В помощ на фризьора/малко обмяна на опит/

• 109 669
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
anamika,сега видях,че някой ми е отговорил,тайничко поглеждах дали някой е писал нещо  Hug.Другия месец ще кръщаваме дъщеря ни и ми се искаше малко по светъл цвят.
Косата ми е тъмно кестенява ,естествената имам в предвид,аз си я определям като 5  Grinning,но имам бели косми тук таме,не са много ,но явно гени започнах да побелявам от много рано и много ме дразнят.Боядисвам се всеки месец заради това,но явно тази четворка много я насложих на косата и стана тъмна,а след последната боя ,която уж беше същата но подобрена направо станах черна вече месец и нещо не пада  #Crazy.
Не бях се сетила за кичури  Hug,направо си златна.Ще отида на фризьор и ще и кажа съвсем леко да ги просветли и после само върху тях ли новия цвят?
Аз после можеш ли да ми дадеш някакъв съвет,как да се боядисвам,всеки месец без да наслоявам боята и да потъмнява косата толкова,стоя толкова колкото си пише на упътването.
Ето ме със снимка наскоро http://media.snimka.bg/6764/019783568.jpg,за да придобиеш представа.

# 556
Момичета може ли да ми кажете как се казва този бретон? Мога ли сама да си го направя, и как?
http://planetaderby.com/images/content/0000/0865/_mg_0006.jpg
това пък се казва страничен бретон,не отива на всеки и не изглежда така добре като не е издухан,изправен.Ако  кажеш на фризьора си,че искаш бретон като на Преслава или Галена сигурно ще те разбере Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 18:49 от bubanka

# 557
  • Sandanski
благодаря ви много, ще опитам пък ще видим какво ще стане Grinning

# 558
На мен ми харесва цвета на Галена !  Heart Eyes
Някой знае ли къкъв е ?

# 559
Въпрос към специалистите  Simple Smile
Ако смеся блондор с 3% оксидант ще мога ли да изсветля корени цвят 4-ка до бяло  Simple Smile

# 560
Въпрос към специалистите  Simple Smile
Ако смеся блондор с 3% оксидант ще мога ли да изсветля корени цвят 4-ка до бяло  Simple Smile

Не съм специалист,но смятам че от 4 ниво с 3 % окислител е невъзможно. С тази смес на мен ми махнаха стара боя ,но аз съм на ниво 6 дори към 7 .
Свалиха ми цвета и после ме боядисахас боя с по-висок окислител.
Все пак дано се включи и някой друг да каже.

# 561
боядисвала ли си се ?Тази 4-ка естествения ти цвят ли е ? Ако е боя няма да се получи бяло русо с толкова слаб оксидант.Ако искаш да си пощадиш косата и това е идеята ти,най-вероятно няма да се получи нищо.Не рискувай е моя съвет.Отиди в салон.

# 562
Да косата надолу си е руса просто корените са израстнали и естествения цвят е 4-ка.Чудех се дали не може да се изсветлят с блондор с 3% окси и после да се матират  Thinking Това би тpябвало да е щадящо защото момичето което ще правя има свръх чувствителен скалп и от руси бои скалпа и става на рани  Rolling Eyes

# 563
Мисля ,че блондора трябва да се смеси с 6 % окислител ,за да стане хубав цвят и здрава коса. Задължително на коса мита поне преди 3 дни.

# 564
ХОРА, НА WELLA ИЗЛЕЗЕ НАЙ-НОВИЯ БЛОНДОР ЗА СПЕЦИАЛНИ СТУДЕНИ ТОНОВЕ.ИЗЛИЗАТ НАПРАВО СИВИ!И е на добра цена.Може да се смесва и с другите им блондори.Уникално

# 565
Хората явно са се изрусили вече а и да не са,доколкото разбирам ще го правят в домашни условия не в салон.Така че е излизшен поста ти и прилича на реклама.

# 566
Идеята е да звучи точно така, не го крия. Но в крайна сметка най-важното е информацията. Да знаеш че съществува такъв продукт, който е направен за улеснение на фризьора, да го пробваш и да се убедиш в качеството на продукта (не говоря само за блондора).А най-голямата грешка е ,че хората се МЪЧАТ да правят такива неща в къщи. Ето тук е ролята на фризьора-професионалиста, да убеди клиента, че това, което се прави в салона, не е постижимо в домашни условия. Да спечели доверието на клиента-тогава вече всичко е по-лесно. Нали темата е в помощ на фризьора.

# 567
Въпрос към специалистите  Simple Smile
Ако смеся блондор с 3% оксидант ще мога ли да изсветля корени цвят 4-ка до бяло  Simple Smile
Laughingне Naughtyдори с 6% оксидант няма да стане бяло русо.поне девятка.а,като е с чувствителен скалп как се е изрусявала до сега клиентката ти?

# 568
anamika,сега видях,че някой ми е отговорил,тайничко поглеждах дали някой е писал нещо  Hug.Другия месец ще кръщаваме дъщеря ни и ми се искаше малко по светъл цвят.
Косата ми е тъмно кестенява ,естествената имам в предвид,аз си я определям като 5  Grinning,но имам бели косми тук таме,не са много ,но явно гени започнах да побелявам от много рано и много ме дразнят.Боядисвам се всеки месец заради това,но явно тази четворка много я насложих на косата и стана тъмна,а след последната боя ,която уж беше същата но подобрена направо станах черна вече месец и нещо не пада  #Crazy.
Не бях се сетила за кичури  Hug,направо си златна.Ще отида на фризьор и ще и кажа съвсем леко да ги просветли и после само върху тях ли новия цвят?
Аз после можеш ли да ми дадеш някакъв съвет,как да се боядисвам,всеки месец без да наслоявам боята и да потъмнява косата толкова,стоя толкова колкото си пише на упътването.
Ето ме със снимка наскоро http://media.snimka.bg/6764/019783568.jpg,за да придобиеш представа.
да,определено косата ти е по-тъмна от желаната(на снимката на николета).правиш кичури нагъсто,но трябва да ти ги прави някй доста сръчен,за да не ти изгори косата.трябва да седиш с блондора(по кичурите)само колкото леко да падне чернилката).след това по цялата ти коса се нанася желания цвят(може би петица).ако искаш по-мек цвят избери нещо като 5.3 или 5.03.зависи с каква боя ще се мажеш...много е относително така да се говори.просто си го избери в каталога и гледай да не е пак много тъмен,за да не ти се обезсмисли цялата процедура Whistlingи от тук нататък всеки месец нанасяш същия цвят в корените и лека полека косата ти ще се оеднакви.

# 569
  • София
здравейте, търся професионално мнение, с каква боя мога да постигна този цвят
това е моята коса
http://media.snimka.bg/7198/020650431.jpg
http://media.snimka.bg/7198/020650432.jpg
а искам да стане ето това
http://media.snimka.bg/7197/020650218.jpg
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт