ЯНУАРКИ 2010 за ФМ се стягат ......(7)

• 12 003
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Зравейте,питате за прегледи.
 БХС си правих аз но още не съм си взела резултата. Правих и скрининг при др.Врагалева МЦ Фемина.Какво точно ви интересувва?

# 121
  • Mediterraneo
Аз казах на работа за бременността отдавна. Иначе трябваше да пътувам командировка, точно когато бях с кървене. Наложи се да съобщя. На пръв поглед всички приемат добре новината, надявам се да са искрени и да нямам проблеми.

# 122
аз им казах още в началото, почти веднага след като разбрах, тъй като имах кървене и трябваше да си остана в къщи и да си почивам. а и те се досещаха, тъй като постоянно ми беше лошо и само тичах до тоалетната да Sick и така или иначе се налагаше тъй като нямам намерение да се връщам пак Embarassed . като цяло го приеха доста добре и не съм имала никакви скрупули, че върша нещо нередно, все пак нашето здраве и това на бебчетата ни е по важно от работата. нали така  newsm78              Hug

# 123
  • В страната на чудесата
Здравейте!Аз съм на ранен БХС на 7 юли в Шейново (някой беше попитал).На първа страница пише, че ми е първа бременност моля някой да коригира BlushИмам дъщеря на 11 години и два спонтанни аборта.
Искам да попитам има ли мами,които са с обезщетение за безработица, ако мястото на въпроса ми не е тук моля да ме извините или да ми пишете на лични.
Хубав ден на всички и много усмивки  bouquet

# 124
  • Варна
Здравейте! Днес най-после ме регистриха като бременна, направиха ми изследвания, видяхме бебчето  Simple Smile За съжаление имам контракции и ми изписаха магнезий. Ще натъжа и мъжът ми, защото май до края секса ще е мираж за нас  Laughing Но важното е бебето да е добре, пък другото ще се изтърпи. И макар че още е рано (11 г.с.), доктора изказа предположение за момченце. Искаше ми се второто ми детенце да е момиченце, ама каквото сме си направили  Laughing
Другата седмица ще ходя на ФМ.
Относно работата, аз мислех докато не минат 12 седмици, да не казвам на шефа, но нали се наложи по-рано да полежа малко заради отлепен плоден сак, та му казах принудително. Ами прие новината, къде ще ходи. Той по принцип е свестен и не съм очаквала да ми направи някакъв проблем.
Дани_77, защо не си взе направлението? Попаднала си на егати наглото същество. Дано следващия път да имаш късмет да отидеш при свестен лекар.

# 125
  • Чехия
Привет момичета..за БХС не ли рано още чак на 16г.седмица.

Sehnsucht за спазмите я краката потърси някоя минерална вода със съдържание на магнезии.

gitadam що им се връзваш на тези колежки .. нека си гледат работата.
Мен предишната бременност така една ми вика ,,Как можа да забременееш и да ни оставиш да служим сами, сега съм сме нон стоп на работа,, ..(защото от 7 седмица бях на рискова бременност) само и се изсмях..и рекох:  hahaha Да се радва, че съм единствената бремка..и то знаеш ли какво стана след мен за срок от месец бремнаха още две..  Mr. Green Laughing

Фален 91  Hug, дано е само временен афект и да си размисли..родителите ти вярвам че ще ти помогнат.

Zoia_Alex ти не си ли априлка 2007 бре кака.. newsm78

ilindi4ka, моето зверче ги рисува, много обича бойчките.Тези са вече доста стари...ама все не ми остава време да си спретна нова лентичка.
Ето още:
http://ivalex.multiply.com/photos/album/130/130
http://ivalex.multiply.com/photos/album/131/131
Като чета, че ти е по-зле този път и си мисля май ще е момиче..
Аз и за себе си имам усещането, че ще е розово..

Вие имате разни такива чувства.. Whistling

# 126
Дани_77 и аз като теб се отчаях от нашето здравеопазване отначало, но утре съм на преглед - ще им дам втори шанс Simple Smile и тази лекарка не ми се вижда особено любезна, но една колежка ми я препоръча, пък да видим. Иди си искай направлението от тази, кажи че няма право да ти го взима ако няма да ти я следи и т.н., аз с мойта предната така направих и тя даже сама отиде при личната да ми дадат ново направление, само и само да не я изкажа, че ми е искала пари за почти всичко  Close абе хора всякакви, "лекари" всякакви...да не му се налага на човек, ама няма как.
А на работодателите и на мен ми беше мн трудно да кажа, защото тъкмо направих 6мес и имаха планове за мен, а и по принцип замествам колежка по майчинство, но просто така се случиха нещата, не сме ги планирали. Та криво-ляво казах, олекна ми, започнах със сватбата, те много се зарадваха, после казах, че има и бебе и настана една еуфория Simple Smile  И така, такъв е живота, поднася ни изненада след изненада, не винаги всичко е както сме го планирали...
а гледам че някои от декемврийската тема вече знаят пола на бебето, а аз си мислех че се вижда чак към 5месец  newsm78 я по-запознатите да кажат тайната, че ми е любопитно Laughing
Малко отклонение - мама Цоци каза, че днес трябвало да ги изпишат, но още не им били в норма показателите затова ще стоят в болницата за неопределено време, праща поздрави на всички

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 15:02 от nellito_v

# 127
  • Mediterraneo
Жалко, че Мама Цоцоланка продължава да е в болницата. Важното е детето да се възстанови, пък на престоя- майната му. Да я поздравиш, ако се чуете.

