В помощ на фризьора/малко обмяна на опит/

• 109 740
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
поддръжката на бретона е както останалата ми коса - 4етка и малко стилизант, сешоар, на 2-3 месеца подстригване, а до подстригването когато много ме изнервя - самоподстригване - купила съм си ножица нормална и филираща и така си го поддържам. не му се моля много много.

# 436
Благодаря ти Hug Другата седмица ще говоря пак с фризьорката и може да се кръцна още този месец.

# 437
измислих го,момичета.не е за моята коса,една приятелка ще правя...за да не й опада половината коса ще й направя кичури с блондор по-нагъсто и ще ги боядисам в червено после.след няколко месеца ще й направя още кичури и така малко помалко щепостигна цялостно боядисване в червено.а на първо време ще ходи като червена с черни кичури.sapunci ,дай си кусата на перукар.виж в нета... Mr. Green
Изсветли тест кичур с обезцветяваща пудра по цялата дължина
и виж какво ще стане.Най-вероятно черната боя е наслагвана
доста време и със сигурност в домашни условия.Поради това
косата може да стане на петна.Затова направи теста.Ако се
изсветли равномерно и косата е жива,можеш да обезцветиш
и останалата.

# 438
Моля, фризьори и опитни хора да ми кажат : Как от окислител 6% може да се направи 3%  в домашни условия ?
Благодаря за отговорите !

# 439
Искам да питам момичетата,които се занимават професионално-на курсовете учат на какъв цвят кожа,очи и т.н. какво отива,нали?Моята коса е кафява,нито много светла,нито тъмна,очите ми са кафеникаво-зелени,но все пак не са светли,кожата ми е леко жълтеникава.Какъв цвят ще ми отива?Веждите ми са черни,ако са по-светли ми се струва,че ме обезличават,затова съм се насочила към тъмните цветове,правилно ли е?
На кого да се доверя?

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 15:16 от Lexie

# 440
Можеш да се довериш на фризьор например  Flutter

# 441
   Въпросче:
   Каква безамонячна боя успешно покрива белите коси?

# 442
Най - новата на L`oreal - INOA.Гарантирано!

# 443
Най - новата на L`oreal - INOA.Гарантирано!
   Мерси! Simple Smile
   Безамонячна ли е?
   Не съм я виждала по магазините..... Thinking
   Иначе се боядисах с безамонячната глоссинг,какво беше там,и ефекта е нулев.

# 444
Абсолютно безамонячна!Това е най-новата
им боя,както се разбира от името иновация
от този тип.абсолютно без мирис!Обаче...има
я само в салоните.

# 445
Абсолютно безамонячна!Това е най-новата
им боя,както се разбира от името иновация
от този тип.абсолютно без мирис!Обаче...има
я само в салоните.
   Благодаря ти! Simple Smile
   Жалко,че не може да се купува.....

# 446
Моля, фризьори и опитни хора да ми кажат : Как от окислител 6% може да се направи 3%  в домашни условия ?
Благодаря за отговорите !

Добавяш малко хладка вода и разбъркваш добре Simple Smile

# 447
според мен трябва да вземеш някакво количество от 6% окислител и да добавиш още толкова вода - така ще го разредиш 2пъти до 3%.
(няма ли лаборанти тука?)

# 448
А според мен не може да се разрежда с вода.
От това не пада процента...Може да се разрежда
окислител с окислител.

# 449
  • Стара Загора
Здравейте
аз имам въпрос до преди няколко месеца бях със почти руса коса и в последствие реших,че искам вече да я оставя на мира и се боядисах кестенява обаче освен че боята пада бързо избива медно-червеникав отенък. Последния път когато бях на фризьор ме боядиса много тъмна уж нямаше рижави отенъци,но сега са пак на лице.Дали има някаква боя подходяща за такива като мен ще ми се да има златист отенък и да се задържи на косата ми че да си почине вече...   bouquet
всъщност ми се ще да е ето такава => http://usera.imagecave.com/zaxar4eto/1.jpg
а е такава в момента => http://usera.imagecave.com/zaxar4eto/P2040387.jpg , http://usera.imagecave.com/zaxar4eto/P2040404.jpg

Общи условия

Активация на акаунт