За тези, които четат любовни романи

• 218 172
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, ще ви помоля за малко търпение. Тракерът търпи техническа профилактика и доста мащабна работа. От името на целия екип се извинявам за прекъсването му, но то беше необходимо. До няколко дена всичко ще заработи както преди с пълна пара. Ако сте останали без книжки за четене, не бих отказала и през скайп да ви ги пратя, но всъщност вярвам, че и вие досега сте харесали тракера и искате през него да си ги разглеждате и дърпате. Обещавам ви, че до два-три дни всичко ще си е наред с него и отново ще се засичаме там.

P.S. Нищо не казахте за идеята ми относно линковете?
Понеже доста от тези, които вече съм пуснала са редактирани и са качени в друг торент, а старият е вече изтрит, имам намерение да напиша имената на авторите както ви показах с Джуд Деверо. Така и за мен ще бъде по-лесно и за вас няма да има несъществуващи вече торенти.

# 91
Здравейте отново!
Проблемите по тракера са отстранени, или почти, но се работи в движение и сайта вече няма да спира. Можете отново да теглите вашите любими книжки.

Искам да споделя с вас мнение за последните две книги които прочетох. Те са на Кристина Дод: Поредица: Switching Places
1. Scandalous Again (2003) / Още един скандал
2. One Kiss from You (2003) / Твоята целувка
Останах доволна, макар авторката да не е твърде популярна в България, но с тези книжки и с другата поредица за гувернантките ме спечели като фен. Също така любима нейна книга ми е "Светлина в мрака". Препоръчвам ви я и очаквам отзиви...
Можете да откриете нейни книги тук

# 92
О да -ще ги изчета.Вещицата нали и прочетох,определено съм заинтригувана Grinning

# 93
Аз първата книга,която прочетох на Кристина Дод беше Гняв и ми е една от любимите  Peace Вълнуващи нощи също ми харесва,част е от трилогия за принцеси в изгнание,дано се сетят и другите книги да преведат.Светлина в мрака пък нещо не ми е от фаворитите,но пък си е въпрос на вкус  Peace

# 94
  • Пловдив
За съжаление нещо пак не се отваря торентът,дано скоро се реши проблемът,че аз вече съм пристрастена.

# 95
  • Разпиляна във въображението
Как така съм пропуснала тази тема ooooh! Веднага почнах да проследявам линковете. Благодаря Hug

# 96
  • Бургас
Добро утро ,Любовчийки Grinning
Ели и на мен ми харесаха Мади и Елинор.
Но по-грабваща ми е  2. One Kiss from You (2003) / Твоята целувка-за една нощ я изчетох Grinning
А онзи ден прочетох"Да челунеш ангел" -съвременна е,но е изпълнена с многоооо СТРАСТ.
Едва се откъсвах от нея,за да си гледам госпожичката Blush
Друга книжка ,която четох скоро е
"Тази нощ или никога"
-също ми хареса много Peace
Миналата седмица "изядох" и поредицата на Джудит Макнот-
Series Westmoreland Sequels

# 97
Добро утро ,Любовчийки Grinning
Ели и на мен ми харесаха Мади и Елинор.
Но по-грабваща ми е  2. One Kiss from You (2003) / Твоята целувка-за една нощ я изчетох Grinning
А онзи ден прочетох"Да челунеш ангел" -съвременна е,но е изпълнена с многоооо СТРАСТ.
Едва се откъсвах от нея,за да си гледам госпожичката Blush
Друга книжка ,която четох скоро е
"Тази нощ или никога"
-също ми хареса много Peace
Миналата седмица "изядох" и поредицата на Джудит Макнот-
Series Westmoreland Sequels

Ааа, ето защо се беше позагубила от темата.  Wink Но те разбирам напълно. Джудит Макнот и романите й са наистина грабващи. Книги, които те разтърсват. И при мен са сред фаворитите ми.

# 98
  • Варна
Как съм пропуснала такава тема. Записвам се при вас.
Много харесвам романите на Нора Робъртс, Джуд Деверо, Барбара Картланд.
Имам доста накупени едно време и сега понякога си ги чета, ей така да си ги припомня.

# 99
Здравейте!:) Аз съм една нова читателка, така да се нарека и съвсем случайно попаднах на този форум, търсейки поредната книга, която да прочета. Прочетох "Сянката на бурята" от Дебра Диър и ми хареса ужасно много. След това бях писала на ЛС на Ели да ми прати някои книги и едни от тях беше поредицата за Малори. Тя е просто невероятна, страхотна! Препрочитала съм я толкова много пъти за толкова кратко време. Не мога да и се насладя напълно, просто винаги искам повече от нея. Но както и да е... Следващите книги, които прочетох бяха на Джули Гарууд: "Брачна авантюра" и "Принцеса Алесандра" - много хубави книжки и наистина ужасно развлекателни. Та, сега имам един проблем. И то е много голям! Чудя се коя да е следващата книга, която да подхвана. Моля ви се помогнете ми!:)

# 100
Предлагам ти - Джуд Деверо - Принцесата, или
поредиците на Лей Грийнууд - 7 невести, Каубои. Щом досега избора ми ти е харесал, обещавам ти поредна порция смях и в тези.

# 101
  • Варна
Препоръчвам тази серия на Джуд Деверо.
А на коя авторка беше серията за Малори. Имам смътен спомен за нещо четено от тази серия, но тогава не открих другите книги.

# 102
Много ви благодаря за предложенията. Пуснах ги да се свалят и след малко ги подхващам, само да приключа с "Прелъстена невинност" на Джоана Линдзи, която между другото е готина книжка. Изглежда на Линдзи всички книги са хубави.Simple Smile

ЕДИТ: Малори е на Джоана Линдзи. Невероятна поредица!;)

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 16:53 от stasunera

# 103
  • Варна
Здравейте, и аз съвсем случайно попаднах на тази тема, но съм направо очарована  Heart Eyes. Почитателка съм от едно време на Сандра Браун и Нора Робъртс. Благодарение на този форум успях да прочета почти всичките им книги. Но книгата която най-много ме е очаровала до тук е "Обещания" на Катрин Стоун. Молбата ми е ако може да ме насочите от къде мога да си сваля и други нейни книги. Благодаря предварително!  Heart Eyes

# 104
  • у дома
Аз и снощи и сега не успях да отворя торента...Дали проблема е при мен или просто се парви някаква профилактика?

Общи условия

Активация на акаунт