Януарчетата опознаха си ръчичките, сега и на краченцата пръстенцата искат да си

• 13 212
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!!! Много спинкатее! Искам да ви попитам до кога мислите да стерилизирате и да преварявате вода? Че напоследък се замислям за филтрираща кана като спра да преварявам, защото водата от чешмата..... и аз не я пия. А изворната хич не ми се нрави.
Павлинааа виждам те!!!  Joy

# 181
Добро утро.

От 5 дни давам ябълка и забелязвам, че има разстройство леко. Дали от пюрето се е получило  newsm78.
Моник,  Марти също се буди нощем. По 2-3 пъти. Давам му да суче и той се унася. Мисля, че зъбки вероятно го мъчат, а и чувам чревцата му да къркат.

Мъчно ми стана за Майкъл Джексън  Praynig. Не съм била фенка, ама той е емблема на цяло поколение....

Хайде лек ден. Тук е хладно и приятно, и чудесно за разходки.

Ха тъкмо бях сложила и аз кафенце  Wink. Мерси Невена.

# 182
Добро утро!

Алекс, аз вече не преварявам и не стерилизирам. Ползвам изворна вода на Девин. Така е вече близо месец. Нямаме проблеми.

Жалко за Майкъл Джексън. Едно време в тинейджърските години му бях голяма фенка.

А това време няма ли да се оправя вече #Cussing out

# 183
Добро утро момичета!
Невенче мерси за кафето Hug
Марио втора нощ се буди горкия и плачка,преместих го при нас на спалнята, гушнах си го и той се успокои и заспа,досега не се е будил така,обяснявам си го че е от зъбките.
Тук времето е хладно,не става за разходки само че не е заваляло,насваляла съм куп филми та ще си лежим с пъпешчо и ще си гледаме Wink
Майкъл Джексън беше един от любимците ми, жалко за него,щял е да се завърне на сцената с голямо турне в Европа, но уви......

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 09:10 от desisladka

# 184
насваляла съм куп филми

Като каза филми, ониз ден гледах "Жени" (с Мег Райън, Анет Бенинг) и много ми хареса Peace

# 185
И се замислих над казаното от бърборанче, че дава и зелен боб - имаме пресен, домашен, .....някой друг давал ли е? Не е ли тежка храна? Rolling Eyes
Биляна, не съм давал зелен  боб  newsm78 И аз мисля, че е тежка храна.
Аз започнах с оризова каша, но тя не е от цели зърна, а от финни люспички. Бях взела пюре на Хипп тиквички + картофи и много се изненадах, че вътре има сварен ориз  #Crazy То си го пише на етикета но аз мислех, че е пюриран, а то имаше цели зрънца...Вчера започнах с  броколито на Семпер няма ориз, но пък има рапично масло (ужас станах спец вече с четенето на етикети).

# 186
Моето мнение е (без да давъм акъл), че ако са дадени повечето зеленчуци, може да се комбинира с ориз - естествено пасиран. Аз вчера направих така - орис, моркови и тиквички...Яна го хареса и няма проблеми със стомаха...но аз също я захраних с оризовата каша на Хип

# 187
Моето мнение е (без да давъм акъл), че ако са дадени повечето зеленчуци, може да се комбинира с ориз - естествено пасиран. Аз вчера направих така - орис, моркови и тиквички...Яна го хареса и няма проблеми със стомаха...но аз също я захраних с оризовата каша на Хип
И аз мисля, че пасиран може, но за цели зърна ми се вижда още раничко. А ти какъв ориз даваш? (като марка и сорт)
Да попитам мамите, които правят домашни пюрета. С какво ги пасирате? (аз давам купени, но от време на време когато намеря домашни зеленчуци правя)
Картофчето лесно-намачквам го с виличка и след това го претривам през тънката цедка. Но с моркова ми е по-трудно-с виличка не успявам да го намачкам, а ако го прекарам през цедката минава само сока  newsm78 Онзи ден го пасирах няколко пъти с пасатор и пак ми се стори, че не е достатъчно финно  newsm78

# 188
Давам ориз, какъвто и ние ядем. В случая е бланширан на Крина. Пасирам с пасатор и става абсолютно гладка смес - като купешките. Зеленчуци  ползвам купени, защото нямам домашни.

За цели зърна ориз и за по-едро смляна храна наистина е рано. Първо трябва да започнат да ядат всичко, включително и месни, които са добре пюрирани и едва тогава да се мине към храна с много ситни парченца. Поне това помня от каката.

