АУТЛЕТ "Пловдив"

• 18 185
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • БГ
В събота посетих въпросният аутлет и не съм очарована. Магазинът е на два етажа, малко неподреден ми се стори, стоки, които видях долу, бяха изложени и горе. Обиколих набързо и много не се заглеждах в цените, но ето все пак малко ориентир - детски маратонки, летни, около 65лв, дамски блузи, тънки, с дълъг ръкав 30-40лв, дамско яке, зимно 90лв, чанти имаше много, тези на които аз обърнах внимание бяха между 45 и 75лв. Работно време незнам, но работи и в неделя.

# 16
На мен пък ми хареса,не съм виждала друг магазин с такава стока на такива цени... Thinking Заслужава си ходенето...

# 17
А колежке,ти как разбра 4е персонала на Аутлет Пловдив е "немотивиран",изглежда си собственик на някой магазин,който в момента не може да продава за6тото има такива магазини,като този Аутлет,в който се продава на ниски цени и ти сигурно 6те фалира6 скоро заради Аутлетите...аз бях в този Аутлет и няма ни6то вехто както пи6е6,а и персонала е такъв какъвто трябва да бъде в един европейски магазин с фирмени облекла.Това е и официален фирмен Аутлет на Пума и няма как да има "вехто6арски" стоки...аз ли4но купих на детето си обувки за 54 лева,който в момента се продават в мола за 127 лева...колежке така е с конкуренцията,спри да пи6е6 глупости и да лъже6,за6тото в този форум сме само сериозни хора...

# 18
Ако за мен се отнася обръщението "колежке",от новорегистрирания потребител/евалла му за усилието да се регне само да да си защити бизнеса,надявам се и поне толкова усилия да  положи за да си "стегне" персонала/,мога само да доуточня какво имам предвид под"неориентиран и немотивиран"-да ти се мотаяят клиентите повече от 30-40 минути/поради валящия дъжд се мотахме ние,но имаше и доста клиенти дошли специално за да видят за какво иде реч/ в магазина и да пипат и разглеждат стоката,и при всеки опит да срещнат погледа на някой от пероснала той да бъде отместван встрани или да гледа празно през теб.....на втория етаж момичето да върви на максимум половин метър зад теб и да"шляпка шумно с чехлички" и да дъвче звучно дъвка и като се обърнеш към нея,да се обръща и тя назад или в друга посока....на поздравите"Добър ден"  и пожеланията"Лек ден" на излизане да се отговаря с гробна тишина и отново с отместване на погледа..........та ако това е еталон за обслужване,аз си мисля,че няма да имате наплив от клиенти.
А,иначе,за да няма съмнение-в областта на търговията работя/но не със спортни стоки/,била съм и собственик,и управител и продовочка в магазин,та хич да не е знам някои основни правила в посрещането и обслужването на клиенти......а,иначе маркови спортни стоки си купувам редовно,но предпочитам да са поне от послените няколко години колекциите и ако може на "нормални цени"/за справка в ДМ,Спорт Депо и Метро,например стоките на Пума са на много по-пресни и  достъпни/
С най-добри пожелания за успешен бизнес и дано скоро да си промените  стила на работа/тогава надявам се,че няма да има нужда да се защитавате по форумите-рекаламата която правят клиентите е напълно достатъчна за да Ви е пълен магазина/

# 19
А ако си говорим за цени към днешна дата в Мола намаленията са зверски, специално в магазин Темпо Спорт.
Купих си страхотен анцунг на Пума за 53 лв, беше ми скъсен безплатно, бях посрещната и изпратена лично.
Така че откъм цени може да се потрудите още малко. За обслужване не смея да коментирам, колега, че току виж пак си изкарам скандала.  Simple Smile

# 20
Подкрепям,че Аутлета-а НЕ СТАВА!
Нито съм собственик на магазин, нито работя в такъв - просто съм разочарована като посетител,защото клиент не им станах!
Дрехите са наистина вехти и мърляви- посегнах към едно бяло долнище на Пума,а то беше толкова мърляво - с голяма дебела черна следа, все едно някой с колело беше минал през него - и товане е единичен случай, отгоре на всичко 5 лева не бих дала за него,камо ли повече, а цените наистина са ненормално високи,за такива изостанали дрехи!
Персонала ще го коментирам защото нито ги познавам,нито ми пука -но са взели едни хлапаци които само простотии си говорят по между си, хилене, кикотене - еми извинявайте много,когато има клиенти вътре трябва да има някаква мярка все пка. Иначе имаше и съвестни момиченца,които любезно искаха да помогнат -това на втория етаж,иначе момчетата долу незнам въобще за какво са там!

# 21
Незнам на мен оутлета ми хареса всеки си има интереси.. аз съм почутателка на марката пума и помня старите колекций, в оутлета няма толкова стари има и стари но хора все пак затова се нарича АУТЛЕТ, АУТЛЕТ - думата значи продажба на стари колекций на ниски цени... ценита са намалени до 70% и отгоре..  Peace Peace видях че сравнявате магазинът Петер със Аутлета... не мисля че това е подходящо все пак Петер е магинче 10 квадрата.. преди беше по хубав сега в него няма нищо особено.. всеки си има вкус лично на мен Аутлета ми хареса  Simple Smile Simple Smile Heart Eyes

# 22
На мен пък взе да ми замирисва на реклама Naughty Плюс това малко неграмотна.

# 23
На мен пък взе да ми замирисва на реклама Naughty Плюс това малко неграмотна.

Направо си смърдииии ooooh! Регистрирала се е дамата за да напише пост точно в тая тема Joy Виж за Торакс поне бяха по-оригинални.Пак никове с по една две публикации, но регистрирани доста по-отдавна.

По темата: Не ми харесва магазина, нито обслужването.Купих си раница на Пума една лилава  и почна да се разпада.Разпра се вече единия шев, а дори не я нося на рамо..седи си на количката на малкия.

# 24
  • Лондон/Пловдив
Чесно казано не съм очарована ,аз живея близко до Аутлета и съм ходила сигурно 10 пъти вече Толкова зле подбран персонал ужас май с конкурс за тъпота ги взимат.Магазина е много лошо подреден иначе има избор на чанти и обувки.И тове е верно ,че съм модели от преди 4 -5 години  Naughty  Аз очаквах по добро да е ама българска работа.

# 25
Магазина въобще не е Аутлет.
Само го пише отгоре, не са много коректни с клиентите относно рекламации. Докато си купиш нещо вървят продавачките след теб.
Имах проблем с едни маратонки, но си ми ги върнаха и ме изпратиха " Любезно " от магазина им.

Общи условия

Активация на акаунт