В помощ на фризьора/малко обмяна на опит/

• 109 782
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Не искам да отварям нова тема, използвам тази, като се надявам да полу4а поне един добър съвет!

Моля, препоръ4айте ми някакво средство против мазна коса ! Станало е нещо страшно. Правя си руси ки4ури на около 3 месеца, сменям си редовно шампоана, не ползвам балсами. Мия си косата сутрин , на другия ден към следобяд ве4е е прили4но мазна  ooooh! !

Шампоан,маска ,витамини ??? Какво да ползвам?
Балсамът е задължителен.Защо не ползваш?И не е нужно
да си сменяш шампоана,достатъчно е да намериш
подходящият за твоята коса.Потърси специална козметика
против мазна коса.Предлагат се също за мазен скалп,сухи
дължини.

# 391
  • София
Здравеите,не съм сигурна дали ще си причиня това безумие, но все пак да попитам : от 2 години се боядисвам в черно, но поради отслабване предимно в лицето този цвят ми седи вампирски, а и ми поомръзна. Та въпроса ми е, как да го махна, има ли някакъв препарат ?

аз не съм фризьор,обаче с години се боядисвах черно и просто я оставих да падне боята за месец два и след това се боядисах кестеняво и косата ми придоби естествения си цвят и от тогава вече 5-6 години не съм се боядисвала и така Simple Smile
Не искам да отварям нова тема, използвам тази, като се надявам да полу4а поне един добър съвет!

Моля, препоръ4айте ми някакво средство против мазна коса ! Станало е нещо страшно. Правя си руси ки4ури на около 3 месеца, сменям си редовно шампоана, не ползвам балсами. Мия си косата сутрин , на другия ден към следобяд ве4е е прили4но мазна  ooooh! !

има един шампоан на Каритес в жълто шише,пише за мазни корени и сухи крайща,както има такъв и за честа употреба,които и да си вземеш ще има ефект поне с ден два ще ти задържи ефекта.Аз имам същия проблем,но сега си мия косата на 3-4 дена,иначе другия вариант е според мене със сухия шампоан.

# 392

Моля, препоръ4айте ми някакво средство против мазна коса ! Станало е нещо страшно. Правя си руси ки4ури на около 3 месеца, сменям си редовно шампоана, не ползвам балсами. Мия си косата сутрин , на другия ден към следобяд ве4е е прили4но мазна  ooooh! !

Балсамът е задължителен.Защо не ползваш?И не е нужно
да си сменяш шампоана,достатъчно е да намериш
подходящият за твоята коса.Потърси специална козметика
против мазна коса.Предлагат се също за мазен скалп,сухи
дължини.

От балсама се омазнява също, ина4е имам страхотен на Джон Фрида за русо боядисани коси, но го  ползвам много рядко, за да не ми омазнява още пове4е косата. Като го сложа, за същия ден косата ми е супер, но на другия е... ooooh!

А нали за да намеря подходящия за моята коса, трябва да го сменям !
И нали за това питам в темата : за специална козметика !  Whistling

Оффф, Красива мама е ужасна с този 4ервен фон, знам 4е е коментирано, но не мога да видя другите отговори, като пиша моя !

Про4етох в друга тема за шампоаните на Кера Плант против омазняване.Някакви отзиви? Да знаете, къде мога да си купя или поръ4ам ?

На Кашето жена му, а този Каритес, в аптеките ли се продава? Ти откъде си го купувала?

# 393
  • София
пробвай този на Каритес който ти казвам,ще останеш доволна.

# 394
  • София
ако си от София в Ремедиум го има, http://www.cosmeticsolutions.biz/servlet/the-39149/Shampoo/Detail ето така изглежда този за честата употреба,а този за мазните корени е с кафяво по средата.Мисля че и в други по-заредени аптеки го има както и магазини за козметика.

# 395
   bouquet Мерси много ! Ще си го купя още утре !  Hug

# 396
Препоръчайте ми някакъв дълбокопочистващ шампоан до 10лв някъде, че ще го ползвам рядко и без това

# 397
  • Belgium
Kölsches Mädel защо не опиташ шампоаните за мазна коса на Лореал Проф. и Керастас?

Този на Керастас е особено силен - за коси, които се омазняват за по-малко от ден.

Ето ги:

# 398
Този на Лореал е страхотен. На Керастас ми идваше малко силен. Лореал предлагат и ампули power clear, които също много помагат. Слагат се след измиване.

# 399
Здравейте!Трябва ми помощта ви!Искам да си направя два кичура с супра,но цвета на косата ми е лешник,дали ще изсветлеят добре да не станат рижави  Thinking newsm78 моля ви кажете ми,спешно ми е  Praynig

# 400
Препоръчайте ми някакъв дълбокопочистващ шампоан до 10лв някъде, че ще го ползвам рядко и без това
А аз си побутвам питането Rolling Eyes Whistling

# 401
  • Бургас
А аз си побутвам питането Rolling Eyes Whistling

Бих ти препоръчала шампоан SelSun Blue, цената му е малко над 10 лв. Добри са и тези на Loreal Professionel и на каталожната марка LR.  Peace

# 402
  • Пловдив
Здравейте!Имам нужда от малко помощ.Карам курса и на 23-ти ми е изпита и трябва да правя прическа.Идей имам,но на клиентката ми ушите са големи и трябва да ги скрия.Дайте ми и Вие някоя прическа.
Благодаря!

# 403
# 404
какво ви  е мнението за тази процедура?гланциране  на косата за бялстяш ефект?

http://www.facebook.com/business/dashboard/#/pages/Sofia-Bulgari … phan/284221720366

http://www.---/articles/view/966.Glantzirane_za_blestyashta_kosa.html

Общи условия

Активация на акаунт