Полът на сина ми го видяха чак в девети месец, като ме приеха в патологична за преносване  Crazy Щерката я видяха в седми месец, все се въртеше диването при прегледите. Сега се надявам по- рано да разбера пола. Честно казано, мисля, че е момче  Embarassed И каката, и таткото искат момиче. Майка ми и тя се надява на второ розово вързопче  Grinning Като си представя колко кашона с розови дрешки от Сиска чакат на тавана... Но аз си мисля, че бебето е момче! Въпреки че такова чувство имах и с дъщеря ми, той затова мъжът ми изобщо не ми вярва на предчувствията  Mr. Green Сестра ми пък потрива ръце и се моли да е мъжко, че да ми изпрати всичките си дрешоляци от племенника ми  Grinning

Такива неща. Освен това, аз нямам нищо за купуване- имам здрави количка и легло, които всъщност са най- крупните покупки. Кошница за кола също имам, от сестра ми. Стол за по- късно имам от дъщеря ми. Столче за хранене и бънджи- имам.
Моя близка приятелка ще ражда 4 месеца преди мен, та и от нейното бебе ще ползваме много неща.
Само се моля да мога да кърмя!!!

# 128
Аз казах на моя работодател 9 г.с.,но той вече знаеше,тъй като мъжът ми първо искаше до 3 месеца да не казваме на колегите(ние сме в една фирма-а после каза на колегите в неговата стая).Шефът каза,че знае и ме изненада с това,че ме пита дали искам да излеза в болничен,а аз го изненадах като му казах,че ако не ми се налага няма до 45 преди раждането.И така всички се радват уж. Grinning

# 129
Аз говорих с моята лекарка, тя ми каза, че се вижда през 16 седмица.Всички около мен имат предчувствието, че ще е момче, въпреки че майка ми се надява на момиче.Ние с мъжа ми нямаме претенции, каквото дойде, само да се роди живо и здраво.Мъжът ми тайно сигурно се надява на момче, за да го научи да играе футбол и да играят заедно като поотрасне, но и момиче да е, няма да се сърди.

# 130
  • София
И мойта лекарка ми каза, в 16 г.с. най-рано може да се види пола. Аз честно да си кажа за момента въобще не искам да знам какво е, по нататък може и да ми стане любопитно, но засега още не е, нали е най-важно да сме живи и здрави. Въпреки че с таткото си спорим, той си мисли, че ще е момиче, а аз съм почти убедена, че ще е момче, пък ще видим Simple Smile

# 131
  • Чехия
При нас никой не се наема да каже за пола нищо по рано от 20г.седмица...да не кажа 25гс.

# 132
Привет! Hug
Нямам нещо особено за разказване, ама много се ядосвам на тия истории със спестяването smile3515. gitadam, и на мен са се опитвали да ми дават разни акъли от този род и честно казано съм се повлиявала на моменти. Но аз по принцип съм си малко серт Embarassed, (или поне така си мисля) и ги отрезвявам с 2-3 думи. Който иска да ми се сърди, аз пък да не съм длъжна да им слушам плеядите newsm48. Ми да спестяват като искат бе, какъв им е проблема. Аз честно казано толкова пъти съм се опитвала да спестявам, получавало се е, но не ме е направило по-щастлива. Живей си живота, както на теб ти е приятно, никой няма да ти върне пропуснатите моменти smile3533.
Тарталета, при нас е като при вас, мъжът ми си мисли, че ще е момиче (иска още едно), аз също имам предчувствие за момче newsm53, но има време докато разберем поне още 2 месеца. И аз имам основите неща от дъщеря ми: количка със зимен кош, кош за кола, корито, стол за хранене, легло, сума ти играчки....... Даже си мислех да не купувам нищо, защото имаме и дрешки унисекс за началото, а и момента с подаръците е неизбежен, колкото и да не ми е любим Sick. Засега големия разход ще бъде ново легло за дъщеря ми, но незнам точно какво, на кой детето ще е на около 2 години, на какво легло ще спи newsm78. И аз като теб се надявам да мога да кърмя, че предния път беше голяма драма и нищо не излезе  newsm17
Желая на всички повече слънце и усмивки  Hug

# 133
колежката ми даде журнал за жената и там има някои попадения за козметика за бременни

mama donna-chicco

http://family-bg.com/product_info.php?cPath=134&products_id= … a43352f03d0f868c8

http://www.krasivamama.com/?p=olio

http://www.krasivamama.com/?p=cream

също и душ олио на Юсерин

олио на weleda

като гледам все олиота предлагат, предполагам, че за 10 лева може да се намери такова, което има същото действие с това, което струва 30-40 лева

# 134
gitadam, аз си взех олио на Бюбхен за бременни, струва 15 лева и засега съм доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт