За тези, които четат любовни романи

• 218 142
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Geia, понеже пише 0 можеш ли да кажеш коя е тази Сара и каква и е връзката със семейството. Аз съм ги чела, но първите 2-3 целите, останалите по диагонал. Само, за да си завърша сериата.

# 706
^Понеже го знам отговора да си кажа Wink
 Този Бентън Уийлър е Соления/ Солти от първата книга - дето дойде да работи при Джордж и междувременно се беше сражавал с баща им, че и писмо им донесе от него барабар с сабята.  Crazy
Та той е връзката с Рандолфови. Mr. Green

Малко ОФФ: Таман я чета поредицата ( до Тайлър съм сега) малко стила не ми допада, но като цяло става. А и ми стана интересно да ги видя братята какви невести ще си харесат. Wink

# 707
Появява се и бременната Роуз в новата им къща- след бараката
Книгата като стил е точно като книга 1- за Роуз, и е горе долу по същото време
На мен любима ми е за Лоръл

# 708
Здравейте,
аз също чета много любовни романи, но за първи път влизам в темичката ви.
Бих искала да ви помоля за помощ в търсенето на една книга, но не знам нито заглавието, нито автора. Ако някои я е чел и се сеща по описания на кратко от мен сюжет.

Романа беше за едно момиче на което баща и бе сключил споразумение за брак с приятеля си. Да се омъжат неговата дъщеря и сина на приятеля когато навършат 21. Бащата беше изисквал от майката на момчето да пристъпят към споразумението т.к. дъщеря му не била много опърничава и и било време за женене. Годеника беше от някъде от балтийските държави и въпреки съпротивата си беше дошъл. Когато тръгнаха към неговата страна тя беше взела и нейните коне. Но конете в планините ги бяха откраднали и тя тръгна да си ги спасява. Тогава се харесаха, спасиха конете и отидоха в неговата страна, но тя избяга в Англия и той тръгна да я търси.
Много ще се радвам ако някои се сеща за тази книжка и ми помогне със заглавието.

# 709
Здравейте,
аз също чета много любовни романи, но за първи път влизам в темичката ви.
Бих искала да ви помоля за помощ в търсенето на една книга, но не знам нито заглавието, нито автора. Ако някои я е чел и се сеща по описания на кратко от мен сюжет.

Романа беше за едно момиче на което баща и бе сключил споразумение за брак с приятеля си. Да се омъжат неговата дъщеря и сина на приятеля когато навършат 21. Бащата беше изисквал от майката на момчето да пристъпят към споразумението т.к. дъщеря му не била много опърничава и и било време за женене. Годеника беше от някъде от балтийските държави и въпреки съпротивата си беше дошъл. Когато тръгнаха към неговата страна тя беше взела и нейните коне. Но конете в планините ги бяха откраднали и тя тръгна да си ги спасява. Тогава се харесаха, спасиха конете и отидоха в неговата страна, но тя избяга в Англия и той тръгна да я търси.
Много ще се радвам ако някои се сеща за тази книжка и ми помогне със заглавието.

Здравей, това е книгата на Джоана Линдзи - Ти ми принадлежиш! Приятно четене!

# 710

Здравей, това е книгата на Джоана Линдзи - Ти ми принадлежиш! Приятно четене!

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2790

# 711
  • София
Здравейте момичета,

съвсем случайно ми попаднаха първите две книги на Нора Робъртс от Сватбена агенция, но от половин час се мъча да открия третата и четвъртата онлайн и нещо не успявам. Може ли да помоля за малко помощ? Grinning

# 712
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте момичета,

съвсем случайно ми попаднаха първите две книги на Нора Робъртс от Сватбена агенция, но от половин час се мъча да открия третата и четвъртата онлайн и нещо не успявам. Може ли да помоля за малко помощ? Grinning

Няма да ги намериш вероятно, тъй като се качват около година след издаването им.

# 713
  • София, Младост 2
Здравейте момичета,

На бг или на инглиш ги искаш? На бг не съм убедена, че ще ги има, но на английски не е проблем да се намерят - ето ти третата примерно:
http://www.4shared.com/office/XqgvZpzX/Download_Savor_the_Moment_by_N.html

(Гугъл - torrents Nora Roberts Savor the moment - и си избираш откъде да сваляш, аз предпочитам шер-сайтовете, че става веднага)

# 714
  • София, Младост 2
Аз в момента за разнообразие съм на вълна романи от времето на заселниците в Дивия запад, така че давам няколко препоръки. Само не знам защо героините в тези книги са все жертви, или все лекуват някого... явно не са били много женските роли по онова време.

Едната книга я има на бг със сигурност, защото преди години съм я чела - Линда Хауърд, The Touch of fire (не помня как е на бг). Един преследван от закона (несправедливо, естествено) и от ловците на глави мъж е ранен и отвлича докторката от малко миньорско градче в планината, за да го лекува. Живеят в една колиба няколко седмици, той успява да я прелъсти, естествено, после тръгват заедно и нещата завършват с хепи енд след известни приключения - приятна книга.

Памела Клеър, Ride the fire (това е трета част от някаква поредица, но аз само тази съм чела) - тя е с вдовишка тематика Mr. Green Един ранен офицер с усложнена биография Mr. Green попада на бременна вдовица и под заплаха с пистолет я принуждава да го лекува, после й помага да си роди бебето, тръгва с нея да я върне по родните й места (което тя не иска, всъщност), по пътя издържат индианска обсада в един форт, помагат на други заселници и т.н.