# 189
  • София
Здравейте, момичета
Благодаря ви за хубавите думи за аватара ми Hug, вчера свалях тези снимки от фотоапарата и се сетих за тази, която я правихме в едно кафе в Борисовата градина и си спомних как тогава тя много се чудеше какво става като й сложих очилата и ние много се смяхме с нея и затова си я сложих тази снимка, да ми напомня на тези хубави моменти, добре че поне се научих как се слагат снимки.
Ягодка- значи не е смао моето да плаче, когато трябва да й давам физиологичен разтвор, вечерта вчера пак се наложи и пак се повтори същия сценарий- рев и писъци Tired, ама няма начин, налага се, иначе й се запушва нослето
Бърборанче- аз пък вчера й дадох карфиол с картоф, ама тя въобще не го хареса, а и аз се замислих, че май не трябваше, че май и той е тежка храна Rolling Eyes, ианче да, и аз такив, които съм купувала на Семпер съм гледала, че има рапично масло, последно вчера й купих картоф с морков и копър и на етикета пишеше, че има такова. Нацелувай Петя от мен Heart Eyes
Дани- все забравям да ти кажа, че ти си изглеждаш страхотно, а Йоана си е прелест отвсякъде Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Деси- браво на Марио за зъбчетата, нацелувай го от мен, и да ти кажа, че това име ми е любимо за момченце, ако моята беше се родила момче, щях сигурно да избера това име Hug моята пък няма изгледи за зъби Rolling Eyes, пъха всичко в устата си, но венеца не й е побелял никъде все още, дали да се притеснявам, кога най-късно би трябвало да започнат д аизбиват тези зъбчета Rolling Eyes
Пепи- браво на принцеса Анастасия за наддаването Hug  bouquet
И да попитам нещо, на моята й подариха много играчки като се роди, някои от тях са меки, сигурно са плюшени, мога ли да ги изпера й да й ги давам и тях вече, че досега не смеех, ама тя вече се заглежда много по нови предмети Rolling Eyes
ПП- за водата и стерилизирането- все още стерилизирам, ама защото ползвам стерилизатора за микровълнова и ми е много лесно да ги сложа Mr. Green, вода също пускам да се преварява 10 минути, но когато не ми е удобно да й преварям, ползвам изворна и аз, мисля още малко и за водата да премина изцяло на изворна.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 11:37 от ral4e:)

# 190
ral4e, плюшени играчки, които не могат да се перат(примерно  музикални или със светлинки), знам че може да се сложат за няколко часа във фризера, разбира се опаковани в найлонови пликове  Naughty  Hug

# 191
Ааа, и аз искам с пъпеши в леглото да гледам филмчета  Laughing, ама тц, щото банята ме зове да я измия... То и куп други неща имам да правя, ама на кого ги разправям, вие като че ли не ги вършите същите.  Laughing А Марио и на мен ми е едно от любимите мъжки имена! Peace
Тъкмо на време ми идва обсъждането на стерилизирането и преваряването, щот се чудя как ще ги осъществявам в БГ, като нямам стерилизатор... Има тук едни  пликчета за стерилизация в микровълновата, може от тях да взема. То не че има какво да изварявам толкова: биберони и едно шише за вода(все ме крепи надеждата, че Ивка ще пропие вода в БГ жегите  Laughing), и няколко лъжички, с които се опитвам   Laughing да й давам вода, чесалки за зъби(ама и тях що ги стерилизирам и аз не знам, след като не стерилизирам играчките  newsm78).
Айде сега да си вдигне ръката, който ползва изворната вода на Девин, че да наместя проучването и да си спестя преваряването.  Laughing И кажете, моля де да я търся? Има ли я навсякъде или я продават само в бебешките магазини?
Ей, разбихте ме с тия аватари Ралчето  Sunglasses и БарборанчетоPeace

# 192
Ягодке, изворната вода на Девин я има в 90% от магазините в каквито разфасовки желаеш - малки бутилки, големи туби...  Аз вече му давам от нея (колкото и да не пие вода, а само си полива блузите и си чеше венците  hahaha )
Отдавна не стерилизирам или го правя ей така като не ме мързи да отчитам дейност  Joy Той вече яде къде къде по-мръсни неща от собствените му биберони и лъжички  Grinning Доколкото знам ще сме съседки, така че мога да ти давам назаем стерилизатор за МВ на Авент  Peace (ако имаш и подходяща МВ за неговите размери  Laughing )

Захранването и при нас върви някак. Вчера дадох почивка и на него и за себе си  Rolling Eyes Днес ще давам тиквичка да видим ще има ли ентусиазъм или познатата начумерена физиономия в стил "Сега пък с такава гадост ли ще ме мъчиш"  Joy Поне тиквичката не е оранжева и няма всички дивани, легла, мои и негови блузи и др. под. да станат оранжеви с тенденция да остане спомен от захранването  ooooh! А казват, че повръщането спирало  Crossing Arms Кога ли ще видя това и дали пък няма да ми липсва след време  hahaha

Я кажете как да се справя с проблема с пропсукането на памперсите. При пишкането няма проблеми. Колкото и да е пълен, все поема, но при акането е кошмар  ooooh! Пробвах и памперс и хъджис и всичко ми пропуска на крачетата  Thinking Такова мазало става.... Да рече човек, че са му кльощави баджаците, ами не са  Mr. Green

# 193
Аз още от самото начало не стерелизирам кактос  Марти - тя вода не иска много много, а само един биберон ме мързеше честно казано да стерилизирам  Embarassed, така че стерилизатора го ползвам веднъж в седмицата примерно. Това не ми попречи да стопя капака на котлона обаче Sunglasses
Вода преварявам или купувам на Девин - по-често второто.
Девин я има навсъкъде - в смисъл не само в бебешки магазини.
Аз имам два въпроса към вас - днес ни взеха кръв за контролните изследвания и сега аз трябва да се боря с урината. Как взимате урина на момиченца - колеккторите събират ли нещо или всичко изтича? Лаборантката направо ми каза да я чакам с чашка....
А има ли някой който ползва или е ползвал самар за носене на бебе? От каква възраст може да се използа и за колко време слагахте - в описанието на продукта в нета пише от 3 месеца... ама аз малко се съмнявам?
Утре почвам със захранването - морков или тиква да дам първо?
Сори, че така телеграфно, но знаете че не съм много по писането.  bouquet

# 194
с морков
чакай я да пиша със стерилното пликче и после слагаш в контейнера
иначе няма да е адекватна пробата

Общи условия

Активация на акаунт