През юли канадската дружина очаква 3 бебета да има! - 37

• 15 998
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Ех, каква хубава новина ни подари Каролина  bouquet Честита бременност, оттук нататък да е лека и безпроблемна, и едно сладко бебче през януари Peace

# 226
Каролина,страхотна новина,пожелавам ти бързо да премине този период и да имаш едно сладко и здраво бебче на финала!  Hug  bouquet

Честит рожден ден и на Калид аи Пупон,само хубави неща да ви се случват през идващата година от живота ви !  bouquet

Като ви слушам за тези разпродажби на Мега Блокс направо ми се приисква да дойда до Монтреал  Laughing Много харесвам нещата ин, нямат ли склад и в Торонто?

# 227
А къде всъщност са тези складове?
Каролина,лека бременност от тук нататък ти желая и прекрасно бебче през януари! Hug

# 228
Здравейте моми4ета , набързо само да ви се похваля 4е канадската дружина порасна с още едно беб4е!
Денис се роди на 15 юли , 3.500 , 53 см ...
каката е щастлива и горда(поне за сега)  Party

хубави новини - Каролина 4естито - лека и безпроблемна бременост и ти желая  живо и здраво бебе!

що за време е навън... Crossing Arms дано ве4е да се пооправи

поздрави на вси4ки и до скоро
  bouquet

# 229
Честито!! Да ви е жив и здрав малкия Денис ,да расте умно ,будно и добро дете!   bouquet

# 230
  • Лавал-Пловдив
Да са живи и здрави Денис и майка му - само радост и щастие да носи малкия
Честито на Каролина за бременността - дано всички неприятности отминат вече. И аз до 5 месец бях много зле, но вече всичко е наред.
На мен днес денят ми започва зле, защото към 3 усетих крадец у нас, даже го и видях за малко, ама избяга през двора проклетника. Разрязал е мрежата на патиото, добре че пода скърца, та се събудих, видях го и наддадох вик. Та полиция, рапорти - хазяите са на почивка и ме сложиха отговорник на къщата, не искам да ги разочаровам хората. Дано вече да не припари.
Хубав ден и уикенд на всички

# 231
Да е жив и здрав малкият Денис и да ви носи много радост!
Роден е на датата на сина ми  Hug

Каролина, честито и не се шашкай. Марти го бяха отписали по едно  време, ама устискахме и двамата до 36 седмица . До към 5-6 месец повечко лежане и по-малко разходки и натоварване.

kaka_dora, много кофти изживяване с крадеца. На нас са ни крали колело от балкона и усещането е многоо неприятно Sad

# 232
Благодаря ви, момичета! Да ви се връща на тези, които имат желание за второ, трето, пето (heureuse  Heart Eyes)

silvia_alexis, честит син! Да ви е жив и здрав!

kaka_dora, много неприятно изживяване. Добре, че не е бил някой агресивен крадец и не те е нападнал. Какво ви е откраднал?

# 233
  • Монреал
Каролина, страхотна новина - Честито! Hug

Честито и на всички рожденички!

кака Дора, ужас, дано не са взели нищо ценно и да се разминете само с уплахата.

Момичета, фенки на Ръсел Питърс - обявени са още шоута в различни градове - вижте тук  Grinning
http://www.russellpeters.com/Events.aspx

# 234
Аз да си повторя въпроса - бихте ли дали адреса на разпродажбата на Мегаблокс?

# 235
  • Vaudreuil Canada
Mega Entrepot; 4505, Hickmore, St-Laurent, H4T 1K4, porte 118

# 236
# 237
silvia_alexis, Честито!!  bouquet
Да ви е жив и здрав! Heart Eyes

Каролина, официално да ти честитя и на теб  bouquet Лека бременност от тук нататък  Wink

kaka_dora, много неприятна случка Hug
Напомни ми че трябва да се заключват вратите.. и аз имах една подобна случка в последните седмици докато бях бременна с Емата..

# 238
  • Торонто

Хайде, докато не е свършила бебешката тема да ви се похваля най-накрая и тук, че чакаме второ бебе през януари. babyuu
Тежка бременност карам за сега с гадене, повръщане, кървене, много ниско кръвно и хемоглобин на долната граница.  Абе въобще с всички екстри и затова и не смея много да се похваля, ама каквото е писано да става ще стане ... На всичкото отгоре ще ставам и леля.  newsm44 Сестра ми също е бременна и имаме само 20 дена разлика в термините. Много е готино, че с най-близкия ми човек, макар и в България имаме едни и същи вълнения.

Каква страхотна изненада!:)))
Браво! Супер новина! Дано всичко е наред, искрено се радваме цялото семейство за вас!

# 239
  • Vaudreuil Canada
silvia_alexis Честита ви бебешка радост!
Да ви е жив и здрав малкия бонбон и много да ви радва.

Общи условия

Активация на акаунт