В помощ на фризьора/малко обмяна на опит/

• 109 684
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Много ти благодаря за отговора !  smile3525

# 541
  • Burgas

момичета ИСКАМ да си направя такива кичури, бихте ли ми препоръчали фр.салон в Бургас, където няма да ми изгорят косата.

# 542
има ли в тази тема някои фризиор от Видин .Търся си естествени треси или пък някои  фризиор които продава  хубави треси по куриер.. Blush
аз мога да ти намеря естествени треси.до каква цена търсиш да са,цвят,дължина...?напиши подробности ако искаш на лични съобщения Peace

# 543

момичета ИСКАМ да си направя такива кичури, бихте ли ми препоръчали фр.салон в Бургас, където няма да ми изгорят косата.

естествения ти цвят,като на тази мацка ли е?всеки фризьор би трябвало да може да направи такива кичури.няма нищо сложно Peace

# 544
Здравейте!
Бих искала да попитам има ли фризьори в тази тема , които да правят студено къдрене? Да са се обучавали за него и изобщо някой наема ли се да го прави. Питам защото от известно време се опитвам да намеря фризьор , който да не ми откаже точно тази процедура. Признавам си че не съм обиколила всички салони в града - от Стара Загора съм, но тези които са ми в обсега на дома категорично отказват. Става въпрос за къдрене не от сорта като кралски пудел , а едри вълни за придобиване на обем на дълга рядка и тънка коса.

# 545
Здравейте!
Бих искала да попитам има ли фризьори в тази тема , които да правят студено къдрене? Да са се обучавали за него и изобщо някой наема ли се да го прави. Питам защото от известно време се опитвам да намеря фризьор , който да не ми откаже точно тази процедура. Признавам си че не съм обиколила всички салони в града - от Стара Загора съм, но тези които са ми в обсега на дома категорично отказват. Става въпрос за къдрене не от сорта като кралски пудел , а едри вълни за придобиване на обем на дълга рядка и тънка коса.
отказват ти,защото със студено кудрене не могат да станат едри вълни.но пък могат да ти накъдрят само корена за обем Rolling Eyes

# 546
Отказват ми само като чуят къдрене, без да навлизам в подробности какво и как искам. Или ако не ми откажат директно, започват да ме разубеждават  колко е вредно това за косата ми и т.н. Аз знам колко е неприятна цялата процедура за самия фризьор. Не веднъж съм се къдрила, дори и сама в домашни условия в последните години. Миризмата на къдрина е доста неприятна, омекват ти ноктите (ако си без ръкавици), трудоемка и дълго траеща процедура . Не искам повече да си правя експерименти вкъщи - не се знае на какви продукти ще попадна. Затова искам да се оставя в ръцете на професионалист.

# 547
veti  ,аз мога да ти накъдря косата,разбира се ако преценя, че тя подхожда за тази процедура.Само ,че трябва да отскочиш до Бургас Wink

# 548
Olenka, благодаря ти за отговора. Поне един фризьор макар и от разстояние се съгласи .  Wink

# 549
Здравейте,и аз искам да попитам нещо.

След боядисване с кестенява цвят 4 на Фармаколор-професионалнат косата ми е почети черна.И преди като съм се боядисвала е ставало тъмно,но сега е почети черно.Искам да попитам как да я изсветля с 1-2 тона и по точно как да я изсветля без последствия т.е. най-щадящо.Чета за изпиране на косата,за ремулвър ,за блондор.Трябва ли да е при фризьор или ще мога да се справя в домашни условия.
Иска ми се да постигна ето такъв цвят http://www.nikoletalozanova.fb5.ru/albums/6227/userpics/10001/31 … 049_3877979_n.jpg

Това какъв цвят е,може ли да ми кажете номер?

# 550
Здравейте Simple Smile искам да попитам какви са и какви ще бъдат тенденциите при дългите коси като форма, подстрижка и т.н. Надявам се да не ми кажете подстригване нула номер, както за сега всяка втора чалга певица се е насочила  newsm50

# 551
Чета сега назад и виждам,че доста е обсъждано за това прословуто изсветляване, и явно ще се ходи на фризьор.Но все пак,ако може да ми кажете кое е по щадящо от различните варианти и за номера на боята от снимката,която показах.

# 552
Здравейте,и аз искам да попитам нещо.

След боядисване с кестенява цвят 4 на Фармаколор-професионалнат косата ми е почети черна.И преди като съм се боядисвала е ставало тъмно,но сега е почети черно.Искам да попитам как да я изсветля с 1-2 тона и по точно как да я изсветля без последствия т.е. най-щадящо.Чета за изпиране на косата,за ремулвър ,за блондор.Трябва ли да е при фризьор или ще мога да се справя в домашни условия.
Иска ми се да постигна ето такъв цвят http://www.nikoletalozanova.fb5.ru/albums/6227/userpics/10001/31 … 049_3877979_n.jpg

Това какъв цвят е,може ли да ми кажете номер?
на прост език това е някакъв шоколадов цвят,а иначе четворка с кичури.каква ти е била основата преди да те боядисат(по-тъмна ли)?без обезцветяване няма как да получиш по-светъл от сегашният ти цвят,защото си боядисана.но можеш да си направиш  кичури и след тях да сложиш подходящият цвят боя.ще се получи нещо като на снимката.само внимавай какъв цвят ще подбереш(ако се мажеш сама).а кичурите е необходимо дсамо да отнемат леко от цвета,а не да стават бели направо.замисли се дали имаш подходящия фризьор...

# 553
  • Sandanski
Момичета може ли да ми кажете как се казва този бретон? Мога ли сама да си го направя, и как?
http://planetaderby.com/images/content/0000/0865/_mg_0006.jpg

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 18:49 от bubanka

# 554
Момичета може ли да ми кажете как се казва този бретон? Мога ли сама да си го направя, и как?
http://planetaderby.com/images/content/0000/0865/_mg_0006.jpg
Принтирай си снимката и я покажи на фризьорката Peace Аз не бих се хванала да го правя сама, но ако мислиш, че ще се справиш, може да пробваш. Друг вариант ако нямаш принтер примерно е да пуснеш снимката /една или повече снимки/ по e-mail на фризьорката или да ги покажеш на техния компютър в салона, където ходиш, аз така правя обикновено. Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт