Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 42-а тема

• 80 886
  • 666
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Леле, пак сте се уляли. То бива, бива, ама ващо на нищо не прилича  Joy Страхотни сте.  Peace

Аз се надявам да започна да качвам и аз снимки. Правя понякога хубави неща, все по ваши рецепти, ама май гинко. билобата ми е малко и все забравям за апарата  Embarassed Бях си написала вчера да снимам преди да поднеса обяда / все засукани работи сготвих/ и забравих да погледна към листчето, въпреки че висеше на хладилника  Embarassed Старост- нерадост  Joy

рени55 , честит празник на момчето ти. Да ти е жив и здрав. Много успехи му желая, много радост и любов. Само радост да ви носи. Весел празник, мамче   bouquet

# 46
Старата тема свършила, нова почнала, и тя пълна с вкусотии......... Heart Eyes Поздравления, момичета, много е приятно да разглежда човек!  bouquet

пеп-4о, като гледам, хаосът добре си го подредила Wink, и така изглежда чудесно. Радвам се, че ти е харесал тоя начин за приготвяне на яйца.  bouquet А за тиквената салатка не си права, ама .........надявям се да се поправиш. Grinning Чашката с тортичката вече ти я няма, свих си я! Heart Eyes

рени55, честит рожден ден на сина ти! Да ти е жив и здрав, щастлив и късметлия, уверен мъж, който да постига всичко, което пожелае, да се гордееш много с него!

Lina dm, благодаря за закуската в леглото, много вкусно!  bouquet

Кари_ , тая династия..........няма ли да почерпиш по парченце? Страхотно изглежда!  bouquet

Аз ще пробвам един кекс, ако стане за показване, ще показвам! Peace

# 47
  • варненка от София
Аз докато се наканя да сваля снимките от вчера ,то става време за нови манджи  Tired

Та ето вчерашното меню:

картофена супа с топено сирене:

кокошка с ориз в гювеч:

сладкиш Жадната калугерка:

и хлебец:

# 48
  • Бургас
Може ли рецептата на Яйца в хаоса , че моите момчета в последно време не искат яйца, а това изглежда много вкусно.

# 49
  • сред люляците
marulka_s , ще споделиш ли как точно приготвяш кокошката с ориз в гювеча? Изглежда точно както обичам Blush

Рени, да е жив и здрав сина ти!  bouquet

# 50
  • В сърцето на живота!
рени55 честит рожден ден на синчето ти - да е жив и здрав,много да те радва  newsm59

# 51
Здравейте момичета  Hug аз тези дни не съм включвала, защото съм сама и не готвя, но пък ви следя  Mr. Green.
пепчо , моля те, кажи как прявиш панираните палачинки  Praynig
на Рени да й е жив и здрав рожденика и много да я радва   bouquet . Колкото до бутер прасенцата- много са си сладки, на мен ми заприличахая на малки Алфчета  Mr. Green

# 52
Може ли рецептата на Яйца в хаоса , че моите момчета в последно време не искат яйца, а това изглежда много вкусно.

radinna, не съм слагала рецептата в любими, ето ТУК ги показах, а ТУК ги има стъпка по стъпка. пеп-4о е дообогатила вкуса им с още съставки.

# 53
  Дидибу,благодаря за рецептата на Манхатънския кейк!Видях я в предишната тема. Hug
  Кари,много хубава торта!И аз чакам парче! Wink
  Марулке,жадната калугерка е супер! thumbsup
  Пеп-4о,с какво са ти пълени панираните палачинки?Че събирам идеи за солени пълнежи..... Rolling Eyes Твоите изглеждат страшно апетитно! Grinning
  Лина,мекичките са много съблазнителни! Crazy

# 54
Рени , честит празник!Да ти е жив и здрав сина ...очаквам с нетърпение вкусотиите !
Пеп-4о, ти да не сторъкия Шива,как успяваш да спретваш по толкова манджи,че и все засукани и вкусни?!
marulka_s , давай я тази жадна калугерка,че аз огладнях ,докато я гледам...!
labrex , чакам поредния кекс...ти си им майсторка!Каквото съм пробвала от твоите рецепти,всичко се е унищожавало веднага!
Ето моя скромен принос...
Скара

печен лук на жар

извара с подправки

салата от печени патладжани  и чушки

# 55
nell@

моля за рецептата за тиквички на фурна.обърнах целия форум да я търся...

Тиквичните кюфтета на фурна ги правя както тези за пържене,но слагам малко повече царевично брашно.Изсипвам с лъжица от сместа в тава покрита с хартия за печене.Стават много бързо.

# 56
   За утре съм приготивила торта "Манастирска изба",която по размери си е цял дворец. Laughing
   На практика това са пак тръбички с вишни,но направени от маслено тесто.
   Разрезът и рецептата(ако одобрим вкуса) ще представя утре.

Честит рожденик на Рени55!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
Малко закуски от мен манджите не съм снимала защото са обикновенни пълнени тиквички, боб, пържени картофи салати и така.

мекички с айран

содени питки със сирене

сандвич със ТОПЕНО СИРЕНЕ, салам и чушка
 А какви вкусотии показвате вие слюнкоотделящи мммммм
А тези хлябове как ги правите в специални някакви фурни или във обикновенна фурна

# 58
Аз ви следя да знаете,нищо че не съм писала отдавна,но в тая жега тук и не готвя толкова често.Но marabu ме подсети за едно ястие,което баба приготвяше доста често и аз си го направих,кръстиx го родина,заради 3-те цвята които се използват в него,бяло,зелено и червено а и защото ми напомня за родината.

# 59
  • София
Ох,че  е вкусно тук  Hug !

Марулка , цялото ти меню  бих откраднала  Crazy ! Готвиш точно по мой вкус  Hug ! Ритка ли бебенцето  Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes ?

краси.мира , ти  също каквото и да сготвиш все ми се дояжда   bouquet !

От мен :

едно  измислено руло правено отдавна и замразено във фризера  и чак сега  изядено
бисквитено  какаово  руло с кондензирано мляко,орехи  и бейлис

и  парченца

мазилце  от патладжани и майонеза

картофките - ветрило с  печено сирене и яйца на фурна

соленките от парено тесто на Ели без да са намазани с яице и с неправилна форма

и вече намазани с яйце и с различни форми

И спирам вече ,че досадих . Приятен ден на всички   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт