LaRedoute.fr - 120 - В седмицата на голямото намаление!

• 91 010
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 230
  • близо до морето
Аз ги имам от пролетта сама че гругия цвят и съм много доволна!супер са.

Купих ги на моя син миналото лято. Носи ги 1 месец и дотук - отвсякъде са обелени, все едно ги е носил година ... много е тънка подметката според мен.
И при мен е същото, носи ги много малко а са обелени отвсякъде все едно съм си изгледала 2те деца с тях.  Laughing  И аз не съм доволна!

# 1 231
момичета най отгоре ми пише това :/Article indisponible ne peut être livré à l'international/, как да разбера за кои артикул е . имам за подарък куфара. дали не е за него? ooooh!

# 1 232
  • В La Redoute и по света
И сега да се похваля с получена поръчка от миналата седмица  Joy

Най-накрая си поръчах прахосмукачката и съм изключително доволна. Смуче много добре, а шумът не ми прави впечетление, защото другата ми е перяща и шуми повече  Mr. Green

Тази рокля си я взех, но определено съм разочарована - мога да съм бременна с 5-знаци за да не виси така на корема и дупето. Иначе горе ми е добре. Размера е 40, ако някой иска повече подробности да пита.

Другите са дискутирани, само за тази да се оплача.

# 1 233
Ваучерите са с 9 цифри-нещо бъркаш  newsm78
Права си, сега се зачетох по-внимателно. Това с 14-те цифри е номера на поръчката ooooh!
Добре де, в такъв случай от къде да взема номера му, т.е тези 9 цифри? newsm78

Там където пише Pour beneficier de ce bon d`achat, precisez le № .........
Ако пак не става искай си номера на имейла. Винаги го правя, защото идват като обикновенно писмо и да не се загуби. Ето например сега дойде ваучер, а аз вече съм го изхарчила

# 1 234
  • В La Redoute и по света
момичета най отгоре ми пише това :/Article indisponible ne peut être livré à l'international/, как да разбера за кои артикул е . имам за подарък куфара. дали не е за него? ooooh!
Може да е куфара, но ако имаш ограден продукт в червена рамка, значи е свършил и трябва да го махнеш. Или просто го няма наличен в момента.

# 1 235
 hahaha hahaha аха сега видях: куфара ще е наличен след 12 седмици. за тях явно 12 седмици са равни на 1 ден. вчера го има днес не. онзи ден пак - наличен след 12 седмици Joy Joy

# 1 236
Много се чудя за тази машинка за хляб,моля който я има да каже дали си заслужава   bouquet

# 1 237
  • последна надежда
имаше много добри отзиви за нея, мой познат има същата. Прави вкусен хляб и се работи лесно с нея. Най-доволен е от отложения старт - настройваш я за сутринта и като станеш имаш топло хлебче за закуска  Peace

# 1 238
  • Добрич
Момичета, искам да попитам за тази прахосмукачка със кода - от коментарите от тук знам, че идва без торбичка. С какви торбички я ползвате,че я поръчах за подарък, да се подготвя

рр  А за намаленията и поръчките...... вече имам 5, които чакам ooooh! от 18, от 22, от 24 - 2 и една от вчера,25 newsm78 мъж ми ..... #2gunfire #2gunfire Едвам се удържах днес ooooh!

# 1 239
  • Пловдив
janbi, и аз й се чудя, а също се чудя между нея и тази http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-1125-kg-(xbm-538).a … &numberpage=1 Някой знае ли тази марка  Eureka каква е?

# 1 240
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8104042& … ue&ksource=-1

Има ли някой реална снимка на тези обувки, че прочетох различни мнения за тях.

# 1 241
Звучи чудесно,много ти благодаря май ще си я взема  Peace  chef

# 1 242
CAFFE от коя дата ти беше пусната поръчката че дойде толкова бързо

# 1 243
  • Over the rainbow

От 24-ти!

# 1 244
  • Пловдив

От 24-ти!