Лятото дойде - ЧИРПАНлийката на морето да се заведе!9

• 29 139
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Хей къде сте всички newsm12
честит рожден ден на петерици от мен!!!!!
 newsm59 newsm59 newsm59

# 31
Реших,че ще пиша в новата тема само с хубави новини.Първо искам да честитя рождения ден на Инна,макар и със закъснение.
Вече съм в болница...но....спирам по въпроса-Не това влязох тук да ви напиша.Влязох за да ви се похвалям,че вече си имам работа.Ще започна от 1-ви юли,че ще трябва да приключа с тези гадости/болници/.Днес организирах нещата и утре сестра ми ще дойде малко на гости/за събота и неделя/ и ще доведе  и моето малко слънчице/много ми е мъчно за нея вече/. Чувствам се много добре-все едно съм се събудила от някакъв кошмар.
Сега приключвам,че ще стана досадна.Приятен ден на всички.

# 32
Браво, Kiki_andr !
Много се радвам за теб!  Hug Хаирлия да е новата ти работа!
Време беше нещата да започнат да се подреждат едно след друго и то за добро.
Аз пък от 1 юли се вливам в редиците на безработните.  Mr. Green Засега обаче не съм се отчаяла. Напротив- нужна ми е малко почивка, че откакто завърших не съм спирала да работя и то все на пълни обороти (дори и по време на майчинството). Сега планувам първо семейна почивка на морето и после ще се погледаме в къщи с дребния, че и без другото лятото няма на кого да го оставя. И на есен, живот и здраве, надявам се да мога да започна отново работа. Е, ако междувременно изкочи нещо, което си струва - не бих отказала.  Mr. Green

# 33
  • софия
Здравейте и от мен. Глевдам темата на на втора страница...
При нас нищо ново, от понеделник съм 1 седмица отпуска и събота пътуваме с Ицко за Търново. Много исках на море, но малко ме е шубе двамата. Но пък ще гледам всеки ден да ходим на басеин на Арбанаси.
Искам малко да си почина, като се замисля няма от какво, но все пак друго си е да те гледат 1 седмица Joy. Сега очаквам включване от Анелийка... Mr. Green Лека нощ! Heart Eyes

# 34
  • Розовата долина
Здравейте,момичета!!!
Нещо напоследък не съм много активна,чета ви иначе родовно......
Първо да поздравя започналите работа,пожелавам им успех и само нагоре по стълбата на успеха Wink
iniici,да си жива здрава,ти и всички около теб,нека бъдеш желана и обичана майка,съпруга,жена и приятелка!!!Весело изкарване на Търново,добре да си починеш,ии наистина кака и мама малко да те погледат не е лошо!!! HugИ хайде не се ли замисляш за второ,Инка и Ицко са наборчета с няколко дена разлика,аз започвам малко по-малко психически да се подготвям за второ,че вече не съм първа младост,догодина ......може и да съм готова!!! Grinning
Kiki_andr,надявам се това да е последното ти влизане в болница и да поздравиш Руми от мен,надявам се да се сети коя съм!!! Wink
jinjer_78,губиш се напоследък,как върви работата?
При мен нищо интересно,бях се навила да ходя тази събота и неделя на море със сестра ми,но се отказах в последния момент,то времето не е много хубаво,а и без Митко не ми се ходеше много-много!!!Ех,каква съм и аз,не мога сама с детето без него!!!Сега наготвих едни пържени чушки с доматен сос за вечеря,ама може да идем да пийнем биричка с цацка на една кръчмичка тука до нас и ще си представям,че съм на морето!!!Утре пък съм пак сама без мъжо,ама н от тези наряди,3 съботи подред!!
Айде,че ме чакат да ходим навън!!!

# 35
Здравейте мили момичета,как сте?
Не съм писала скоро ,но ....ви следя.Мисля тази година да кандидатствам в габровския университет.Изпита ми е на 12 юли.Да стискате палци.

Радвам се за тези,които са си намерили работа,а за тези който я губят или са им я намалили(като мен)да не се отчайват,няма да спрем да се ослушвам ме и оглеждаме за по- добра,нали?

