За тези, които четат любовни романи

• 218 203
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Джери и аз от Сандра тези двечките са ми любими,
но обожавам и трилогията Тексас .
Лъки,Чейс и Сейдж са страхотни-чела съм ги около 1 милион пъти и не ми омръзват Peace

# 136
Аз правя разлика при някои книги,които съм чела на 15-18г и после като заминах да следвам имаше доста дълъг период,в който изобщо не съм се докосвала до такава литература и чак сега на 27г започнах да препрочитам повечето и се оказа,че преди едни от любимите ми бяха на джуд деверо,а сега са ми някак твърде наивни  Rolling Eyes Но някои като любовни истории ми харесват и сега все още - една от любимите ми е Портретът на Мегън Чанс,по-различна като стил,но много ми допада.А на Ирис Йохансен са ми направо незаменими,страхотно чувство за хумор  Joy На Сандра браун от последните като четох Безпощадно и Рикошет бяха страшно завладяващи като сюжет,но сякаш повече криминални и като прочетеш развръзката и някак се губи интереса към повторно прочитане  Thinking Или може би трябва да почакам пак 10г  hahaha Много ми допада стилът и,както и на Мерил Сойър,докато Даниел Стийл и Нора Робъртс не ме впечатляват толкова,да не кажа,че с такъв кеф си купих трилогията Кръгът на Нора и с голям зор го изчетох  ooooh! Но си търся в книжен вариант Единствен изход и Единствено ти на Сандра Браун,ако някой не ги иска да свирка  Praynig

# 137
  • Бургас
Аз си падам основно по историчиските и затова Даниел и Нора е са ми фаворити Peace
Въпреки,че и техни доста съм прочела просто не са моят избор за приятно четене Grinning
Аз изяждам всичко од Джоана Линдзи,Кони Мейсън,Катрин Каултър,Дара Джой/малиии че страст има при нея/,Аманда Куик,Елизабет Лоуел и т.н.
Но тези са ми фаворитки Heart Eyes

# 138
хаде като съм започнала да ви кажа на всички любителки на историческите да си попрехвърлите брачната авантюра и принцеса алесандра на джула, че ви чакат изненади, а на любителите на съвременните на Аманда препоръчвам да опреснят обществото Аркейн, щото ще ги правим исторички.

# 139
  • Бургас
cheetah24 и сега сърцето ми прескочи няколко удъра,
дланите ми се изпотиха и кожата ми настръхна  Blush
Надявам се си наясно каква бомба хвърли-Принцесата и  Сара са едни от моите сладурки.
Безкрайно съм се смяла и с двечките/дори 1/2 съм събуждала с хиленето си посред нощите Grinning/
Охххх ,бива ли сега въображението ми пое в сто и няколко посоки какво ли ще ни изненада Wink

Тоз Дзвяр Аркейн не съм го чувала Blush
ще се огледам за него Grinning

# 140
ми квато съм си драка да продължа. Скоро ще се запознаеш със братчето на Колин и сестрата на Нейтън. Сигурна съм ще се хилиш пак посреднощ щот кат Кейн(бастуна) и Джейд други не съм срещнала до сега. Колкото до Аркейн има ги сканирани само дето Джейн Ан Кренц ги е писала и са съвременни. Аз поемам историческите на Аманда Куик.

# 141
Уф,аз пак недоразбрах  newsm78 Ще ги преиздават в книжен вариант или ще ги качват в нета?  Thinking Че много хвалби чета за таз Брачна авантюра и ми се иска да се светна вече по въпроса  Crossing Arms

# 142
Джери, брачната авантюра и принцеса Алесандра ги има отдавна. Мисля знаеш къде можеш ги откри. Аз се заех със задачата да прочетете и първите две от поредицата и то на книжка. Естествено че като уважаващ себе си рак започвам отзад напред - тоест с втората, а не с първата. Като прочетете обаче ще разберете защо. Весели празници момичета и не пипайте валериана. Сега има с какво да го заместим.

# 143
  • Варна
Може ли да покажете, кои точно книги обсъждате?
Тези май не съм ги чела или поне така по заглавие не се сещам.

# 144
  • Бургас
Естествено че като уважаващ себе си рак започвам отзад напред - тоест с втората, а не с първата.

Сега вече ми е ясно,що така ме усещаш-
приятно ми е Рачка/11,07 Wink/
Замених Валерянчето с червено винце Wine Glass

Деспина говорим си за "Брачна авантюра" и "Принцеса Александра"
на Джули Гарууд Peace

# 145
  • Бургас

Може ли някой да ми помогне с линк към тези,изобщо не ги откривам...Принцеса Александра съм я чела много отдаван,а за Брачна авантюра не мога да се сетя...

Ето заповядай
Брачна авантюра

# 146
  • София - Бургас
Принцеса Александра я четох скоро, страхотна е.. Hug

# 147
А такаааааа....
Някъде съм бляла цяло лято, докато вие тука ... Толкова линкове, че ми се зави свят  Mr. Green
Записвам се, тъкмо ще дръпна и принтна няколко книжлета сега за болницата преди да родя  Crazy  hahaha

Иначе съм непоправима фенка на Джейн Ан Кренц и особено поредицата й за обществото "Аркейн", също така Джуди Гаруд и Марлис Мелтън  Mr. Green

Е, да сме живи и здрави, ще ви следя и ще се включвам  Sunglasses

# 148
  • софия
Някой дали е чел "Пробуждане" на Кейт Шопен. Чудя се как е и дали да си я купя... никъде не я открих в електронен вариант...

# 149
Минаха доста годинки откакто не съм хващала любовно романче.Така си мислих до преди малко,но като се позамислих се сетих,че неотдавна прочетох'' Рицарят тамплиер'',която не е любовен роман,но в основата му е една голяма любов/2ра и 3та част/.Препоръчвам я на тези който обичат да четат за силни хора и силна любов.            Не ви прпоръчвам филма,защото в него няма как да се покаже силата на чуствата.Аз лично така и не го доизгледах,за да не си развалям впечатлението.                                      

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 19:33 от svetlaki

Общи условия

Активация на акаунт