам всяка серия, но ми се струва, че повтарят сериите или... и аз не знам, нещо му изпуснах края...

# 734
Снощи не успях да гледам, бяхме на гости.
Моля споделете, че ме чопли любопитството, какво се случи между Ана и Димитър.И къде я има снощната серия?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт