1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 89

• 53 139
  • 443
  •   1
Отговори
# 420
Надявам се, че ще има кой да запише и качи интервюто с Ергюн Демир при Гала! Praynig
 Peace Hug  bouquet

# 421
Надявам се, че ще има кой да запише и качи интервюто с Ергюн Демир при Гала! Praynig
 Peace Hug  bouquet
da i az ne sam go gledala biah 15 dni na more Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 422

Хиацинт, скъпа , сръвнението ти с онези стари времена е абсолютно верно ! Ама защо намесваш възрастта , не го разбирам . На мене ми стана ясно друго  ,че ти  си запазила онзи си младежки , тинейджърски дух , с който и тогава си горяла ! Ами честито ! Поздравявам те за това ! В случай ,че не го знаеш !

asha, благодаря ти за хубавите думи. Този филм направи чудеса с нас.  Той показа, че ако нещо ни е липсвало, това е не само в личен план, а на обществото като цяло. Липсват ни сигурността, уважението между хората, нормалните човешки отношения между поколенията и в семейството, и в общността като цяло. Тези неща ние също сме ги имали, аз помня като дете как целувахме ръка на бабите и дядовците си, как за нас думата на бащите беше закон и треперехме само от погледа, нямаше нужда от думи или насилие. А сега се срещаме с отчуждение, безразличие, от екрана ни заливат насилие и безразборни "свободни" връзки. Децата растат в невероятно агресивна среда, в която се изтъква материалната обезпеченост като най-важното постижение в живота, от всякъде слушаме натрапчиво долнопробна музика, хубавите книги станаха толкова скъпи, и много малко хора вече четат, за децата да не говорим. Още много може да се говори на тази тема. И ето за това този филм на мен лично много ми хареса, за това и много хора го гледат и преживяват съдбата на героите му. А виждам, че филма печели нови зрители, които сега го откриват и вече са запленени от него.
И аз казвам "добре дошла" на новата ни приятелка от Италия. Аз лично запалих по филма моя близка от Австрия, знам че филма  се гледа и в Германия. Зажадняли сме за такъв филм, в който насилието не е основна тема, в който за секса само се загатва, а любовта е показана по един фин и прекрасен начин.

# 423
  • Добрич
Някой преди беше дал линк към нова телевизия, където се гледа онлайн. Може ли да го сложите пак, за да не изпуснем Гала и Али Кемал?
Благодаря

# 424
  • Costa Rica
Момичета, не сте справедливи в анкетата. Трябваше да има и опция всички. Като изключим Диляра Кавадар (Нилюфер), която вече сме коментирали, всички други бяха абсолютно естествени. Сега сравнявам всички актьори с тях, много висока летва са.

# 425
  • Plovdiv
Някой преди беше дал линк към нова телевизия, където се гледа онлайн. Може ли да го сложите пак, за да не изпуснем Гала и Али Кемал?
Благодаря
Ето линка за нова телевизия

http://tv.free.bg/novatvonline.html

Добър ден на всички! Hug

Петровден  е!
Пожелавам на всички именници и техните семейства много радост!
Името им свято,
днес да бъде то полято
със студено пиво, песни, веселба
и с буйни танци да посрещнат сутринта!

И св. Петър има имен ден, за него никакви пожелания,
защото не искам  да го подсещам за нас!    Praynig

newsm51         smile3525     newsm51

# 426
Момичета, не сте справедливи в анкетата. Трябваше да има и опция всички. Като изключим Диляра Кавадар (Нилюфер), която вече сме коментирали, всички други бяха абсолютно естествени. Сега сравнявам всички актьори с тях, много висока летва са.
Аз мисля ,че такава и беше ролята на Нилюфер

# 427
  • София
 Peace Hug  bouquet
Peace

# 428
  • Plovdiv
Интервюто започва всеки момент!
Гледайте и новините- среща със здравния министър!
Ах ,тоя Али Кемал, как ни заблуди ,че е голям шаран!
Той е голяма акула, внимавайте!
Приятно гледане!
  bouquet  bouquet  bouquet 

# 429
започна интервюто

# 430
Момичета, интервюто започна, говорят на френски.
Али Кемал няма нищо общо с този човек. Толкова обаятелен и невероятно излъчване.

# 431
  • 221B Baker Street
много е сладък и френския му е перфектен - ако не знаех,че  е турчин,щях да помисля,че е чист французин  Peace

# 432
  • София
Какъв рошав сладур е, затова си го харесвах ,въпреки всичките глупости от ролята му.

# 433
Аз като заклета франкофонка съм дълбоко впечатлена от Ергюн Демир - интелигентен и много позитивен човек.  Hug

# 434
eee тази Гала, все няма време #2gunfire #2gunfire
и препира гостите Twisted Evil, а рекламите едни дълги #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт