В помощ на фризьора/малко обмяна на опит/

• 109 724
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • София
с нещо антистатично,сега се сещам за балсама на Импресиа който е антистатичен,сещам се за CHI Shine Infusion,което е точно за хвърчащи коси.Имаше едно на Сънсилк дето подреждаше косата като хората,ама вече никъде не съм виждала.Има в момента доста серии за коса които са за приглаждане на Нивеа,на Лис Кюр и др.Според мене биха свършили работа.

# 466
http://media.snimka.bg/5789/017832641.jpg това е моята коса.Можете ли да ми кажете какво да си слагам след миене за да не ми стои така наелектризирана.На всяко къпане слагам маска,след като е почти суха кристали,обаче като изсъхне и като бухне,и като щтръкнат едни косми...... и с пяна съм пробвала пак така стои.
вземи си крем за оформяне на къдрици или си прави сушоар.друг изход няма Whistling

# 467
моми4ета,помагаите Sick 6те боядисвам една приятелка в салона,но не съм сигурна какво то4но трябва да й сложа като цвят,защото боите нещо ми куцат.в момента косата й е   http://www.teenproblem.net/stars/i/358/7301_1238520726_b.jpg  боядисана е в този цвят(мисля 4е е #3,като корените й (3-4см)са в същия цвят,само 4е естествена коса.иска да я направя    http://www.slusham.com/img/nikoleta_lozanova_prodavachka.jpg         (май е #5,вие кажете).какво да сложа на корените и какво на дължините,за да стане като на втората снимка? newsm78 спешно е,моля някой да ми пише   bouquet

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 23:32 от anamika

# 468
  • София
Ако приемем, че натуралния цвят е ниво 3, по дължините е боядисвано с 3, а желания цвят е 5, то само с боя не можеш да й изсветлиш боядисаните дължини.Трябва да ги изсветлиш до нужното ниво по някакъв познат за теб начин (ефасор или кичури), а след това да нанесеш боя с по-светъл цвят. Иначе ще се боядисат само корените, а другото няма да се промени.  Peace

# 469
за първи път чувам за крем за оформяне на къдрици,ще се поинтересувам.Благодаря!

# 470
Ако приемем, че натуралния цвят е ниво 3, по дължините е боядисвано с 3, а желания цвят е 5, то само с боя не можеш да й изсветлиш боядисаните дължини.Трябва да ги изсветлиш до нужното ниво по някакъв познат за теб начин (ефасор или кичури), а след това да нанесеш боя с по-светъл цвят. Иначе ще се боядисат само корените, а другото няма да се промени.  Peace
мерси за помощта,но няма ли на4ин без предварително изсветляване да хване по дължините?с по светла боя ,или 6те стане на петна?кичурите ,като ги направя няма ли да стане неравномерен цвета после,като сложа желаната боя?или 6те се слее?и колко да ги изсветля-до бяло или просто колкото да падне тъмната боя?и после по цялата дължина ли да нанеса петицата или само по корените и ки4урите?в корена директно 5 ли да слагам? ooooh! ooooh! ooooh!

# 471
за първи път чувам за крем за оформяне на къдрици,ще се поинтересувам.Благодаря!
ето мила.има много продукти.виж някои:  http://-spam233-/KREM-OPHORMJANE-KDRICI-control-curl-p-88.html       http://-spam233-/PRODUKT-OPHORMJANE-KDRICI-MOKR-EPHEKT-control-p-174.html      има и доста по-евтини     Peace

# 472
много,много благодаря.

# 473
  • София
Ако приемем, че натуралния цвят е ниво 3, по дължините е боядисвано с 3, а желания цвят е 5, то само с боя не можеш да й изсветлиш боядисаните дължини.Трябва да ги изсветлиш до нужното ниво по някакъв познат за теб начин (ефасор или кичури), а след това да нанесеш боя с по-светъл цвят. Иначе ще се боядисат само корените, а другото няма да се промени.  Peace
мерси за помощта,но няма ли на4ин без предварително изсветляване да хване по дължините?с по светла боя ,или 6те стане на петна?кичурите ,като ги направя няма ли да стане неравномерен цвета после,като сложа желаната боя?или 6те се слее?и колко да ги изсветля-до бяло или просто колкото да падне тъмната боя?и после по цялата дължина ли да нанеса петицата или само по корените и ки4урите?в корена директно 5 ли да слагам? ooooh! ooooh! ooooh!
по-светла боя няма как да изсветли по-тъмна боя. Все едно да нарисуваш нещо с кафяв флумастер и да се опиташ отгоре с жълто да го изсветлиш.
След кичурите ще стои меланжирано и няма да е грозно. Изсветляваш до нужното ниво, чак до бяло няма смисъл в този случай. Боята (направо 5) се нанася по корените и целите дължини след това.

# 474
по-светла боя няма как да изсветли по-тъмна боя. Все едно да нарисуваш нещо с кафяв флумастер и да се опиташ отгоре с жълто да го изсветлиш.
След кичурите ще стои меланжирано и няма да е грозно. Изсветляваш до нужното ниво, чак до бяло няма смисъл в този случай. Боята (направо 5) се нанася по корените и целите дължини след това.
оооо,да bambamчак сега те разбрах напълно.а ако случаят е същия,но дължините не са и те 3,а 4.пак ли е същия отговора newsm78

# 475
Здравейте, имам един въпрос около новата боя Inoa на L'Oreal. Разбрах, че е най-прогресивната и щадяща косата в момента и искам да я изпробвам, но не знам в кои салони в София се предлага...Можете ли да ме посъветвате къде да отида и знаете ли ориентировъчна цена за боядисването?

# 476
Здравейте, имам един въпрос около новата боя Inoa на L'Oreal. Разбрах, че е най-прогресивната и щадяща косата в момента и искам да я изпробвам, но не знам в кои салони в София се предлага...Можете ли да ме посъветвате къде да отида и знаете ли ориентировъчна цена за боядисването?
като цена зависи колко ти е дълга косата,но няма да е под 50лв боядисването в салона с нея.мога да ти препоръчам една щадяща боя с отлична покривност.пиши лс ако искаш повече информация Peace

# 477
като цена зависи колко ти е дълга косата,но няма да е под 50лв боядисването в салона с нея.мога да ти препоръчам една щадяща боя с отлична покривност.пиши лс ако искаш повече информация Peace

Много, много благодаря  Grinning

# 478
Все още по салоните не работят с нея.Това е боята,
която няма никакъв амоняк,без мирис,и може да
изсветли до 3 тона ( нещо,което друга безамонячна
не може).Освен това покрива бели коси.Та в този
ред на мисли не може и да се каже ориентировъчна
цена.

# 479
Все още по салоните не работят с нея.Това е боята,
която няма никакъв амоняк,без мирис,и може да
изсветли до 3 тона ( нещо,което друга безамонячна
не може).Освен това покрива бели коси.Та в този
ред на мисли не може и да се каже ориентировъчна
цена.

Мерси, явно ще трябва да поизчакам да навлезе по-добре на пазара и да чуя реални отзиви, че засега такива липсват Wink

Общи условия

Активация на акаунт