Януарчетата опознаха си ръчичките, сега и на краченцата пръстенцата искат да си

• 13 171
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Ral4e, моя братовчедка си беше сложила детето в края на 6-ти месец в проходилката. Но и аз знам, че не било добре за проховдането, децата неможели да създадът инстинкт да се подпрят при падане. Също така, пак тук във форума някоя от вас беше пуснала линк, в който четох че бънджетата също били вредни... не се сещам обаче защо точно...ъъъъ... мисля че май крачетата им се набивали  newsm78 но не съм сигурна.
Сладурче, благодаря и на теб за комплимента, Боги праща една  Hug на Никола. Иначе аз най-редовно се сблъсквам с въпроса "Ама вие още ли се кърмите???".....АМИ ОЩЕ- ТОВА Е НОРМАЛНОТО....а всички останали все по месец та и по-малко са къмили покрай мен- все нямали кърма ...
Бубченце, честит ти рожденник. Завиждам, че си се побрала в 38 номер. Аз до преди месец-2 свалих 1-2 кг и от тогава нищо, а се съобразявам много какво ям АМА ЗАЩО НЕ СВАЛЯМ  newsm45 та и аз по тази причина съм в депресия, но да не ви занимавам....
И едно въпросче, на ХИП няма ли чисто пюре от морков или картоф, виждала съм само в комбинация... newsm78

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 17:38 от siska8607

# 271
Честит имен ден на празнуващите!  beer3

# 272
# 273
Аз също съм се сблъсквала с въпроса ама вие още ли се кърмите ,все е едно е нещо нередно. #Crazy
Да же веднъж попитах една майка която има синче на 2 месеца ,дали го кърми и тя: ООООО не ,ние как ще се кърмим и аз #Crazy Луда работа ей Crossing Arms
Аз в голяма чуденка с мен,станала съм 50 килца, толкова не съм била от 20 годишна какво ми става, а си ям порядъчно ,сутрин ,обед ,вечер и то не по малко а доста,и сладко ям пък как слабея newsm78
Оха отивам си в басейнчето да се разхладя малко Joy

# 274
Siska8607  има на Хип и се казва май ранни моркови , а и обикновенни моркови си има, разтърси се.
Ето
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128088.msg10784090#msg10784090 

И мен често ме питат дали още кърмя и аз също много се дразня, като че ли трябва да съм приключила вече.

# 275
И мен често ме питат дали още кърмя и аз също много се дразня, като че ли трябва да съм приключила вече.

Ами на по половин година ще станат децата, скоро бира ще пият, какво е туй кърмене още  Joy  Mr. Green Аааамахааа  hahaha

На Хип наистина има ранни моркови, но чист картоф няма  Peace

Това не го разбрах съвсем  newsm78

# 276

Ами на по половин година ще станат децата, скоро бира ще пият, какво е туй кърмене още  Joy  Mr. Green Аааамахааа  hahaha

Аааааааааа - Жорката биричката си я пие от самото си раждане, ама преработена!  Wink

И мен все ме питат дали кърмя..... Аз пък се чудя на тези дето не кърмят..... То си е личен избор, ама нали по- естествено е да кърмиш - защо ни се чудят така? newsm78

# 277
Аааааааааа - Жорката биричката си я пие от самото си раждане, ама преработена!  Wink
И Никола, и Никола  Laughing. И хич нещо не мога да го напия. Все се пробвам ама явно с бира не става   Laughing Laughing Laughing

И мен все ме питат дали кърмя..... Аз пък се чудя на тези дето не кърмят..... То си е личен избор, ама нали по- естествено е да кърмиш - защо ни се чудят така? newsm78
Еми и аз това се питам  newsm78. Вече почвам да си мисля, че не е толкова нормално. И на мен повечето ми казват, че са нямали кърма.

Хайде тия дето не кърмят, няма ли да си кажете мнението?
Аз принципно не съм маниачка на тема кърмене, но пък от финансова гледна точка си е доста по-изгодно.