# 36
Леле Павлинче от кога не си писала наистина,е разкажи повече каде се губиш,как сте  семейството,готвиш ли вкусни неща в новата кухня,на почивчица някъде ако сте ходили да видим снимки или пък ако планувате да ходите разказвай Hug
Танче,точно така замисляй се и се настройвай за второ време е вече,каката ще ти помага сигурна съм,чушки и на мен ми се приядоха като чета поста ти ама отивам на ориз при свеки да вечерям Blushче зълвата е на гости Mr. Green

Аз и днес ходих на работа но през повечето време тренирах нова операция която трябва да върша,колежката днес ми обясни повече от вчера когато ми зададоха задача от София и изкрейзах,защото не съм правила никога екселска таблица и много бях претеснена но оле мале се справих Rolling Eyes
Хубава вечер на всички Hug

# 37
Здравейте и от мен!
Отдавна не съм сядала пред компютъра ей тъй, без работа. Мойта отпуска мина, бях в Чирпан, ама среща нямаше - някои може и да помнят, че се говореше на 13-ти юни Simple Smile То си беше все едно преди 100 години Simple Smile И пак съм на работа де Simple Smile Но ми е по-добре така, щото не седя като пукал по цял ден.
Наде, от сърце ти желая късмет и успех!!!

# 38
Ето ме и мен.За сега приключих с болницата/за този месец/-системите свършиха,утре ще ходя за епикризата и септември най-късно пак ще ме приемет.Гадно е,но...нямам избор.Старая се да мисля позитивно и да не го мисля. Отпуска това лято няма да имам,но се предполага че съм си починала-все пак доста време си постоях без работа/поне без такава,която се вижда и оценява/.

# 39
След като дремнах и вече съм в състояние и да мисля  Joy ...днес не е ли Петровден?В този ред на мисли Поля къде се спотайва,а не влезе да почерпи?
Честит имен ден мила Поля.Нека всички твои желания бъдат мои пежелания.

# 40

http://bglog.net/Obrazovanie/30428

Мили мами потресена съм!!!!!
Детенце остава  без детска градина.Общината нямала пари,а същевременно се строи по центъра на града.Защо вместо да се ремонтира тези пари не отидат към някои градина.да направят сборни групи...............................................................

# 41

Почерпете се момичета,а мое и за на мъжа ми здраве.
Относно моето кандидатстване,какво да ви кажа....много искам да ме приемат,но като виждам на какво ниво ми е езиковата култура.... да ви кажа честно,не ми се вярва  да ме приемат!
Готвя в новата кухня,какво ли не .У нас е такъв хаос,че не знам другите мами как се справят Shocked Crazy
Изпита ми е на 12 юли и направо съм в шок.От 01.07. вече няма да имаме и нощни-това означава ,че ми ще ми намалее заплатата още повече. #Cussing out
Но от друга страна си мисля,че нямам ли образование,как ще си намеря по- хубава работа(то къде ли съм я загубила де),нали така момичета?
Ай де стига толкова от мен,до утре!     

# 42
Павлинче много е важно образованието според мен,е ако имаш връзки и здрав гръб не чак толкова но ние не сме от тия Wink така че не се отказвай учи и се развивай,не се подценявай че такива колеги съм срещала дето не можеш и да си представиш така че ти стискам палци и ще се справиш сигурна съм,който има желание има и резултат Praynig Hug Peace
И честит ви празник на патерица с мъжа  bouquet
Kiki_andr Hugмного се радвам за теб че си намери работа,успех и дано се налага по рядко да посещаваш болницата,но като е наложително гледай да мислиш по позитивно на нещата Hug
MammaT ,ей лоши хора никаква среща не направиха,но като си дойда аз съвсем скоро се надявам на една скромна че да се развихря с фотото Hug
Аз изчезвам да спя че съм уморена,в разгара на убочението съм на новата работа и затова не се вкл от там,но скоро и това ще направя Mr. Green
лека и спокойна нощ на всички Wink

# 43
Здравейте  мили момичета,
И аз съм на същото мнение,че е много важно образованието.Нямаш ли образование не можеш да имаш никакви претенции за работа,нали!?
За мен е наистина едно от най-важните и стойностни неща и ще държа и децата ми да продължат да учат.На времето бащи много ми се караше,но .... сега сякаш,чак след 10 години го проумявам.
Но по добре късно,от колкото никога!
Желая ви приятен ден и при нас прекъсват детската градина и яслите,но добре че свекито Mr. Greenе в отпуск.

# 44

Я да Ви сложа по едно освежаващо лятно кафе,че не виждам никой да пише!

Общи условия

Активация на акаунт