Януарчетата опознаха си ръчичките, сега и на краченцата пръстенцата искат да си

• 13 220
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добра вечер,
Благодаря ви много за отговорите. Наистина ще опитам с водичка-както ме посъветвахте. Hug Hug
Сладурче, дано се разбере откъде са дошли тия урати и най-вече, дано да е нещо безобидно и много бързо да се оправа Никола.  Hug
Слънчогледче, мерси за информацията-най-накрая да видя какво представлява взимането на урина Peace
Патилина, предствям си колко си развълнувана-цели две години Rolling Eyes Но  ще ви е весело като се видите, след толкова време Simple Smile
И сега едно въпросче- беше ли днес някоя от вас  в Южния парк на едно кафенце до рампата? Аз си признавам, че ми стана неудобно да дойда и да се представя, все пак само на снимка съм ви виждала Embarassed Embarassedи някак си не посмях, а и може да съм се объркала newsm78 newsm78Ако се окажа права, обещавам следващия път да се обадя Hug
Лека нощ, готини мамчета Hug

# 211
Ха добър вечер,тук не се диша.Никога не съм виждала такава жега в Лондон.
Габи е постоянно потна и ме е страх да не настине.
Днес плака много и аз докато се сетя ,че може да и се пие водичка и като и дадох изпи 150 на един дъх и спря да плаче ,стана и супер.
Сладурче ,дано да не е нещо сериозно с урината.
Патилина ,педтсвям си каква еуфория ще бъде като се видите,много вълнуващо ми звучи.
Честито на всички месечинки днес.
И на мен ми е много мъчно за Майкъл Джексън.Веднага се стих за детските ми години когато бях в детската градина още и тичахме по коридорите и викахме Маикъл Джексън,смачкан чесън Sad
Хайде отивам да пия една студена биричка ,че да се разхладя малко.
Лека нощ от нас.

# 212
Доника на 14  септември съм в България , видях че Мини е пуснала линк към сайт ,в който се продават тези джундорийки ,ама е на немски .

Сладурка , горкичкия Никола ,дано нищо му  няма.

С  захранването до никъде не сме , гади му  се от всичко ,направо му  се повръща от храна по-различна от кърма. Незнам как ще я караме така .Имам чувството ,че цял живот ще кърмя и няма да успея да го науча да яде твърда храна.

Ягодка , и аз тъпо и упорито предлагам вода или сок , резултатът е дъвкане на биберона и до там .

# 213
Здравейте милички!

Днес Анчето навършва 6 месеца....това си е мнооого кръгла месечинка

да ми е жива и здрава и все така усмихната и добричка.

Бърборанче, честита 6 -та месечинка и на Петето. Да е здрава и весела, а килцата постепенно ще се натрупат.

Големи целувки от нас за вас!  Hug

Почерпката ще спретна сутринта като се наспя защото сега Митко иска да лягаме... Simple Smile

# 214
Добро утро.

Честита шеста месечинка на Анна и Петя.
Честита пета месечинка на Даниел, Никола и Белослава. Да са много много здрави.

Патилина, сигурно се вълнуваш невероятно много. Само като си представя майка ми как се радва когато се прибирам /хем си ходя 2 пъти годишно/, даже не знам какво ти е на теб.
Сладурче, като си представих белия ти панталон  Crazy. И да се оправя Никола бързо. Марти и той имаше задна хрема. Сега рядко я чувам, даже няма какво да занеса да се изследва. А как всъщност се носи носен секрет  newsm78.
И аз нямам дъждобран. До сега все уцелвах да излизам в хубаво време /то тук почти не е валяло Tired/. Но ще е хубаво да се обзаведа с един.
Марти както имаше леко разстройство, сега пък не.
Аз сутрин го държа над един леген и малко гъсто ми се видя  newsm78. И имаше май мирис и вид на пюрето дето му давам /на вкус не съм го опитала  hahaha, ама реших, че щом не е китайския император, ще се размине с опитването/.
Снощи се буди 100 пъти. То топло му беше, то студено. Давах да суче, давах биберон. Сложих го да легне при мен и той заспа. После идва моя мъж и чак жално жално - ами аз сега къде ще спя? оттатък ли? Преместих Марти в неговото легълце и май само веднъж още се буди. Къде са тези деца, дето по цяла нощ спяяят  newsm78. Верно, че не ставам, ама той все иска да суче ей така си за спорта.
А как се справяте с по-големите деца на площадката, които блъскат крещят и произвеждат звуци? Вчера едно такова дете, се разкрещя буквално до главата на Марти, а той тъкмо беше заспал. Сто пъти му казах, да не вика, но той даже не ме отрази. За сметка на това, майка му ми се развика, че не можела да му запуши устата. В отговор на което, аз й казах да му я запуши все пак, за да не събуди детето.  Tired. Май ще взема пак да ходя до морската....Докато има такива майки, ще има и разни гамени, дето ще тровят живота на околните. Вместо да се извини, тя се нахвърли върху мен....
Ай стига толкова.

