ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 45 428
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
След като роди ще разбере, че й е брат, той й казва.
ББ : Силвия влиза в затвора, за да прикрие убийство, което извършва Крис.

Айде Валери отиде... Laughing Laughing Laughing

не, изобщо не е отишъл. Скоро ще дойдат серии, в които той си взима любовник и Кристиян ги заварва заедно в дома на Валери, почва да ревнува, скарват се и т.н. А все повече роднини започват да се съмняват че е бисекс

# 481
В сериите, които ще бъдат излъчени в края на ноември, ще стане ясно, че Елица, освен сестра на Явор, е и негова, майка, баба и мащеха. А през декември ще лъсне покъртителната истина - Елица е мъж!!! Чaкат ни прекрасни мигове с любимите герои.
hahaha ако ще и дядо да му е

# 482
Здравейте момичета

С мъка и тъга гледам сериала, защо от НОВА го прецакват и саботират не знам... все още има за какво да се захващам и заради носталгията по изминалите емоции си го гледам.

ОБАЧЕ това което прави СТАСИ е супер грозно и подло - изобщо какъв човек трявба да си за да развалиш кефа на другите да го гледат и да бъдат изненадани. Въобще от къде толкова подробна информация, нали уж е супер опасно и ги грозят не знам си какви глоби да се разгласяват информации.  Просто много си зле честно. Не се оправдавай с това, че го пишеш с бял шрифт - колкото и да не ми се иска не мога да не го прочета, въпреки, че някои истории ми се струват крайно невероятни. И още нещо на мен пък ми казаха, че Валери ще има афера с Анастасия... как точно ще стане обаче не знам, но това за мен означаваше , че ще е дълго в сериала.

Хайде дано се смилят над останалите фенове и започнат да го дават редовно.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 23:10 от Ninakata

# 483
В сериите, които ще бъдат излъчени в края на ноември, ще стане ясно, че Елица, освен сестра на Явор, е и негова, майка, баба и мащеха. А през декември ще лъсне покъртителната истина - Елица е мъж!!! Чaкат ни прекрасни мигове с любимите герои.
thumbsup Grinning

# 484
  • София
Ninakata, позволи ми да не съм съгласна с теб Peace
На мен ми е интересно да чета резюмета, както най-вероятно и на някои други потребители. Правилата на форума също го допускат, както всички знаем обаче трябва резюметата да се пишат с бял шрифт.
Не е правилно да наричаш някои "зле" само, защото прави нещо, което на теб не ти харесва!
Също така и ти даваш инфо за филма, и дори не го пишеш с бял шрифт както е редно според правилата на форума.
И това го казвам с най-добри чувства и разбира се не искам да засегна никои, просто изказвам лично мнение Peace

# 485
Здравейте момичета

С мъка и тъга гледам сериала, защо от НОВА го прецакват и саботират не знам... все още има за какво да се захващам и заради носталгията по изминалите емоции си го гледам.

ОБАЧЕ това което прави СТАСИ е супер грозно и подло - изобщо какъв човек трявба да си за да развалиш кефа на другите да го гледат и да бъдат изненадани. Въобще от къде толкова подробна информация, нали уж е супер опасно и ги грозят не знам си какви глоби да се разгласяват информации.  Просто много си зле честно. Не се оправдавай с това, че го пишеш с бял шрифт - колкото и да не ми се иска не мога да не го прочета, въпреки, че някои истории ми се струват крайно невероятни. И още нещо на мен пък ми казаха, че Валери ще има афера с Анастасия... как точно ще стане обаче не знам, но това за мен означаваше , че ще е дълго в сериала.

Хайде дано се смилят над останалите фенове и започнат да го дават редовно.

Аз пък изобщо няма да съм учтива като IntRiGa_GirL, грозното в случая е твоят коментар. Стаси е зле, защото ти не можеш да се сдържаш?
Всички имаме глави на раменете си и можем да взимаме самостоятелни решения какво да четем.

# 486
  • В най - голямото село
СТАСИ   bouquet
Обичам да чета ББ.
А иначе с тези 30' серийки ooooh! направо се излагат.

# 487
  • Там някъде......
Момичета коя серия гледахте снощи за да изтегля,че я пропуснах,а искам да наваквам ?

# 488
Тя Стаси прилежно пише всичко с бял шрифт, обаче никой не си прави труда да коментира със същия шрифт и така трудът й отива на кино, а след това се появяват недоволни, които не искали да знаят /което страшно ме учудва, бай дъ уей, като се има предвид с каква 'бързина' се точат сериите  Laughing /.
Стаси, моля те не ни лишавай от информация, ако имаш пак такава и ако не те грози смъртна опасност след споделянето!  Wink Ако надделее обратното мнение - да не даваш инфо, моля те, пращай ми на ЛС, защото нямам нерви да гледам всеки епизод на тази глупост.  Wink

# 489
Минавам само да кажа,че Маймун и баба му много ме кефят и са "душата"на филма.

# 490
Ето  последната  серия  от  снощи  http://nanoset.net/download/6/6/107933 

# 491
дами, въоръжете се с търпение  Laughing, мисля че  в епизодите 140 -145 епизод има развръзка  Simple Smile
ако доживеем тези времена и не е настъпил ледников период докато ги излъчат ще видим кой, кого и къде

маймуната и бабчето, заедно с надето да ми любимци  Grinning

# 492
Ninakata, позволи ми да не съм съгласна с теб Peace
На мен ми е интересно да чета резюмета, както най-вероятно и на някои други потребители. Правилата на форума също го допускат, както всички знаем обаче трябва резюметата да се пишат с бял шрифт.
Не е правилно да наричаш някои "зле" само, защото прави нещо, което на теб не ти харесва!
Също така и ти даваш инфо за филма, и дори не го пишеш с бял шрифт както е редно според правилата на форума.
И това го казвам с най-добри чувства и разбира се не искам да засегна никои, просто изказвам лично мнение Peace
Peace

# 493
Снощи не гледах-някой ще разкаже ли,че не успявам да си пусна серията от по-горе дадения линк.

# 494
Снощи не гледах-някой ще разкаже ли,че не успявам да си пусна серията от по-горе дадения линк.
ето линк:
http://www.vbox7.com/play:6e3c4c25

Общи условия

Активация на акаунт