Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са специалистите по фетална морфология в ТОРАКС в Пловдив?
Какви са преживяванията на други майки с близнаци?
Какви са съветите за спиране на кафето и цигарите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са специалистите по фетална морфология в ТОРАКС в Пловдив?
-
Какви са преживяванията на други майки с близнаци?
-
Какви са съветите за спиране на кафето и цигарите по време на бременност?
Форумът предлага съвети за спиране на кафето и цигарите по време на бременност, като се споделят лични преживявания и опит. Съветите включват постепенно отказване, консумация на повече течности, консумация на храни като мюсли с кисело мляко, сушени сливи и приемане на фибри и вода за проблеми с тоалетната.
-
Какви са преживяванията на майките с кърменето и какви съвети се споделят?
-
Какви са мненията за изследванията и специалистите по здравно осигуряване?

, така е, бебето е най-важно! В момнета се осигурявам и във фирмата на мъжа ми, там съм на 4часов работен ден със заплата 600 лв. В настоящата работа ме осигуряват на минималния праг за длъжността, което е 420 лв. След като изтече изпитателния срок ще вдигнем вноските на второто "работно място". Ще се справин някак!
Така си е, нали знаеш: Сиромах човек, жив дявол....
и то защото не си стисках зъбите по един специфичен начин докато ги миех и .... хоп, изпуснахме парата, така да се каже... 

Мойте са ми много, за секцио трябва да са малко. Записах си час за диетолог два дена преди да разбера, че съм бременна 

Дано да са излишни притеснения, Боже!