# 215
Добро утро!

Честита половин годинка на Анчето и Петенцето! Да са живи и здрави, да пораснат големи готини мадами и да са много обичани  Wink!

Честита пета месечинка на Даниел, Никола и Белослава!

Елена, мерси за кафето!
Носен секрет му взеха в лабораторията. Просто му бръкнаха в нослето с една клечка с памук накрая. Тези за гърлен секрат са същите. То не е задължително да захванат сополи някакви. Ако има бактерии то ще си ги има навсякъде в носа. Само че незнам защо ми казаха да е на гладно. Т.е. да не е сукал преди това, ама незнам защо  newsm78.
Нормално е според мен от пюретата да им е по-гъсто акото. Особено от някой. Аз забелязах досега, че тиквичките му действат разхлхабващо, а от марков му е доста гъсто.

И Никола по едно време много се будеше нощем. От 2 дни спи по цяла нощ. Но пък аз така или иначе ставам да се цедя, че иначе става страшно. Никакъв режим нямаме обаче. Един ден си ляга в 9:30 вечерта, а друг - до 11:30-12 не мога да го приспя. Лошото е, че и всеки път по различно време се буди.

С майките в градинките и големите деца не ни се налага да се справяме, щото просто ако имам късмета да заспи в количката след много ревове, бързам да си свърша някоя работа или да напазарувам докато спи, че иначе си е тегаво.
Ей, вчера като видях 2-3 майки пред блока да се разхождат спокойно с количките с децата направо им завидях. Дали ще ме сполети и мен тази хубавина някой ден......

Натали, не се притеснявай. Не съм виждала възрастен човек на кърма да е цял живот. Все някога ще прояде. Пробвай с различни плодове и зеленчуци докато свикне с лъжичката и може пък да уцелиш. Според мен веднъж като му хареса нещо от лъжичка и вече няма да е толкова трудно. Или пък мешай с кърма  newsm78.  Абе знам ли? Мъча се да ти вдъхна надежда  Hug

# 216
Добро утро!
Честита шеста месечинка на Анна и Петя!
Лили,Гери да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват тези сладки принцески!
Елена ,аз също се чудя как спят децата по цяла нощ.На мен не ми се е случвало никога,а най-дългата пауза да е била около 4 часа,но вече и това не се случва.Буди се нон стоп през нощта,реве,върти се,тая нощ се хранихме през час и почти не е спал.Странното е ,че и през деня толкова спи,по 30-40 мин,навън пак така.Абе...чак му се чудя как има сили да дивее като не спи.
Мери,Дивна как спи сега ,по -спокойно ли,че се сещам че и вие имахте един такъв период?
Сладурче дано това с урината на Никола е нещо безобидно.
Лек ден на всички Simple Smile

# 217
Честита половин годинка на Анчето и Петя!   bouquet
Честита пета месечинка на Даниел, Никола и Белослава!   bouquet

# 218

Почерпка и от нас  Hug
Честита половин година и на нашата астрална близначка Анчето  Hug  Да е жива и здрава, а след няколко години да ни почерпи с домашно напарвена торта (сигурна съм, че мама ще я научи  Hug)! Честита пета месечинка на Даниел, Никола и Белослава!

# 219
  • София
Хайде и от мен честити месечинки на Петя и Анна и на Даниел, Никола и Белослава  bouquet- Да са живи и здрави и да бъдат послушни дечица Hug
Сладурче- дано да му няма нищо на Никола, браво за резултата от хемоглобина и мерси за съвета за кърмата, аз все ощя я кърмя моятя де, ама ще го имам предвид когато съвсем намалее, за да не се налагат хапчета.
Ние бяхме замислили за днес да пътуваме до Троянския балкан, където в момента са свекър аи свекървата, ама се отказахме в това лошо време Rolling Eyes, да видим другата седмица дали времето ще позволи.
Ягодке- дъждобран съм поръчала на една приятелка да купи, както и чадърче за количката, чакам я да се върне в София, за да ми ги донесе.
Днес пак ще пробвам моята с картофено пюре, ама ще дам на баща й да яхрани, дано пък като й дава той да яде, да го хареса малко повече Rolling Eyes
Хубав ден от нас, макар и мрачени и дъждовен  bouquet

# 220

нес черпаваме с петифури от нета  bowuu

Благодарим за поздравленията    Hug

Елена, като майка на дете на 5 години ще ти кажа, че не си права, но вероятно ще го разбереш, когато Марти порасне малко. Тогава сигурно ще има майки с бебета, които ще те карат да му запушиш устата, но ти няма да можеш, а и няма да искаш защото децата са деца и работата им е да произвеждат звуци и да растат и да слушат с едното ухо, никога с двете и това в никакъв случай не ги прави гамени.
Калоян като бебе беше голямо мрънкало и аз така се дразнех като викат дечурлигата около него, а аз се опитвам да го приспя, под прозорците на стария ни апартамент има игрище, няма да ти казвам каква глъч настава лятото. Карала съм се с децата от прозореца за да мълчат...и така докато Калоян не порасна. Нито мога, нито имам желание да му затворя устата. Дете е, да се радва и да си вика. Че той на ухото на собствената си сестра врещи и не мога да го озаптя какво остава за чуждите бебета. Като искам да ми е тихо и спокойно отивам с количката на такова място. На бебето му е все тая къде ще го търкаляш, повярвай ми.

Честити месечинки  Peace

# 221
Здравейте милички!

Днес Анчето навършва 6 месеца....това си е мнооого кръгла месечинка

да ми е жива и здрава и все така усмихната и добричка.

Бърборанче, честита 6 -та месечинка и на Петето. Да е здрава и весела, а килцата постепенно ще се натрупат.

Големи целувки от нас за вас!  Hug

Grinning Копривке, Барборанче, какво по-добро от това пожеление за 6-тте месеца на Анчето и Петя Heart Eyes!!! Само за Барборанчето да добавя - и да е спокойна майка й! Хайде и от нас големи целувки!
Честито и на всички бебчета, които навършват пет месеца! Heart Eyes
Ралче, аз също исках чадърче за слънце, даже онзи ден купих, излязох от магазина и го пробвах, ама не става на нашата количка  Sad и го върнах. Ама тия дни много ми трябваше...
deni_d81, все се каня да ти кажа колко ти е готин аватара, а и снимката в цял размер, дето я беше пуснала преди, т. е. голото бебе на нея де! Grinning
Натали, ми остави го човека малко още кърма, после пак опитай, имате още малко до 6-тте месеца гледам. Що така бързаш с туй захранване? Няма да остане незахранено детето. Hug
Елена, моят син е на 11, не крещи, ама сега има мания да дрънка на китара, и познай - сутринта пак събуди сестра си. Но да не си мислиш, че не съм казала около 10000000 пъти, да не свири, докато тя спи. Просто забравил човекът... Laughing

# 222
Аз отлично разбирам, че не може да забраниш, нито да се караш на едно пълно с енергия дете. Много ме подразни обръщението на майката - груба и нагла. Можеше нищо да не казва, ама тя направо скочи да се кара с мен.  Tired

# 223
  • София
Честитка и от мен за 6-те месеца на Петя и Анчето Hug HugДа растат здрави и прекрасни деца  bouquetи да носят само радост Hug Hug

# 224
Поздравления и целувки от дон Рафаел за прекрасната му русокоса изгора доня Анчето  newsm76

!                                                        
кактои за нежната доня Петя-негова добра приятелка и съратничка в акробатичните подвизи за техните половин годинки!
Честито и на по-малките месечинковци! Нека радват много майките си!

Това за бебетата  и по-големите деца е малко като за пешеходците и шофьорите-зависи от гледната точка. Затова най-добре да се търси по възможност златната среда и да се придържаме към подсказани от обстановката правила. Аз на детски площадки не го водя Рафа-според мен те са за по-големите деца, и там на никого не бих се скарала. Тепърва  след факта с разбитите и непроходими тротоари за количките ни, ще се сблъскаме с липсата на просторно, чисто и обесопасено пространство за игра за децата ни. Та и те горкичките пощръкляват. Аз това се чудя-как в къщи успявате да балансирате интересите и на двете деца, особено тези, на които им е няколко години разликата.
 Ако обаче съм си избрала скътана алейка за майки и бебета и там някое по-голямо дете ми врещи и беснее, ще му направя забележка, ако майка му дълго време пропусне да вземе отношение.
Елена, доколкото разбирам имаш предвид не палавите деца просто, ами съм наблюдавала  един тип, които са изключително истерични и агресивни, най-често и родителите им имат проклет и простоват вид. За тях пък -то няма да седна аз да  ги възпитавам семейно я, и по възможност, се старая да избягвам контактите. Макар че това далеч не винаги е възможно, за съжаление.
Иначе аз Рафа от самото начало го свиквам да спи на шум, защото аз съм гледана като принцеска и дори тихите шумове ми пречат да заспивам или да се съсредоточа върху работа, и определено не е приятно за мен. Искам той да свикне да се чувства комфортно, независимо от обстановката.
Ох, днес ми е много криво без причина, нещо изневиделица ме нападна пристъп на следродилна депресия. #Puppy dog

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 14:38 от Angelviolet

Общи условия

Активация на акаунт