За тези, които четат любовни романи

• 218 193
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
И аз имам същият проблем с тракера. От два дни се опитвам да отворя страницата, но няма никакъв резултат. Да не би да е в профилактика?

# 106
Принцесата много ми хареса!Страшно увлекателна книжка,направо на един дъх се чете Peace

# 107
И аз прочетох "Принцесата". Много хубава книжка, а също прочетох и поредицата за семейство Аскот. Мога да кажа и за нея, че е супер забавна. Много ми харесаха книгите.
Бту, имам един проблем.:/ Не мога да се логна в тракера, опитвам се да възстановя акаунта си, но не ми разпознава имейл адреса. Оставям дори торентите да ми се сийдват, но Юторента ми ги показва с червено, тоест, че не разпознава адреса, от който са свалени. Да не би да ми е изтрит акаунта?

# 108
Кетрин Стоун-Легло от рози беше първият любовен роман който прочетох и за мен си остава най завладяващата любовна история която съм чела GrinningТакова е и мнението на всички на който я препоръчах...
Сащо много харесвам на Джули Гарууд-Венчило с дявола,много забавен роман.
Както и на Тереза Медейрос с Шепотът на розите и Скандална нощ

ПС:Торента е супер но ми възниква някакъв проблем Thinking

# 109
 offtopic
Торент тракера е сравнително нов и по него се работи в движение, имахме затруднения и проблеми и логването в него беше всеобщ проблем, още няколко дни ще е така и после ще си работи нормално. Благодаря за разбирането от ваша страна.

Оn topic
vvvvvvv
Последната книга, която аз прочетох беше "Гордост" на Джудит Макнот. Авторката отново ни пленява с една страхотна история и ни поднася добър сюжет, книжката лично на мен много ми хареса. Лекичко и увлекателно четиво.

# 110
  • Стара Загора
записвам се фда Ви Чета. Как съм пропуснала до сега не знам!

# 111
Искам да попитам за един любовен роман който търся , четох го преди повече от 5 години , но не си спомням нито заглавие нито автор , само доста голяма част от сюжета , но ми се иска да го намеря.

Главната героиня се казваше Меги и в началото на книгата е бременна но разделена с бащата на детето , когато докато бяга от него по не знам какви обсоятелства попада в някакъв индиански лагер.
Там се развива целият сюжет , приютяват я докато роди детето , но с течение на времето става част от племето , влюбва се в един млад индианец наречен "Ловен Сокол" , той я пази и защитава , приобщава я , дават и индианското име 'Очи на пантера". Конфликтът е между нея и друга млада индианка недоброжелателка , а по късно между нея и бившия и съпруг - бащата на детето. Цялата книга описва индиански нрави и обичаи , отношения , правила по които живеят и трудностите през които преминава тя за да се приобщи към техния живот.

Ако някой случайно я е чел и си спомня заглавие , ще съм благодарна да ми помогне Blush Само че вероятно е доста стара книжката ...

# 112
Книгата се казва "Изпепеляваща жарава" - Каси Едуардс. Ако я няма сканирана мога да я направя, но не мога да кажа за колко време. Ако някой друг я има, може и да ме изпреварите.

# 113
Не мога да повярвам ,че има такава тема.Аз съм страстна почитателка на тези книги .Сигурно имам около 1000 ,но са в дома на родителите ми ,че мъжа ми страшно много се дразни ,когато ги чета. #2gunfireЩяла съм да науча и децата на глупости Crossing ArmsВчера,когато ви открих си свалих няколко ,които нямам и дори едната я прочетох веднага .Изпратих мъжо с децата на разходка и ...хайде.Прочетох последната за рода Малори ,нея не я бях чела и искам да благодаря много за превода.Ако иска nelg ,мога да сканирам някои от книгите,които имам и да й ги пратя,но не зная все още кои липсват .Още веднъж благодаря за труда ,който полагате Peace

# 114
Мила най-добре е да направиш един списък на това, което можеш да сканираш и - Добре дошла при нас! С удоволствие ще ти помогна да си направиш сканчетата и да ги качиш в тракера.

# 115
  • у дома
Дърпам темичката напред...Вие изтеглихте книжките и спряхте да пишете,а?

# 116
  • Варна
Аз се хванах да чета серията за Марлори. Досега съм изгълтала 3 и съм на 4-тата. Много ми харесват.
Приемам предложения за подобна серия.

# 117
може ли да качвате книгите в Word-формат. Имам Sony Ebooks Reader, бъдещето на електронната книга и той не може да качи просто сканираните две страници върху една PDF-и.  Благодаря ! (знаете ли някакво решение на този проблем, например сама да преобразувам PDF-ите 2 върху една страница в една към една страница или Word. Мерси!

# 118
Мисля, че по-напред в темата съм обяснявала схемата. Една книга се сканира със скенер или се снима с фотоапарат. Когато файлът е в pdf формат, това е сканираната книга в суров вариант. там няма как страниците да са една под друга, защото това е снимка на самата книга. Следващото ниво е редакторската дейност - група момичета, които подхващат сканираната книга, с програма я конвертират в текстов формат и след цялостно внимателно изчитане на текста отстраняват всички грешки, които се получават при разпознаването на книгата при конвертирането. Когато книгата се отредактира се пуска повторно като торент, вече в текстов формат - обикновено rtf. Уърд чете този формат, той е универсален. При качването на текстовия формат на книгата, сканираната се трие. В описанието на всеки торент пише какъв е формата. след като не ви е удобно да четете pdf, то просто не го теглете, а изчакайте книгата да се редактира и да се появи като нов торент.
--------------------------
А за препоръчване на поредица като тази на Малори на Джоана Линдзи, ви предлагам да прочетете Лей Грийнууд и поредиците - "7 невести" и "Каубоите". Гарантирано забавление!

# 119
Много Ви благодаря за бързия отговор. Видях вече, че при някои книги вече сте го направили. Благодаря.   bouquet
За момичетата, които четат много Ebooks мога да препоръчам Sony Ebooks Reader  (в момента на цена от до около 400$), но в по-късен етап на развитието, защото апаратчетата не са кирилизирани и не четат Word и заглавия на кирилица. Аз конвентирам обаче файловете в PDF-формат и става добре. БЛОКИРА ПРИ ОПИТ ДА СЕ КАЧАТ СНИМАНИТЕ КНИГИ, обърква се съвсем, защото си търси текст да го разпредели върху малкото екранче с нужната големина.

Машинките като цяло са добри, защото не изморяват очите и имат качеството на хартиената книга. Е, малко тъмно изглежда екранчето за свикналите да четат на компютър, човек има нужда от нормална светлина. Освен това намирам цената за едно такова иначе просто устроиство (с тъчскрин, но черно-бяло и без всякакви екстри освен MP3-Player) за доста висока. Ако изчакате 1 до 2 години ще има и емитати без марка и ще са евтини (около 50 евро).
Ето ви и линкове, за да видите какво представляват машинките. Аз вече не притежавам повече от 20 хартиени книги / подарих ги на приятели). Това е бъдещето - Google Kindle & Sony Ebooks Reader!!!

http://gizmodo.com/338640/amazon-kindle-has-secrets-faux+gps-goo … esweeper-and-more

http://www.youtube.com/watch?v=6sKBsp77PY0

Общи условия

Активация на акаунт