ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 44 667
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Аз пък се питам, кога Борко, ще си поиска от Силванка?
Той даскала е млад и готЕн, но и Борето си струва парата.

Хайде да залагаме, кой пръв ще изневери, в новосформированите "двойки", а? Rolling Eyes

Как кой? Митето и Анастасия. Те даже вече го направиха.
Всъщност като се замисля, нап равиха ли го или само се натискаха в къщата на Яна?

Надето ще се даде след голяма вътрешна борба със себе си, предполагам.

Силвия няма да се чуди, ама там Борис ще е с размислите...

Та при всички положения си залагам на Митето и Анастасия!

# 736
Само се натискаха. Ама тя и Надето не му остава длъжна на Митко.

# 737
Страшна снимка, фенке на Саня! Направо разбрах кой е Ян Георгиев!

# 738
Е как, я виж какво голямо дуло има.  Laughing Mr. Green

# 739
  • Варна
Може ли и биографията на Саня?
Предполагам, че е кратичка. Wink

# 740
Усещам заядлива нотка в думите ти, но няма да се хвана.
А биографията на Саня хич не е кратка. сега няма да ти я пиша нямам време. Потърси в Гугъл.
Тя е най-известната българска актриса в момента и аз много я харесвам.  Simple Smile

# 741

Хич не ми допада обаче идеята, че Надето ще се хване със Светльо.  Sick Адски ми е противен този човек...

Противен е, но поне не е груб. Я виж Митето типичен застаряващ селски бек! Остави, че не защити жена си, но постоянно се държи с нея като с парцал. Лъха от него едно чувство на превъзходство, все е едно е повече от нея...И за съжаление това в България е типична картина!
Съгласна! Точно селски бек, а Светльо, макар и корумпирано ченге, като мъж е нежен и внимателен. А и аз го харесвам, щото все пак това е Емил Марков Mr. Green Heart Eyes

# 742
Момичета, тези глупаци от Нова пак спират излъчването на любимия сериал.

Кога това? #Cussing out Някой турски ли са купили? Mr. Green

# 743
Снощи не успях да гледам, бяхме на гости.
Моля споделете, че ме чопли любопитството, какво се случи между Ана и Димитър.И къде я има снощната серия?   bouquet
Гепи:) http://nanoset.net/torrent/23/7/111560/Zabranena.Liubov.Ep124.TVRip.XviD-TBO

# 744
Момичета, тези глупаци от Нова пак спират излъчването на любимия сериал.

Кога това? #Cussing out Някой турски ли са купили? Mr. Green
не знам кво са купили,но от другата седмица няма сериал  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 745
Сега гледаме серии снимани миналата есен. Тъкмо докато изгледаме последните серии ще е сигурно 2012 г. ooooh!

# 746

Тя е най-известната българска актриса в момента и аз много я харесвам.  Simple Smile

Един сериал не прави една манекенка "най- известната българска актриса в момента".
Пък и ако искахме да разберем нещо за Ян Георгиев, можем да видим в Гугъл, а не да копваш инфото тук.  Wink

# 747

Тя е най-известната българска актриса в момента и аз много я харесвам.  Simple Smile

Един сериал не прави една манекенка "най- известната българска актриса в момента".
Пък и ако искахме да разберем нещо за Ян Георгиев, можем да видим в Гугъл, а не да копваш инфото тук.  Wink
Актриси с главно А са Мария Каварджикова и Ели Скорчева, например.
Санчето, с една тв роля и постановка по Достоевски не я правят Актриса.
Аз я харесвах, признавам си, имах някви надежди за нея. Но от последните серии само стои и едни чупки в лицето, и нищо друго.  newsm78

Забелязах, че когато дават апартамента на Валери отвън все показват етажа над стълбището. Което ще рече 1ви етаж. А когато бяха в апартамента, се видя ъгълче от пеизажа навън: едно ширнало се синьо небе и покривът на поне 6 етажен блок. Подобен изглед от първи етаж не може да има  Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 20:27 от slashwoman

# 748
Снощи не успях да гледам, бяхме на гости.
Моля споделете, че ме чопли любопитството, какво се случи между Ана и Димитър.И къде я има снощната серия?   bouquet
Гепи:) http://nanoset.net/torrent/23/7/111560/Zabranena.Liubov.Ep124.TVRip.XviD-TBO
Мерси, Слаш   bouquet Изгледах серийката с кеф  Mr. Green
Хм, какво ли да очакваме тази вечер от Митето и Анастасия?  newsm78 Wink

# 749
Очаквам пак някакви страсти.  Laughing

Иначе аз все още си я харесвам Саня. А сега като се замисля си спомням за Ян кой беше. Мисля, че съм го гледала в една реклама. Ами добре играеше, обаче не съм го гледала във филм. Дано да се справи ако получи роля в сериала.

пс. Мисля, че е време за 22-ра тема.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт