За тези, които четат любовни романи

• 218 157
  • 733
  •   1
Отговори
# 60

Упс, сори за разконспирирането, но аз преди време обещах на тези момичета, че ще те доведа в този форум и ще те представя.
Та мили дами, cheetah24 е нашата обичана приятелка, която преведе 7 книга от поредицата за Малори и сега очакваме нейните бъдещи проекти за превод. Ще оставя тя да ви разкаже за тях...
[/quote]

на тези които е харесал негодника тоест 7 от малори мога само да кажа че ги чакат изненади, но аз не случайно ви попитах за лей /лий грийнууд (тече жесток спор как аджаба се нарича тоз човек по нашему) и ще се радвам да споделите впечатления. А останалите авторки дето съм задъвкала ще ви ги оставя за десерт, че знам ли ще взема да ви пристрастя и тогава какво ще правим.

# 61
  • Бургас
И аз съм изпапкала Невестите   и то по няколко пъти Grinning
Сега се точа на Каубоите Grinning
cheetah24 много мерси за труда  bouquet Hug
и да знеш ,че чакаме и историите на Дру и Бойд Praynig
Ели вече ни накара да тръпнем в очакване  Grinning

# 62
И аз съм изпапкала Невестите   и то по няколко пъти Grinning
Сега се точа на Каубоите Grinning
cheetah24 много мерси за труда  bouquet Hug
и да знеш ,че чакаме и историите на Дру и Бойд Praynig
Ели вече ни накара да тръпнем в очакване  Grinning

Както се казва няма за какво да ми благодарите. Удоволствието беше най-вече мое. Просто спецификата на работата ми ме принуждава да ви помоля да сте търпеливи. Пусто да остане бавно стават пущините ама пък надявам се чакането да си струва.

# 63
cheetah24,мисля,че има за какво да ти благодарим  bouquet
Добре дошла принас.Аз сега чета Малори и съм на третата-Прелъстителят,просто мога да кажа,че съм очарована,много са готини тия Малори беее...Чак да ти се прииска да живееш в друго време Wink

# 64
И аз се записвам при вас  Wink

# 65
cheetah24,мисля,че има за какво да ти благодарим  bouquet
Добре дошла принас.Аз сега чета Малори и съм на третата-Прелъстителят,просто мога да кажа,че съм очарована,много са готини тия Малори беее...Чак да ти се прииска да живееш в друго време Wink

хаха изчакай да стигнеш до негодника или джеремето както си го наричам аз на галено и тогава вече бас ловя, че ще се втурнеш да си търсиш машина на времето

# 66
  • пловдив
И аз да се наредя до благодарните   Hug
cheetah24 като човек, който много обича книгите, но знае само български и руски без хора като теб, ще се чувствам ограбена и много нещастна че не мога да са насладя на толкова хубави романи. Затова много, мнооооооооого ти благодаря за това, което правиш   bouquet

Толкова хвалите тези Малори, а аз още не съм ги чела  Crossing Arms Ужас , налага се спешно да си поправя пропуска  Joy

Аз тези дни прочетох "Огледалото на Лора" от Кей Хупър. Хареса ми. Има любов, има страст, има убийство, дори малко ми напомни стила на Нора Робърт / Mr. Green сигурно защото ми е любим автор/ с идеята за вечна любов, неподвластна на времето- предавана и след смъртта...
Тази авторка ми беше неизвестна, но ме впечатли.

# 67
Момичета, таз седмичната класация е за любими братя и сестри. Очакваме и вашите мнения.

# 68
Слънчо златна си ако не беше постнала този списък щях да ги възстановявам с дни заради умния си парятел тоест комп. Блг  наистина.

# 69
Джейн Ан Кренц

Бодигард
Истинският мъж
Красавицата и драконът
Нежни окови
Проверка на времето
Среднощни тайни
Частен детектив
Кристален пламък
Опасна магия
Пиратът
Предизвикателството
Радост
Чародеят

В скоро време ще сканирам и добавя "Коралова целувка", "Дъхът на страстта" и още няколко нейни книги. Авторката пише под няколко псевдонима, освен от своето име - Jayne Ann Castle Krentz, Jayne Bentley, Jayne Castle, Amanda Glass, Stephanie James, Amanda Quick, Jayne Taylor.
Книгите, които вече са излезли от печат са страшно много, ще бъда благодарна на всеки, който реши да сканира и допълни електронната колекция.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 12:48 от nelg

# 70
  • пловдив
 lovekiss Kissing Heart Дочаках си яяяяяя! Благодаря!!!! И за псевдонимите също   bouquet

# 71
Момичета, още няколко арлекинчета за вас:

Дей Леклеър
Завещанието
Рог на изобилието, Любовта на викинга
Семейният призрак
Шанс за любовта

И една изненада и за мен самата... Някой изпревари Съни с превеждането на поредната книга за Малори, но превода е на ваше разположение за мнения и коментари. Аз го изчетох на един дъх и ... ще ви споделя по-нататък... иска ми се и вашите мнения да видя. Предполагам новия преводач - също. Нека го подкрепим и за следващи изяви. Моите поздравления към него/ нея!

Джоана Линдзи - В плен на моите желания

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 00:01 от nelg

# 72
Понеже знам, че има фенове на Нора Робъртс, може да вземете участие в таз седмичната анкета.

# 73
  • Sofia
Здравейте, момичета Simple Smile
И аз съм почитател на любовните романи,много разтоварващо
ми влияят....До скоро нямах много време за тях, понеже бях в сесия,
но сега ми се е причело (има ли такава дума ?!  Crazy ) нещо любовно.
Обаче ми дава някаква грешка,немога да отворя нито един от линковете,
които сте дали  Cry Защо така? Моля, ако някой знае да ми помогне Simple Smile

# 74
ами може да има някакъв временен проблем с тракера кадето са качени торентите. просто опитай по-късно пак.

Общи условия

Активация на акаунт