LaRedoute.fr - 120 - В седмицата на голямото намаление!

• 91 046
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте! Някой има ли тази рокля на Мис Сиксти  http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324137334& … &numberpage=5 Номерата отговарят ли си и бялото дали прозира? Мерките ми са 98/78/98. Мисля да си взема 40.

# 991
БОДЛИВКА  , най - вероятно нямаш поръчка. Ако я няма в суивито, повтаряй я.

УжасТ! Shocked Вчера сутринта в лудницата веднъж изчезна,снощи до 3ч.я повтарях,а сега това!
Обаче кака си е сейфнала реф.N и ща-неща почвам сначале.. ooooh!Ей,да не ми пипате нещата! Mr. Green

А ако са я приели все пак? ThinkingЧудя се и аз ли да почвам пак да пълня newsm78

Ако няма блокирана сума (вижда се на банкомат или в онлайн банкирането), ако няма потвърдителен мейл и я няма в суивито, на 100% не е направена. Ако има едно от трите неща, пише се на формата за контакти с въпрос има ли при тях такава поръчка.

# 992
Момичета, вчера си пуснах поръчка с този панталон
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-pont.aspx?productid=324 … &numberpage=1
Даже толкова ми хареса на снимката, че 2 броя пуснах в различни цветове. Моля за мнения, ако някоя от вас го има - отговаря ли си на номера. Това най-много ме притеснява, пуснала съм 38 номер при размери ханш - 86, талия - 72, височина - 162.

# 993
  • София
Моля някой да ми обясни дали това са олекотени завивки или пликове и размер 240 х 220 два броя ли получавам:

http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-coton-prix-mini. … &numberpage=1

# 994
dona_leone, панталона според мен си отговаря, защото аз си купувам само 38р. и ми стават супер, този го имам в бяло, размерите са ми талия между 72-74см./скоро не съм се мерила/, а за ханша ще те излъжа около 90см. и нещо е май, височина 167см., около 50-52 кг.

# 995
Моля някой да ми обясни дали това са олекотени завивки или пликове и размер 240 х 220 два броя ли получавам:

http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-coton-prix-mini. … &numberpage=1
пликове са не са завивки и е написана цената за 1 брой

# 996
  • София
Питам, защото след рамера има "240х220:2р", което според мен значи 2 броя.

# 997
БОДЛИВКА  , най - вероятно нямаш поръчка. Ако я няма в суивито, повтаряй я.

УжасТ! Shocked Вчера сутринта в лудницата веднъж изчезна,снощи до 3ч.я повтарях,а сега това!
Обаче кака си е сейфнала реф.N и ща-неща почвам сначале.. ooooh!Ей,да не ми пипате нещата! Mr. Green

А ако са я приели все пак? ThinkingЧудя се и аз ли да почвам пак да пълня newsm78

Ако няма блокирана сума (вижда се на банкомат или в онлайн банкирането), ако няма потвърдителен мейл и я няма в суивито, на 100% не е направена. Ако има едно от трите неща, пише се на формата за контакти с въпрос има ли при тях такава поръчка.

Появиха ми се отново нещата в кошницата.. Rolling Eyes
huu по-добре изчакай,може да се оправят нещата.

# 998
dona_leone, панталона според мен си отговаря, защото аз си купувам само 38р. и ми стават супер, този го имам в бяло, размерите са ми талия между 72-74см./скоро не съм се мерила/, а за ханша ще те излъжа около 90см. и нещо е май, височина 167см., около 50-52 кг.
Ако знаеш колко ме зарадва  Hug, очите ми останаха в този панталон. Щастлива съм  Joyи си чакам пратката. Аз и още доста неща съм наслагала в кошницата, но за блузите не се притеснявам толкова и по широчки да са стават за носене.

# 999

за 2 човека е  Peace /2 персона/

# 1 000
това означава 2 персона,а не 2 броя

# 1 001
klechoo 2p, означава 2 персона , а не 2 броя.

# 1 002
mussy777 ме е изпреварила  Peace. И аз така мисля 1 брой, 1-2р - 1-2 персона.

# 1 003
mussy777 ме е изпреварила  Peace. И аз така мисля 1 брой, 1-2р - 1-2 персона.
Това май е персон и половина Simple Smile
А, klechoo, по-добре си изчисти кутията Stuck Out Tongue

# 1 004
Повторих поръчката и в суивито нищо #Cussing outСтрах ме е да  я потретвам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт