АУТЛЕТ "Пловдив"

• 18 184
  • 25
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Някой има ли мнение, посетил ли го е вече и цените нормални ли са наистина  newsm78

# 1
Къде се намира?  Rolling Eyes

# 2
И аз сега разбирам за него...къде се намира?

# 3
  • Пловдив
Намира се на Коматевско шосе. На мен лично, ми заприлича на магазин за втора употреба - дрехите специално Thinking....или на някакви ментета  newsm78...В най-добрия случай са от преди поне 7-8 сезона. Не бих отишла втори път.

# 4
Намира се на Коматевско шосе. На мен лично, ми заприлича на магазин за втора употреба - дрехите специално Thinking....или на някакви ментета  newsm78...В най-добрия случай са от преди поне 7-8 сезона. Не бих отишла втори път.
Стига бе Shocked Точно си мислех да отида днес Rolling Eyes Все пак мога да отскоча да проверя за какво иде реч..

# 5
Който е ходил да каже дали си заслужава  Peace

# 6
Който е ходил да каже дали си заслужава  Peace
И къде точно се намира от страната на Евроколежа, накъде по-надоло ло е, или отстраната на ПЕТЕР-а.

Ще отида ама май няма да е днес, тъкмо някой да се включи да разясни

# 7
  • Пловдив
Намира се по посока Пловдив - Коматево, в дясно. Малко след Филикон е, но от другата страна на шосето. Като се тръгне по павирания път, няма как да се подмине общо взето.
А дали си заслужава е въпрос на личен избор  bowuu. Аз не бих искала да ангажирам или подвеждам никой с мнението си (в предишния си постинг споделих моето)  Peace.

# 8
Аз писах вече в"Къде в Пловдив?",но ще си кажа и тук-не си струва разкарването до там-стоката наистина изглежда вехта,цените са всичко друго,но не и аутлетски,а пък персонала е абсолютно неориентиран и немотивиран за работа......

# 9
цените наистина не са ниски, но пък има много голям избор на детски маратонки и разбира се дамски и мъжки.  Peace

# 10
Лично аз толкова много обувки на Пума не бях виждала. Има огромен избор, има и модели, които ги няма по стандартните спортни магазини. Лошото е, че няма много номера, от детското нямаше почти нищо 25 например. Дрехите не съм разглеждала, има много чанти. Цените на някой неща са скъпи, на други нормални. 

# 11
Ааа, щом има чанти ще отида задължително - трябва ми розова на Пума.
Весела, а цените на чантите как са горе-доло newsm78

# 12
  • до Пловдив
и аз смятам да отида да го посетя
до колко часа работи някои знае ли   newsm78

# 13
Не знам, въобще не погледнах цените, обаче имаше доста чанти. И работи до 20.00 часа, погледнах.

# 14
  • Пловдив
явно не са го посетили много хора, аз най-накрая дано да ида тази събота, newsm51 1swing защото всеки ден го мисля,а не ми остава време

Общи условия

Активация на акаунт