За тези, които четат любовни романи

• 218 133
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Ели,благодаря ти много за препоръките към Сара  bouquetПрочетох я,уникална книга....страшно ми хареса,въпреки,че по принцип не си падам по фантастиките (а тук малко или много има),просто  съм очарована FlutterМного ми допадна и стилът на писане на Аманда Ашли-изключително увлекателен.....
А за екипа,който полага толкова труд за нашето удоволствие  bouquetБях забравила колко е хубаво да се чете.
Сега гледам коментирате поредица-правилно ли съм схванала,че първо е "Мъжът на моите мечти",следван от ""Разбойника и зеленооката"?

# 31
Ели,благодаря ти много за препоръките към Сара  bouquetПрочетох я,уникална книга....страшно ми хареса,въпреки,че по принцип не си падам по фантастиките (а тук малко или много има),просто  съм очарована FlutterМного ми допадна и стилът на писане на Аманда Ашли-изключително увлекателен.....
А за екипа,който полага толкова труд за нашето удоволствие  bouquetБях забравила колко е хубаво да се чете.
Сега гледам коментирате поредица-правилно ли съм схванала,че първо е "Мъжът на моите мечти",следван от ""Разбойника и зеленооката"?

Да, правилно е предположението. Има и трета книга, която сега мои приятелки превеждат, но отзивите за нея не са каквото се очакваше. Тяхното мнение е, че третата е далеч по слаба, няма същото зареждане със смях, каквото останалите две от поредицата, но все пак аз ще изчакам превода и ще си съставя собствено мнение, защото досега книга на Джоана Линдзи не ме е разочаровала, а това е една от любимите ми поредици.

# 32
  • пловдив
брей как сте се зачели, нямате време за писане май  Wink
аз изчетох Измама на Аманда Куик
много ми хареса, любов, страс и още нещо... подейства ми отпускащо
 Hug

# 33
  • Бургас
Много четем и изобщо не пишем Grinning
Аз също си припомних "Измамата" и един от любимите ми "Лорд Найтингейл"- страст до нажежаване.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 12:02 от AnMary

# 34
Малко изпреварвам събитията, но не мога да се удържа.
Любимата ми поредица вече е цялата конвертирана и редактирана в текст. А и много ми хареса иконката от предния пост, та си позволих да я сложа в торента.
Мили дами, желая ви приятно четене и много смях със  семейство Малори

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 12:03 от AnMary

# 35
  • пловдив
аааахххххххааааааааа Джоана Линдзи  !
Приятно ще е със сигурност  Peace

# 36
  • Бургас
Ели дали ще ми повярваш ,че НАСТРЪХНАХ при твоя пост Grinning
Вече е ясно,че дъщеря ме ще мине на втори план поне за седмица Blush
Добре,че си има татко-хихихи.

# 37
  • Бургас
"Изядох с кориците" Малори-хихихи.
Сега ще чакам с трепет да пуснеш и новата книга от поредицата Hug
А преди известно време прочетох и тези на Дора Джой-
тя вече е от фаворитите ми.
Страстта и еротика ,които са в нейните книги са взривоопасни Grinning

# 38
Недялка,ти нямаш спирка Laughing
Аз за сега я карам по-скромно,като прочетох двете книги от поредицата за Шеринг Крос се поспрях,че тотално бях пренебрегнала всички задължения.То в този форум човек да не влиза-и хоби си захванах тук...въобще...чудя се кое по-напред.Но много ми харесаха книжките,де.Голяма краста...Докато не ги изчетеш все си казваш-другото може да почака.Свалих си Малори,но не смея да започна,че както са толкова много ooooh!

# 39
Момичета, може ли да ви помоля нещо?
Виждам, че четете с удоволствие и вече очертавате свои фаворити, а ние сме подготвили анкети, които пускаме ежеседмично. Участвайте в класацията тази седмица, а тя е Топ 10 любими двойки от любовни романи

# 40
Ели,с удоволствие бих участвала,но съм още доста боса ooooh!Може би Недялка ще се включи по-активно Heart Eyes

# 41
  • у дома
Защо не намирам романи на Даниел Стийл?

# 42
  • Бургас
I_N включих се естествно Grinning
но ми беше адски трудно.

# 43
  • пловдив
изгласувах се, но голям зор  ooooh!
че те много ми харесват, как така само 10  Hug

# 44
 Момичета, извинявам се за невежеството си, но имам следния въпрос - книгите, които препоръчвате, издадени ли са и като книги? Обичам любовните романи, но предрочитам да си ги чета на книги. Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт