За тези, които четат любовни романи

• 218 173
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета Simple Smile
И аз съм почитател на любовните романи,много разтоварващо
ми влияят....До скоро нямах много време за тях, понеже бях в сесия,
но сега ми се е причело (има ли такава дума ?!  Crazy ) нещо любовно.
Обаче ми дава някаква грешка,немога да отворя нито един от линковете,
които сте дали  Cry Защо така? Моля, ако някой знае да ми помогне Simple Smile

Има една подробност, която искам да ви обясня. Качването на книги като торент, наподобява качването на филми. Знаете, че първо излиза САМ релийза, после TS, после двдрип и т.н. Та при нас е същото. Една книга първо се сканира, после се прави от отделните сканове PDF, който се качва като торент, после този PDF го подхващат редакторите и го конвертират в текст, след което вече окончателната редактирана версия се качва отново като торент и първия релийз се трие. За това може в някои от торентите да ви дава грешка - те просто са изтрити и са качени отново в текстов формат. Ако имах възможност да си редактирам постовете, щях да сложа сегашните валидни линкове, но тъй като нямам такава, имам ново предложение, мога да ви давам линковете по следния начин - с името на автора само в търсачката на тракера и така ще ви излизат всички валидни до момента негови торенти. Какво ще кажете?
Я да опитам, примерно с
Джуд Деверо

# 76
Здравейте,момичета,и аз тук като почитателка  Mr. Green Имам някои романи,които продавам,ако има интерес,моля пишете на лични  Peace

# 77
здравейте
имам следния въпрос
защо не мога да ги 4ета? свалям ги но с какво да ги отворя?

# 78
Виж с какво завършват накрая файловете.
pdf-формата се чете с Acrobat Reader или Adobe Acrobat.
rtf и doc-форматите се четат с Word.
txt-формата се чете с WordPad или Notepad.

Здравейте,момичета,и аз тук като почитателка  Mr. Green Имам някои романи,които продавам,ако има интерес,моля пишете на лични  Peace

Мила, покажи ни списък... Така написано - към какво да имаме интерес. Личната ми библиотека наброява 1328 заглавия, предимно любовни романи. Как да позная ти дали имаш нещо, което аз търся. Напиши един списък с това което продаваш, и оттам нататък всеки ще си направи справка и ще ти пише на лична от кое от списъка ти се интересува.

# 79
Тамариск - Клер Лоримър  - изд.ИРИС
Мира - Ашланд Прайс  - изд.Евразия
Самотникът и лилията - Даян Г. Робинсън  - изд.Бард
Игра на любов - Нан Райън  - изд.Бард
Тъмна луна /  Робиня на любовта / Необуздана страст - Карен Робардс  - изд.Бард / Калпазанов
Доктор Джоан лечителката - Розалин Олсбрук  - изд.Бард
Малката стопанка - Джоана Лейн  - изд.Бард
Катрин - Карол Франц  - изд.Бард
Горещи страсти в рая - Сандра Браун - тази е съвременна,също и Размяната на Сандра Браун
Целувка в нощта - Дженифър Хорсман – изд.Бард
Сара - Аманда Ашли  - изд.Бард
Правилата на капитулацията - Кристина Дод,Ирис
Софи - Хедър Кулман,Бард

Търся Вещицата на Кристина Дод !

# 80
Тамариск - Клер Лоримър  - изд.ИРИС
Мира - Ашланд Прайс  - изд.Евразия
Самотникът и лилията - Даян Г. Робинсън  - изд.Бард
Игра на любов - Нан Райън  - изд.Бард
Тъмна луна /  Робиня на любовта / Необуздана страст - Карен Робардс  - изд.Бард / Калпазанов
Доктор Джоан лечителката - Розалин Олсбрук  - изд.Бард
Малката стопанка - Джоана Лейн  - изд.Бард
Катрин - Карол Франц  - изд.Бард
Горещи страсти в рая - Сандра Браун - тази е съвременна,също и Размяната на Сандра Браун
Целувка в нощта - Дженифър Хорсман – изд.Бард
Сара - Аманда Ашли  - изд.Бард
Правилата на капитулацията - Кристина Дод,Ирис
Софи - Хедър Кулман,Бард

Търся Вещицата на Кристина Дод !

Благодаря за списъка. От изброените нямам само Горещи страсти в Рая на книжен носител. Всъщност всички изброени са хубави книги и ги препоръчвам на останалите, ако някой ги няма и се колебае. Ако няма други желаещи за нея ще се разберем как да стане прехвърлянето. А вещицата вече я има обработена в електронен вариант - Вещицата

# 81
Днес не мога да свалям книги.Тъкмо си харесах една чудесна книга и такъв лош късмет.

# 82
Поради технически причини торентите, качени в последните 36 часа бяха загубени! Молим за извинение, вече са добавени отново и проблемите са отстранени. Заповядайте отново и теглете!

Екипа на account-co.net моли да бъде извинен!

# 83
Изчетох някой неща напоследък,когато имам време за такова удоволствие-чета.Вещицата ми хареса много Peace
Благодаря още веднъж на екипа за старанието  bouquetЖалко че темата върви бавничко,но явно всички са се залепили на компа и четат Laughing

# 84
  • у дома
На мен не ми се отваря торента от снощи-имате ли представа защо?

# 85
  • Бургас
И на мен не ми се отваря Sad
Най-вероятно има технически проблем.
Но аз съм си свалила около 100-тина книги ,та имам какво де си чета Grinning

# 86
Ели , какво става с любимият ми сайт? smile3518

# 87
  • пловдив
аз влизам от първа страница, там където с червени букви пише
РОМАНИТЕ
и нямам проблем - пробвайте  Peace

# 88
Пробвах, не става.Да не би защото съм в чужбина?До преди 3 дни нямах никакви проблеми.

# 89
  • пловдив
 newsm78 веднага щом писах пробвах и се получи, наистина не знам  Thinking
сори

Общи условия

Активация на акаунт