Третата препоръка е една доста странна история, която за мен имаше много смущаващи елементи, вероятно защото бяха доста реалистични - Annie's Song, Catherine Anerson. Книгата е за жена с увреждания, така че е трудна като тематика. Действието е пак по същото време в Америка (средата на 19. век) - един съдия има 4 дъщери, като най-малката като 5-6 годишна се разболява тежко и смятат, че това я е увредило умствено. Съответно и на 18-19г възраст продължават да я третират и обличат като дете. Градският хулиган я изнасилва и тя забременява, а по-големият му брат за поправка на злото се оженва за нея. И установява, че момичето въобще не е умствено изостанало, а просто е глухо. Родителите й въобще не са го разбрали заради собствена лична драма - имат луди в семейството и са смятали, че детето е наследило лудостта и само са гледали да я крият и да я "възпитават" (с яко бой!) да не се вясва пред очите на хората и да е тиха. Тя сама се е упражнявала и може да чете по устните какво казват другите, но не може да говори, нито да чете и пише. Съпругът започва да я стимулира, влюбва се в нея и прочее неща до хепи ендът.

Смущаваща ми беше от друга гледна точка - имаше доста реалистично предадени неща, от сорта на изоставащото й мислене и разбиране (примерно тя си мислеше, че ще снесе яйце, от което ще излезе бебето й и т.н.) и едновременно с това тотално не познаваше нищо от сексуалните елементи, заради което няма задръжки и разбиране за приемливо и не. А съпругът й през цялото време се прехласваше по това, че тя е жена-дете и въобще сексуалният елемент между двамата (колкото и сдържано да беше предаден), мен дълбоко ме смущаваше. Ако не знаех, че авторката е жена, още повече щеше да ме притеснява.

Независимо от това книгата е учудващо добра и си е романтика отвсякъде, просто е нестандартна. Не знам откъде авторката й има впечатления за глухите и способностите им, но доста реалистично са предадени нещата и проблемите, което ме навежда на мисълта за личен опит в грижите за глух човек.

Имам и още една по-различна запланувана книга - където действието се развива в колониите в Нова Зеландия пак в същия времеви период, ще видя и тя как ще е Grinning

# 715
  • Пловдив
Ако се поизчерпиш се сещам за още няколко истории от Дивия Запад.

http://chitanka.info/text/15543/0 - Имало е някаква предистория, не е дадена в книгата, но самотния ... детектив мисля... е заловил по-голямата част от бандата на лошите, естествено баш бандита се е изпълзнал, пък е женен за глваната героиня. Тя изживява драма, че му е изневерила Mr. Green По някое време лошия взривява къщата на добрия и умира втория баща на добрия. И той тръгва да търси отмъщение и отива при жената за да търси информация и после ала-бала.
http://chitanka.info/book/3385-bjalata_roza - пак Див Запад, ама не съм я чела, защото се издразних и ми идеше да хлопна героинята по главата Mr. Green
Имаше една история за тип "съпруги по пощата", един избра жена на брат си, ама как беше.... ще се сетя....

# 716
  • София
Здравейте момичета,

На бг или на инглиш ги искаш? На бг не съм убедена, че ще ги има, но на английски не е проблем да се намерят - ето ти третата примерно:
http://www.4shared.com/office/XqgvZpzX/Download_Savor_the_Moment_by_N.html

(Гугъл - torrents Nora Roberts Savor the moment - и си избираш откъде да сваляш, аз предпочитам шер-сайтовете, че става веднага)

Намерих гииииииии, благодарение на една блогърка, която ги е сканирала. И даже вече са записани на компа.
Единственото условие е, както казахте, да не се качват в нета и ги праща момичето.

# 717
Аз в момента за разнообразие съм на вълна романи от времето на заселниците в Дивия запад, така че давам няколко препоръки. Само не знам защо героините в тези книги са все жертви, или все лекуват някого... явно не са били много женските роли по онова време.

Едната книга я има на бг със сигурност, защото преди години съм я чела - Линда Хауърд, The Touch of fire (не помня как е на бг). Един преследван от закона (несправедливо, естествено) и от ловците на глави мъж е ранен и отвлича докторката от малко миньорско градче в планината, за да го лекува. Живеят в една колиба няколко седмици, той успява да я прелъсти, естествено, после тръгват заедно и нещата завършват с хепи енд след известни приключения - приятна книга.

Ето я: Ласката на огъня

# 718
  • Пловдив

Ето я: Ласката на огъня
Имаше и една друг пак някакъв отвлече една докторка, имаше две дъщери и жена му беше умряла. Докторката беше отишла в дивото за да помага на приятелка да роди, ама е отмъкнаха преждевременно. После дойде зимата и останах цяла зима заедно и... ясно ви е Simple Smile

# 719
  • Варна
Имаше и една друг пак някакъв отвлече една докторка, имаше две дъщери и жена му беше умряла. Докторката беше отишла в дивото за да помага на приятелка да роди, ама е отмъкнаха преждевременно. После дойде зимата и останах цяла зима заедно и... ясно ви е Simple Smile

Това е Невъзможно бягство – Емили Кармайкъл. От поредицата Пламъкът на розата на Хермес.

Аз харесвам от същата поредица

Пак за дивия запад.

Общи условия

Активация на акаунт