LaRedoute.fr - 120 - В седмицата на голямото намаление!

• 91 055
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 975
Мисля да направите нова тема за кредитни,дебитни карти и тем подобни......
 #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 976
много от рано взехте пищови да мятате
тези дето от три години са тука  Laughing какво ли трябва да вадят

# 977
  • София
Преди не повече от 10 мин. си пуснах поръчката - всичко мина нормално. Получих мейл за всички артикули, които съм поръчала, че са фактурирани. Т.к. стоките не са изтрити от "любими" - виждам, че един от тях липсва. Как мислите, дали ще го получа или не?  Sad
не може да са ги фактурирали за 10 минути,тепърва чакай изненади Peace
защо да  не може,моите   също след 15-20  мин бяха  фактурирани

# 978
sevi, a за какво е темата.. ?
Само да покажем дрешките ли, ако е така то и аз съм нарушила правилата като питах за неуспешно валидирана карта и тн..
Моля извинете..

Какво разбирате под фактурирани -  да излезе статус A domicile.. Aко е това моите до 20 мин също бяха "тръгнали към дома"

# 979
Преди не повече от 10 мин. си пуснах поръчката - всичко мина нормално. Получих мейл за всички артикули, които съм поръчала, че са фактурирани. Т.к. стоките не са изтрити от "любими" - виждам, че един от тях липсва. Как мислите, дали ще го получа или не?  Sad
не може да са ги фактурирали за 10 минути,тепърва чакай изненади Peace

Аз пък чакам повече от час да си видя поръчката в суивито,но няма нищо освен старата поръчка.. Rolling Eyes И на мейла нямам нищо,дали въобще поръчката ми е валидна? Confused

# 980
А моята поръчка от направена преди час никъде не е отбелязана.Нито имам мейл нито през Suive mes commandes мога да я видя.Излиза гола кака Grinning

# 981
  • Beyond the Frontiers

аа, ние сме се подготвили, валерианче, нещо друго.... Mr. Green Mr. GreenШегувам се. Свалям шапка на всички отговарящи. То не се издържа.

# 982
БОДЛИВКА  , най - вероятно нямаш поръчка. Ако я няма в суивито, повтаряй я.
huu, ти също

#Sniper

Joy
Споко бе, момичета, ще вземете да получите нервен срив и ще изпуснете центовите цени на 1.07  Wink

# 983
  • София
А моята поръчка от направена преди час никъде не е отбелязана.Нито имам мейл нито през Suive mes commandes мога да я видя.Излиза гола кака Grinning
Най-вероятно няма поръчка,но изчакайте известно време и проверете отново.
Ако пак няма,пишете на ЛР дали има регистрирана поръчка при тях.

sevi_ ,с удоволствие ще пиша в темата Ви!
Но по-полека с пищовите!  Stop

# 984
  • София
 Момичета, знаете ли дали тези обувки си отговарят на номера или да поръчам с един по-голям. Защото ще пускам поръчка за трима различни човека с три номера и да не объркам нещо.....

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 16:49 от Мишле_

# 985
  • плевен
Споко бе, момичета, ще вземете да получите нервен срив и ще изпуснете центовите цени на 1.07  Wink
Това сигурно ли е,да не бързам с поръчката

# 986
Момичета, имам нужда от помощ.
Искам да поръчам тези обувки в 3 различни размера, една и съща разцветка, но не мога да разбера как да го направя newsm78. Когато избера нов размер ми дава единствено опция да променя поръчката......
Как да поръчам три различни размера?
Предварително благодаря! Hug  bouquet
избери отново артикула от каталога, а не от кошницата

# 987
БОДЛИВКА  , най - вероятно нямаш поръчка. Ако я няма в суивито, повтаряй я.

УжасТ! Shocked Вчера сутринта в лудницата веднъж изчезна,снощи до 3ч.я повтарях,а сега това!
Обаче кака си е сейфнала реф.N и ща-неща почвам сначале.. ooooh!Ей,да не ми пипате нещата! Mr. Green

# 988
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-the-suede.aspx … page=1#DescDetail
Някой да знае тези маратонки ПУМА дали си отговарят или се поръчва +1.Интересува ме 40н ако има някой да даде размер на стелка   Laughing

# 989
БОДЛИВКА  , най - вероятно нямаш поръчка. Ако я няма в суивито, повтаряй я.

УжасТ! Shocked Вчера сутринта в лудницата веднъж изчезна,снощи до 3ч.я повтарях,а сега това!
Обаче кака си е сейфнала реф.N и ща-неща почвам сначале.. ooooh!Ей,да не ми пипате нещата! Mr. Green

А ако са я приели все пак? ThinkingЧудя се и аз ли да почвам пак да пълня newsm78

Общи условия

Активация на акаунт