В помощ на фризьора/малко обмяна на опит/

• 109 722
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Проблемът на русата коса е,че или ще покрие много плътно,
или няма.Това е,защото вследствие третирането е станала
порьозна.Друг е моментът,когато ако е правена руса в
домашни условия може да стане на петна.Избива червено,
защото синьото в боята е най-нетрайно - съответно то първо
се отмива.Остава червено и жълто.Така или косата червенее
в даден момент,или когато започне и червеното да се отмива
оранжавее.Трябва да сложиш боя,която няма червен оттенък.
Това,че я правиш по-тъмна не означава,че пак няма да се
получи същото...

# 451
И аз да попитам...
Искам да си променя за кратко цвета с безамонячна боя на Лореал на черен. Въпросът ми е, след колко време бих могла да си изсветля спокойно косата, без да се налага да изчакам да израстне?

# 452
Като е безамонячна не значи,че е
нетрайна...

# 453
  • Стара Загора
благодаря ти Тути
то аз се чудя дали да не се боядисам вече сама, не че ще се справя по - добре,но при положение че и при фризьор няма така желания резултат ....

# 454
измислих го,момичета.не е за моята коса,една приятелка ще правя...за да не й опада половината коса ще й направя кичури с блондор по-нагъсто и ще ги боядисам в червено после.след няколко месеца ще й направя още кичури и така малко помалко щепостигна цялостно боядисване в червено.а на първо време ще ходи като червена с черни кичури.sapunci ,дай си кусата на перукар.виж в нета... Mr. Green
Изсветли тест кичур с обезцветяваща пудра по цялата дължина
и виж какво ще стане.Най-вероятно черната боя е наслагвана
доста време и със сигурност в домашни условия.Поради това
косата може да стане на петна.Затова направи теста.Ако се
изсветли равномерно и косата е жива,можеш да обезцветиш
и останалата.
tuti,вече я боядисах поначина,които описах.стана перфектно.хем е червена,хем не е цялостно увредена,а жизнена Mr. Green

# 455
някой може ли да ми даде кординати на Силвия , до миналата седмица работеше в ENVY на бул .Ал. Стамболийски
силвия се махна от "нви-то".ако още се интересуваш от нея ми пиши и ще ти кажа къде работи в момента Whistling

# 456
момичета,за какво и кога се използва "дъвката"? Thinkingнякъде във форума прочетох,че питат дали от цвят 4 може да стане цвят 6 без обезцветяване и отговора на фризьора беше "не!"та,да попитам...ако в/у четворката сложим осмица няма ли да се получи шестица Rolling Eyes Whistling

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 00:10 от anamika

# 457
От ниво 4 на естествена коса може да се получи 6,но
тя ще бъде топла.Ако на ниво 4 сложиш 8,ще получиш
6,но защо като може 6 да сложиш?Пак повтарям говоря
за естествена коса.Върху боя никой не може да гарантира
резултат.

# 458
От ниво 4 на естествена коса може да се получи 6,но
тя ще бъде топла.Ако на ниво 4 сложиш 8,ще получиш
6,но защо като може 6 да сложиш?Пак повтарям говоря
за естествена коса.Върху боя никой не може да гарантира
резултат.
значи ако косата е естествена четворка и иска да стане шестица мога да сложа директно 6  newsm78.така няма ли да стане нещокато петица накрая?а ако е боядисана  четворка и сложа осмица(за да стане 6)ще се получи ли приблизително желания резултат?  bouquetи ,дъвката как се използва и в какви случаи?

# 459
Здравейте!И аз искам да ви попитам...Есента се постригах с бретон малко над веждите,плътен и равен.Рискувах исках промяна и се оказа ,че ми отива  Grinning.Но понеже много години косата ми е била на път по средата,бретона непрекъснато се разделя.Много усилия ми костват да го правя да не се разделя,изправям го с преса ,пръскам вакса,уж е добре но като се погледна след малко в огледалото пак се е разделил.
Фризьорите ми казват,че така съм била " лизната ".Та въпроса ми е , може ли ,чрез подстригване / някаква техника на подстригване / това разделяне да се оправи?
Как се подържа бретона ,като стана сутрин съм като Алф  Blush.

# 460
  • София
аз не съм фризьор,ама според мене няма как да те пострижат с бретон и той да не ти се разделя щом казват че си "лизната".Това е проблем идващ от корена,така че както и да пострижеш,косата така ще си расте.Трябва да го продухваш винаги и да го гласиш.Майка ми е със така наречената 6-ца отзад на главата и като спи и стане сутрин е като ударена с нещо.И това не се оправя също и тя всеки ден става,реши се,духа със сешоара,прави прически и така.Иначе просто не става,както и да е постригана.

# 461
Анамика,ако си с естествена коса 4 ,със 6 ще
стане 6,но ако си боядисана на ниво 4 няма да стане
6,дори и 10 да сложиш.най-много да станеш на
петна.

# 462
Здравейте!И аз искам да ви попитам...Есента се постригах с бретон малко над веждите,плътен и равен.Рискувах исках промяна и се оказа ,че ми отива  Grinning.Но понеже много години косата ми е била на път по средата,бретона непрекъснато се разделя.Много усилия ми костват да го правя да не се разделя,изправям го с преса ,пръскам вакса,уж е добре но като се погледна след малко в огледалото пак се е разделил.
Фризьорите ми казват,че така съм била " лизната ".Та въпроса ми е , може ли ,чрез подстригване / някаква техника на подстригване / това разделяне да се оправи?
Как се подържа бретона ,като стана сутрин съм като Алф  Blush.
трябва да си правиш хубав сешуар на бретона с малка кръгла четка.там,където се разделя дърпаш в обратната посока ОТ КОРЕНА обаче Winkпосле го фиксираш и готово Grinning

# 463
# 464
http://media.snimka.bg/5789/017832641.jpg това е моята коса.Можете ли да ми кажете какво да си слагам след миене за да не ми стои така наелектризирана.На всяко къпане слагам маска,след като е почти суха кристали,обаче като изсъхне и като бухне,и като щтръкнат едни косми...... и с пяна съм пробвала пак така стои.

Общи условия

Активация на акаунт