# 278
Благодаря за милите думи за Вики на всички  Hug

Специално за Виолетовото ангелче  Hug, е ако и на друг му е интересно - нека гледа  Grinning

http://snimka.bg/album.php?album_id=394789

Катериче, честно казано не ме беше страх от нищо. Ръчичките му ги миех (в солена вода  Mr. Green) веднага след като ги нацапа, преди да е успял да ги налапа. Но пък последния ден след като го кърмих в колата, установих, че съм имала пясък по гърдите, частично от който Вики е похапнал и след два дена го открих като черни точици в акото  Laughing. Уповавах се на това, че го кърмя. Изобщо гледам да го давам по-спокойно  Simple Smile

От депресията и килограмите и аз не мога да се оттърва. И двете ми е ясно от къде идват, но за сега и с двете не мога да се справя, въпреки, че уж спрях сладкото, та дано поне кг да намалеят  ooooh!

# 279
Привет!

Аз хич не обичам така като се включи някоя мама без да е чела, а просто да се разпише, ама на - и аз доживях  Laughing

Само мернах за килата - категорично няма да ви чета ако ще говорите за тях пък  Crossing Arms Вие слабите да си мълчите, щото ще убия някого в скоро време  #2gunfire  Crazy

Такааа. За пюретата на Хип - картоф нямат (Семпер имат само картоф  Peace), но само моркови имат - някви ранни моркови. Аз нищо, че още не съм захранила, ама ги гледам уж  Laughing

Ние с Кало сме си добре, той расте, аз старея и така  Laughing Утре може да го заведа на мерки и теглилки, че да видя кво е положението. Имам вече чувството, че не му стига тая кърма. Не, че е намаляла, а че не му е достатъчно.. Ама и аз как го обясних  Crazy Абе с други думи май иска захранване, въпреки че все още не проявява интерес към нашата храна  Rolling Eyes Дали ще се окаже злояд??  Confused Още 1 седмица му остава да е непорочно сукалче и след това ще види той  Twisted Evil Чета на Еспа нещата и пак нищо не разбирам... Що за куха лейка съм??  ooooh! Та чакайте скоро включвания от мен с тъпи, ама наистина тъпи въпроси.. Ама така ще е.. "до сетния ми дъх" дето вика баба ми  Wink

Хайде, мами, отивам да чета още за прословутото захранване, току-виж ми влязло нещо в главата  Whistling

Иначе го реших - ще е зеленчуци-плодове-месо-каши. Ама кое как и по колко...  Laughing

А за кърменето - и аз в началото си мислех, че повечето жени кърмят. Ама не е така.. На мен обаче ми се радват като разберат, че е още само на кърма (има разлика с това, че кърмя Wink). Но и на мен повечето майки тук ми казват как били нямали кърма.. Ама педиатрите са виновни  #Cussing out (в повечето случаи де..). То като всяка втора дума е "дохранвай" как да имаме кърма..

Айде, че се отплеснах, а този пост вече 3 часа го пиша  Crazy Лека и безревлива нощ!!  Hug

# 280
  • Ловеч
Ехооо за какави депресии говорите?
 Я се стегнете !!! Това не е след родилна депресия ,а нещо друго -а какво ще стане през зимата като се закотвим по къщите???
Скоро ме пита някой до кога ще кърмя,а аз- до първи клас ако може Joy а и бирата ми идва добре за сега.
С килогромите съм на Вие newsm78 но синът ми така хубаво ми се усмихва като ме види и аз се успокоявам че поне  един мъж си пада по мен hahaha
Иначе вече се сдобихме с още едно зъбче и постоянно се облизва като види че някой яде -така че скоро ще влезем в отбора на кухите лейки hahahaзащото и аз чета и нищо не схващам- ама то детето само ще си каже- вече сме на буквата Еееееееееее
Лека и мека smile3524

# 281
Днес тормозих Дари с тиква - определено я прие по-добре. Утре продължавам със същата сила Laughing Sunglasses
Марти умира от кеф като я храня и днес и навря една лъжичка до гърлото.. ooooh!
Но каквото и да и прави, няма друг човек на който да се смее така с глас. Достатъчно е Марти да се появи пред погледа и и вече е в добро настроение...
Страшно много им се кефя, та такова де, който се чуди за второ ....  Joy baby_neutral

# 282
Лено, Божидар завидя на Вики за плажа, морето, сините вълни.....   Mr. Green а майка му още повече
Благодаря на двете Сисита за пояснението за пюретата на ХИП, явно в този магазин в който ги разглеждах са нямали в момента само морков.
Иначе и на мен ми се радват, че сме само на кърма, особено по-възрастните, а доки е очарована просто  Heart Eyes А Тобито и мен са ме питали млади майки до кога ще се кърмим и аз отговарям : Докато започне да води полов живот  hahaha
Ох, ние хубаво коментираме кърменето ама аз днес съм пред стрес. Сутринта като си станах си имах кърма както винаги- пълни гърди, аз все още не го кърмя на 3 часа точно, а на по- малко, както ми е одобно. Обаче днес по обяд го слагам да суче и тази кърма не слиза, малкия суче-суче - НЯМА  Shocked започна да се дърпа, да реве, да се нервира и аз покрай него, слагам го на другата.... пак така...оооффф.... припотих се два пъти, стискам гърдата да видя пуска ли - НЕ, ама капчица дори АМИ СЕГА???? а на него толкова му се спеше, че вече не му се и дърпаше и заспа без да е ял, после като се събуди пак го сложих, дърпа- дърпа- пусна малко  Whistling викам си сигурно е било нещо моментно....ама НЕ... сега преди да заспи пак и дори по- зле 30 мин и нагоре го мъчих ама то не пуска... ooooh! Станах да вадя запасите и докато малко се размрази го сложих пак да суче.... е тръгна.... амаааа в многооо малки количества, колкото да го залъже. И прибрах кърмата преди да се е размразила. Whistling Сега си направих чай. И ще пия многооооо вода преди лягане. Кажете на вас случвало ли ви си е нещо подобно? Много съм уплашена... Дано утре всичко е наред.  Praynig  Praynig  Praynig

# 283
  • София
siska8607 , и при мен беше станало така-става дума за гърдата, която е много малка и бях сигурна, че няма и капка вече. Опитах се да цедя-нищичко, не пуска. Ама реших, че не мога да ги оставя така нещата и започнах да го слагам по-често-почти на всяко хранене почвам с нея и след това предлагам от голямата(дясната)  и чудо-оказа се, че имало още. Така, че си мисля, че е временно при теб. Съветвам те да си по-успорита и си мисля, че ще се получи Hug HugКъсмет, мила Praynig
За килограмите ще си мълча, да не ме набие усмихнатата Сиси Joy Hug Heart Eyes
И ето как мисля да захраня Преслав, то и без това се е видяло, че не се получава с друго, той си искал хлебчето милия Laughing

# 284
Ох, килограмите - снощи се чудех на глас защо се будя посред нощ потна, а Румен /на него все му е студено/ каза, че е от подкожната мазнина hahaha Човека се опита да се пошегува, ама нещо на мен не ми е смешно newsm78 Аз преди на 60 кг. бях с комплекси, че съм пълничка, а сега с тия 70  Crazy Успокоявам се с това, че съм родила двама прекрасни сина! Дано да успея да ги сваля, сега вече наблягам на салатките!
Моник, правилно си решила Peace - в хляба е истината!
Нането, и на Гого тиквата мн му харесва!
Сиска, и аз миналата седмица бях "поомекнала" - чак се стреснах, ама с постоянство вчера и днес пък ще се пръсна и тека! Само спокойно, макар, че като отмине кризата е лесно да се говори! Hug

Общи условия

Активация на акаунт