Януарчетата опознаха си ръчичките, сега и на краченцата пръстенцата искат да си

• 13 188
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Хайде пак здравейте от мен! Изчетох ви, но няма да пиша по всичко - бързам да легна докато малчо спи, че после няма сън братче.. По колко часа на денонощие спят вашите бебета? Напоследък мойто упражнява як тормоз върху мен и не ми дава да си почина, ама грам. През нощта спи 7-8 часа, а през деня ако събере 2-3 си е направо за банкет  #Crazy То на мен не ми стига толкова сън, та не знам той как се оправя  Tired

Моник, направо и аз се разтреперих, дорева ми се и на мен  Confused Отказвам се от ПЗ-то точно заради това...(най-вече Wink) Оф, дано не се случват такива лоши работи вече  Praynig  Hug

Тук на село големи жеги... Ще чакам следобеда и зачезвам да пия кайве с едно девойче дето у Немачко живее. Абе там педитата май не се различават много от нашите, ще я разпитам по-подробно.

Ох, много искам да випиша още, но дребното се размърдва от тракането по клавиатурата, затова само толкова. Довечера може повече Wink  Hug

# 121
Напоследък мойто упражнява як тормоз върху мен и не ми дава да си почина, ама грам. През нощта спи 7-8 часа, а през деня ако събере 2-3 си е направо за банкет  #Crazy То на мен не ми стига толкова сън, та не знам той как се оправя  Tired
Споко, и Никола е така, че и по-зле. Ама аз му хванах цаката. Като искам да спя например, го издебвам, когато е изморен и като захапе гърдата, хапва и заспива много бързо. Слагам го до мен и като усетя, че се размърдва бутам пак цицата и той пак заспива. Ама той Никола по принцип само на гърда заспива. Общо взето ако нон-стоп суче може да спи доста дълго.  Grinning

Честит имен ден и на всичките ни Йоанки! Да са живи и здрави и много да слушат!

# 122
Аз имам един въпрос към мамите от Драгалевци-във вашия квартал има ли държавна детска ясла,която да не е към ОДЗ и къде се намира,ако има такава.Благодаря ви предварително!!!!  bouquet

Не, има само ясла към ОДЗ.

# 123
Моник, големи премеждия наистина. Важното, че вече всичко е зад гърба ти.
Бубченце, много сладко се  е ухилил твоя младеж. Той плаче ли още в количката?
Честит имен ден на малката Яна!
Абе Йоановците и Йоанките днес ли имат имен ден  newsm78? Не са ли на 7 януари- Ивановден?
Патилина, да е жив и здрав съпругът ти! Да е добър татко и все така много да те обича ( още помня вашата вълнуваща история)!
Кали, добре си се завърнала!
Лорини, няма ли да се включиш?
 Къде е Иники Кикирики ? Да не разпуска и тя?

# 124
  • Русе
Хелоу! Сисито, добре си дошла. Домъчня ни за теб! Честит ИД на всички празнуващи! Вчера резервирахме и ние морето- Кранево- от 24.07 до 28.07. Вече се размечтах. Дано не ни мине котка път! По ни се щеше да е Обзор, но ще ходим с едни приятели, та те предпочетоха Кранево. Както и да е- не съм ходила и на 2-те места. Ще оставим бебетата на бабите- тяхното момченце е на годинка, иначе няма почивка..Е, сигурно постоянно умът ми ще е при Кари и ще съм телефонистка през повечето време.
Леле, Моник, много страшно нещо си преживяла! Дано не се повтаря! На мен пък най-голямата ми фобия е беба да не падне от високо. Особено като й мия дупето в мивката в банята. Долу е теракот, все пак.
За разведряване:
http://media.snimka.bg/3432/013119052-big.jpg

