Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мадбир?
Какви са последствията от използването на карта, която не е ваша?
Има ли официален превод на Талмуда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мадбир?
-
Какви са последствията от използването на карта, която не е ваша?
- Използването на чужда карта без разрешение може да доведе до нежелани последствия. В случай на фитнес карта изглежда, че някой друг я е използвал, което е причинило проблеми. Възможните последствия включват ограничаване или забрана на достъп до услугите, свързани с картата, и риск от неправомерни финансови транзакции. Важно е да наблюдавате активността по картата и да реагирате на всякакви подозрителни дейности.
-
Има ли официален превод на Талмуда?
Талмудът е колекция от коментари върху Стария завет и не съществува официален превод, тъй като съдържанието му е обект на различни тълкувания и интерпретации. Има обаче различни издания и преводи на Талмуда, предназначени за изучаване и разбиране на юдаизма. Важно е да се отбележи, че Талмудът е създаден в продължение на векове и непрекъснато се развива с течение на времето.
-
Какво представлява Талмудът и как се изучава?
-
Какви са основните характеристики на Талмуда?
.... И деверът - сладур !
, но Плюши ще ме прощава! Късно, но пък от сърце 
но като мине всичко ще видиш как ще го забравиш това време. Аз сега като се сещам какво тичане беше покрай сватбата и колко нерви изхабих.
А за документите няма да забравя аз всичко записвам(дневник водя),копия на документите правя (като заличавам само данните) та някой ден ако на някоя нова булка и се наложи и потърси помощ да мога да откликна

.
), то се е превърнало в туристическа атракция, защото много известни личности са погребани там. Фактически, хората, чиито имена носят сума ти улици, са там - Чернишевски, Арлозоров, Биалик, Шенкин, Дизенгоф, Ехад а-ам... И в Париж, ако имахме повече време, бих отскочила до тамошните, също небезизвестни гробища, но уви! На гробището в Сен Пол бях единствената, която имаше търпение и енергия да намери

... Майтап да става !
...Луда работа е това ! В Париж ходихме на разни гробници , но не ми хвана окото ...Тръпка нямаше