LaRedoute.fr - 120 - В седмицата на голямото намаление!

• 91 000
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 245
това е удивително,аз също имам от 24,06 и се настройвам да я получа наесен,но ти направо ме изуми-ако не се бъзикаш нещо Shocked

# 1 246
Момичета, за дънките дето питах по напред, в описанието пише така
"Нарежете 5 джобове, размер леко се понижи.Затворени с метален цип и копче.Доказан до 20 машината пере на 40 °.Долу 20 cm, entrej. Около 75 cm.

Това ПОНИЖИ значи ли че трябва по-малък номер да се поръча или че са умалени?

Побут...

# 1 247
  • София
За слипове как са размерите? Пак ли като при панталоните?

# 1 248
момичета, някой поръча ли си това якенце:
http://www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=3 … &numberpage=1
за 3 годишно дете 114 или 138

baby_neutral
114 ще му е ектра даже да не е голямо

# 1 249
бих желала да разбера  колко голям е хляба от хлебопекарната от 37 еуро ,защото сме 4-членно семейство и си мисля че едва ли бихме да закусим с това малко хлебче което се вижда на снимката Thinking

# 1 250
момичета, някой поръча ли си това якенце:
http://www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=3 … &numberpage=1
за 3 годишно дете 114 или 138

За 3 годишно дете по-скоро 102 ако е по-дребно 94
Иначе приятелка взе такова за синето - не е лошо. А за тази цена направо е супер

baby_neutral
114 ще му е екстра даже да не е голямо

# 1 251
  • Пловдив
бих желала да разбера  колко голям е хляба от хлебопекарната от 37 еуро ,защото сме 4-членно семейство и си мисля че едва ли бихме да закусим с това малко хлебче което се вижда на снимката Thinking
700 и 900 гр.

# 1 252
CAFFE от коя дата ти беше пусната поръчката че дойде толкова бързо

От 24-ти!
И какъв подарък си беше избрала?

# 1 253
  • последна надежда
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-fille.aspx?produ … &numberpage=1

Някой взимал ли от тези балеринки, удобни ли са и дали си отговарят на номера?

редактирам се видях ги в сайта на Вени че трябва да се поръча +1номер

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 20:17 от iveeeta

# 1 254
  • Перник

От 24-ти!
И какъв подарък си беше избрала?

А защо половината неща ти ги няма Rolling Eyes Отказани ли са ти или...

# 1 255
  • Over the rainbow
Нямам отказани артикули. Предполагам, че ще ги изпратят с друга пратка. Все пак все още не са си получили парите. Нямам идея защо така са решили. Подаръкът, който си бях избрала, е сервизът за аперитив.

# 1 256
  • София

От 24-ти!
Стига бе! ooooh! Сериозно ли това? За този месец ли говориш?  Mr. Green  Чак не ми се струва реално! Thinking Crossing Arms

# 1 257
  • В La Redoute и по света
Момичета, искам да попитам за тази прахосмукачка със кода - от коментарите от тук знам, че идва без торбичка. С какви торбички я ползвате,че я поръчах за подарък, да се подготвя

рр  А за намаленията и поръчките...... вече имам 5, които чакам ooooh! от 18, от 22, от 24 - 2 и една от вчера,25 newsm78 мъж ми ..... #2gunfire #2gunfire Едвам се удържах днес ooooh!
Няма торбички, просто е с филтър, който се мие, вече я имам и си бръмча с нея. Много й се радвам, и определено съм доволна. Въпрос на нужди., За тези пари, просто е слънце.

# 1 258
Днес я получих и за тази прахосмукачка. Много е хубава! За 8 евро е страхотна. Пробвах я веднага и изчистих хола. Ако имате нужда поръчвайте, няма да съжалявате.
И да се похваля КАРТАТА МИ ТРЪГНА И ПУСНАХ ПЪРВАТА ПОРЪЧКА ОТ НАМАЛЕНИЯТА  newsm44

# 1 259
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-fille.aspx?produ … &numberpage=1

Някой взимал ли от тези балеринки, удобни ли са и дали си отговарят на номера?

редактирам се видях ги в сайта на Вени че трябва да се поръча +1номер

Според мен пък не трябва да се взимат 1 номер по-големи, дори са уголемени. Дъщеря ми носи 30 номер, а 30 номер от тези й е голям. Rolling Eyes

Чантата, за която питах, никой ли я няма, или просто въпросът ми се загуби сред изобилието от повтарящи се поставе?! Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 20:54 от chockolina

Общи условия

Активация на акаунт