много обича да я подхвърлят

# 125
Честито на всички именници!
Патилина, честит рожден ден на мъжа ти да е жив и здрав и мноого да те(ви Grinning) обича! Hug За лишейчетата, защо пак не настояваш за преглед? Може да е от смяна на козметика, прах за пране. Аз също мисля, че по-скоро едно кортикостероидно кремче би помогнало, отколкото диета.
Бубченцето, понеже все се оплакваш, че не спи твоето малко сладко човече  Heart Eyes, имаш ли някакви подозрения защо така: зъбки, колики(чувала съм за колики, продължаващи и след 3-тия месец)? То и моят син беше така едно време - нямаше спане с него, братче. Ама да не ти казвам, че и сега си е същото мрънкало ( с малки подобрения от възрастта де, щото поне може да си каже за какво мрънка  Laughing). Още като го взема от у-щето и се почва: ти какво ще готвиш днес, ама защо не пастааа...  ooooh!  Laughing За ей такива дребни нещица има невероятен талант да ми лази по нервите. Ама си го обичкам, мой си е! Laughing
Киша значи в Барселона...  Laughing А аз тука по Барселона въздишам... Laughing Айде да покаже снимки после! Честит имен ден!  bouquet
Айде и ний да се присъединим към неспящите. Но не стига, че не спи, ами отгоре на всичко, когато спи през нощта, спи мнооого неспокойно, постоянно се върти. Вашите бебчовци спокойно ли спят през нощта?
Елена, дали ти беше публикувала статия за рахита? Сега ще я потърся, че вече започвам да се замислям...
Вчера, както и Били е писала, при нас беше много горещо. Опитах се да дам на Ивка вода от шише, но не иска да пие, прави физиономии ужасни, на някакво невероятно отвращаение. Sick Laughing, та трябваше в лъжичка да цедя от шишето и да й давам. Аз наливам, тя излива... - голям смях.  Laughing
Пак ще дам линка за филмчето за първа помощ. В него е показно как се действа при задавяне: http://www.nhs.uk/NHSEngland/AboutNHSservices/Emergencyandurgent … ces/Pages/AE.aspx
Моник, не искам да ти се меся(ако го правя, извини ме), но крушите трябва да са сварени и пасирани на много ситно, когато ги даваш, ябълката също. Бих искала да ти предложа вариант на захранване(след като дадеш малко почивка на малкото стомахче) - да започнеш примерно с варено картофче, после варен морков и т. н. Не се обвинявай, важното е, че всичко вече е зад гърба ви и, че сте живи и здрави! Hug
Любито, много ви е готина усмивката - до ушенца! Grinning И тапетите са ви много интересни. На бебка правят ли й впечатление?

# 126
  • Русе
Ягодка, благодаря! Не знам дали й правят. Всъщност тапетите са на едната стена, а другите 3 са в оранжев латекс. Ето ни и как се храним на чист въздух:

# 127
Честита пета месечинка на Габи и Михаела

Честит имен ден на всички празнуващи на този самодивски ден.

Патилинке, да ти е жив и здрав мъжът, много да се обичате newsm59
Мим, страхотен ти е новия аватар и на Сладурчеста подписа е убииствен
Били, Габи колко е доволна в басейнчето, принцеса малка
Натали, Алекс голям мъж стнал
Леле, Моник, какво ти е дошло до главата ooooh!. Важното е, че всичко вече ти е зад гърба Hug.
Ангелче,  Hug  кажи после харесала ли ти е супата. Аз сега съм почнала едно минестроне, че много обичам.
Бубченце, Делян спинка като ангелче - дано повече поспива за в бъдеще, ще му изпапам тръпчинките както се е ухилил на другата снимка
Любито, малката принцеса е голяма сладурана

При нас санират блока от едната страна на целия блок и е страхотен шум, направо не се седи
Изчезвам, хубав и усмихнат ден    bouquet

# 128
  • София
Здравейте момичета  Hug

Не съм ви забравила- просто нямам време.

Ще дам отчет набързо- на последната консултация сме 68 см. и 6700 г.
Наддал е само около 350 г., което според педи, било едва ли не недохранване. Аз захраних, но на едно хранене давам 1/2 пюре + кърма......Вече бил голям и трябвало да яде по 180-200г.  #Crazy #Crazy  пюре на 1 ядене.

Почувсвах се мн. зле...едва ли не , аз нарочно искам детето да е недохранено и затова не давам все още жълтък, попара и месо. Но после като се поразмислих, стигнах до убеждението, че по интуиция правя най- доброто за детето си и щом не включвам тези храни има основателна причина  Peace

# 129
Моник, направо се разплаках като прочетох за задавянето! Сигурно е ужасно да го преживееш!  Hug

Патилина, да ти е жив и здрав мъжа! Много любов ви желая!  bouquet

Били, Бърборанче, Лубито, много са ви хубави принцесите!
Бръм, не се ядосвай, ти знаеш най- добре как да се грижиш за детето си! Naughty

Може в края на седмицата да ходим до морето, ама мнооого искам Embarassed - като малко дете съм. Ние ходим в Свети Влас - толкова ми е хубаво там.... Flutter
Ето ни и нас:

# 130
Мим[/color], страхотен ти е новия аватар и на Сладурчеста подписа е убииствен
Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ягодке то верно досадих с това оплакване  Rolling Eyes Иначе не мисля, че му има нещо -питах педи не са зъбки, коликите отшумяха, просто не му се спи явно. Приспивам го 15 минути, а спането му трае 30мин. Има моменти дето като го гушна пак и почна да го приспивам, отново заспива и откарва около час общо, но в повечето случаи 30-те минути са му напълно достатъчни да презареди батериите и да продължи да ми скача по камбаната. От къде толкоз енергия туй дете черпи-не зная  newsm78
Единственото ми подозрение е, че може би жегата му пречи /защото в по-хладни дни по-лесно заспива и откарва около 40 минути  Laughing/, но ме е страх постоянно да държа включени климатиците.
Пепи от една седмица излизаме на разходка вечер с количката и той кротува в нея по около час  Party Пу, пу, пу да не му е уроки. Въпреки това така ме е наплашил с това излизане, че чакаме тати да се прибере и тогава ходим на разходка  Laughing Сама ме е страх  Blush
Патилина да е жив и здрав мъжът ти и много да те слуша  bdbaloni

# 131

Ягодке то верно досадих с това оплакване  Rolling Eyes Иначе не мисля, че му има нещо -питах педи не са зъбки, коликите отшумяха, просто не му се спи явно. Приспивам го 15 минути, а спането му трае 30мин. Има моменти дето като го гушна пак и почна да го приспивам, отново заспива и откарва около час общо, но в повечето случаи 30-те минути са му напълно достатъчни да презареди батериите и да продължи да ми скача по камбаната. От къде толкоз енергия туй дете черпи-не зная  newsm78
Единственото ми подозрение е, че може би жегата му пречи /защото в по-хладни дни по-лесно заспива и откарва около 40 минути  Laughing/, но ме е страх постоянно да държа включени климатиците.

На мен не си досадила! Знам колко е изнервящо да се опитваш да свършиш нещо и да не можеш. Просто си мислех дали  с нещо мога да помогна. Аз все нещо се опитвам да кажа, пък то съвсем друго излиза. Rolling Eyes Исках да кажа, че напълно те разбирам, щото и моят син беше по същия начин. Все си мислех, че Ивка ще е по-различна, щото в началото мнооого кротко бебе беше, ама сега е същото гевезе: приспивам, а тя се стряска от най-малкия шум и айде пак отначало. Единствено  в количката вкъщи спи!?!, друго място не признава, но не може все там - тясно й е вече. Laughing

# 132
Пиленца сладки, аз направо съм отървала половината тема вече... Rolling Eyes
Никол най-накрая оздравя напълно и едва днес съм само с Коки, който пък ми нанася ужасен тормоз....Събужда се в 6 сутринта и си пуска една луничка с въженце да му пеее...и аз с бодра песен ставам!(не ме питайте3 защо не я махам-голямо сърдене пада.....) После няма сън...по 10-ина минути преди обед и още 30 следобед, а през останалото време се чуди колко пъти да се превърти и накъде да се обърне. Новото ни упражнение е ....седим си седнали в ъгъла на дивана, отвсякъде обграден с възглевници и понякое време като ни писне от всичките игачки и завърта краката назад и като жабка се хвърля върху възглавниците и ако не съм до него - направо може да се простре на земята.... То може и зъби да го тормозят, горкото, но и аз вече давам на заето.... Crazy
На 7 пътуваме с двете деца и вуйчо им към Варна и ще има яко разходки из морската, но няма да имам нет по всяка вероятност, та не знам,  ако ще се организира среща на варненски мами....Летния театър е добро местенце... Simple Smile а Морската градина-благодат, но само на сянка... Хи-хи!А пък акто се замисля за Детския кът и онези подскачащи коли и крякащи патета-за каката рай, за Коки още не знам.....как ще се отрази лудницата...То докато обиколя цялата рода.....ще мине времето, но Ники пък на 10 заминава за няколко дена с дядо си на Обзор и ще останем само с малчо... Мисълта ми е, ако на някой му се среща с моята скромна личност-да пише на ЛС...  Mr. Green
Извинявайте отново, че не ви прочетох, пак сме на път да паднемм...ох

# 133
Честити месечинки на всички бебчета  bouquet
Честит имен ден на Яна и на Йоанките  bouquet
Патилина,честит ти рожденник,да е жив, здрав и много да ви глези Heart Eyes
Бръм,Марио и той е наддал 0,400гр. пък си хапва по 180 мляко  и около толкова пюре,всяко дете си е индивидуално Peaceне се коси.
Моник неискам и да си представям за ужаса който си изпитала,но понякога се случват и такива неща Confused
Големи сладурчета сте показали Heart Eyes
Вчера послучай 6-та ни месечинка Марио стана мъж,аз тъпата оставих го сам на спалнята и хем го знам как се търкаля и обръща ама си викам то за бързо и само що излязох от стаята и чувам едно туп,връщам се той паднал на земята  Sadвзех го на ръце  а той милия такъв рев му удари,сърцето ми се сви,пи малко водичка и се успокои с играчките има си един любим пеещ прасчо .
АУУУУ кася компа че навън е ужассссссссс

# 134
честит имен ден на малката Яна! Да е много здраво и щастливо дете!

Патилина, да ти е жив и здрав рожденика! nbirthday Много да те обича и глези!!!

Ние излизаме, че парка ни чака Laughing

Общи условия

Активация на акаунт