Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 42-а тема

• 80 883
  • 666
  •   1
Отговори
# 30
  • В сърцето на живота!

Сливница, аз исках да зарадвам едни дечица, да ги почерпя, защото утре синът ми има РД ( 25г.) .Утре съм решила курабийки - пиленца да им спретна....дано да се получат.....
Лесни,бързи и вкусни са,при мен винаги стават,сигурна съм че и при теб ще е така.

# 31
  • На брега
Имам малко странен апетит, не знам дали и други са така. Имам периоди, в които ми се яде точно определена храна... Няколко дни ми се яде само риба или само млечни продукти  Laughing Днес ми беше ден с апетит за орехови ядки.
От мен:
Разядка от орехи с чесън и зехтин, подправен с пресен босилек

и Пилешки пържоли на грил
(при печенето партньора ми  ги намаза с чесново ореховата паста и станаха страхотни)

# 32
NovaTema и аз съм така на вълни

от мен Династия

# 33
Кари, пак ли торта  Crazy

Бъни, много ме е страх да не остане гладен, а  Wink Рецепта за кошничките бонбони ще търся после на линк да ти пратя, няма я при моите. Но при моите има сладоледени бонбони  то е важно нацапването на кошнимчките да направиш, пък после пълни с каквото ти душа сака  Hug а палачинки - много имам, но съм замислила още неща с тях  Embarassed

Пеп, мерси за поредната вкусна тема   bouquet

Показвам какво съм готвила днес, без никакъв ред, че осъмнах по компютъра  ooooh!

Салати сте виждали, но моите са с домати и краставици от село  newsm44 newsm44

печено пиле с картофи "Балканска ръсеница" - стана страхотно след като го мариновах с тази подправка  Peace

Сиренца в бекон и Яйца в хаоса по Лабрекс Ени,   bouquet много ги харесахме с момчето /двамата ги обядвахме/, но забравих да ги обърна така, че да се вижда вътре - имаше най-отдолу резен домат, тънък резен лук, сирене и тогава яйцето. Мазането с олио е било излишно, защото едното забравих и се отлепи без проблем, може би защото имаше и други неща, освен яйцето. Благодаря ти  Hug

ПП: обърнах  Laughing

Леща за утре

за закуска отлежава Торта мюсли в чаши

Успешна нова седмица на всички  bouquet

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 07:47 от пеп-4o

# 34
Пепика,много ми хареса снимката с яйцата! Hug
NovaTema с тези твои снимки,сега направо се запътвам към хладилника eat.....а сега се показа и тази леща на пеп-4o Crazy
Рени,на мен въобще не ми изглеждат провал муцунките и охлювите Peace

...от мен нещо,което и през ден,и всеки ден да хапвам няма да ми омръзне  Simple Smile
спагети с домати,чесън,зехтин,босилек и пармезан

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 02:10 от didibu

# 35
Пица на скара

Млечен ягодов шейк

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 23:58 от marabu

# 36
  • В сърцето на живота!
didibu какво е това на снимката,много вкусно изглежда?На спагети ми прилича... Thinking

# 37
да,не съм го записала  Simple Smile - ще се редактирам  chef

# 38
Добро утро  Grinning с Пълнени панирани палачинки за закуска /мюслито остава за десерт по някое време/

# 39
Пепчо нямаш умора как успяваш незная супер си  Hug

# 40
Добро утро на всички неуморни кулинарки!
Закуска в леглото за Вас:хрупкави мекички с пресен мед.

Рени55 Честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав,много успехи в живота и във всяко начинание!!!  newsm59

За теб  smile3525

# 41
  • София

Лина, благодаря за пожеланията!
За всички вас - една виртуална почерпка

Сега се командировам в кухнята.....после ще докладвам.

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 08:47 от рени55

# 42
  • Варна
Е тъкмо си легнах с пълен стомах и вие тогава сте пускали, та пускали вкусотийки, че сега се налага пак на гладно да зяпам. Еее, неуморими, браво Hug Hug

Пепчо, ти по-добре покажи доматенцата и краставичката на преден план, я виж какви са хубавки и мммм, домашни, браво, браво Hug Лещичката ти верно изглежда невероятно вкусна, бих закусила с нея направо Hug
Кари, тортичка....мммм Hug
рени55 , честит ти рожденник, да е жив и здрав! (наборче ми е Hug)

Аз искам  рецептата на nordina за Бърза лятна торта, когато можеш, разбира се, че от вчера като я видях я мисля Hug

Спорна седмица и от мен  bouquet

# 43
Много вкусни мекички, палачинки и други неща си харесах рано сутринта. Ние сме на замразени банички, но пък торта-мюсли в чаши отлежава за по-късно през деня:

Мусака от патладжан:                        Торта-мюсли

# 44
Пепчо ти си решила да ме довършиш с тия палачинки.Довечера ще спретна и аз smile3508.
Марабу ягодовия шейк е newsm10.
Рени да ти е живо и здраво момченцето newsm59.Чакаме включване от кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт