Ама нещо за дата май не сме решили
) и на разходка и сега тъкмо приключвам с обяда и започвам да чистя
))
), та накрая си викам, то с каране няма да стане, я да взема да залепя бележки навсякъде, е, резултата е, че където бележките още си стоят (нарочно не ги махам), нещата се правят, но където е било невъзможно да останат, като на душа например, написаното е отдавна забравено, въпреки че навсякъде из къщи има бележки "мръсните чорапи -> в коша за пране!", те пак си стоят на обичайните за това места (навсякъде), така че то явно си е и до възпитание, та искам да ви кажа майчета, възпитавайте си мъжете на ред, защото един ден снахите ще страдат, а пък ако имате и дъщери, те ще са едни от тях
)))))
, прегледа беше 2 минути, но това е нормално поради причината, за която отидохме, Станислав откакто се е родил диша по-тежко и като е буден и като спи, един вид "хърхорене" както каза педи, предполагахме, че е вродено и се израства, доктора го чу спяш, чу го буден как диша, погледна му в гърлото и каза, че една от костичките на гръкляна е понадолу, вродено е, не е проблем, израства се до първата година и само да си правим профилактиката срещ рахит и повече слънце, питах го 1 капка вит. Д дали е достатъчна, защото педи ни е казал да даваме толкова, той каза, напълно и това беше, Мечи за това, което питаше за Мишлето, чух че една майка за това си води детенцето да го приемат и плюс това му открили проблем и с 3тата сливица, доктора казал, че е минимален проблем, така че няма страшно и явно правят такива операции често. Иначе впечатления от лекаря нямам, защото както казах го видя за има-няма 2 минути, но пък съм щастлива, че се оказа физиологичен проблем и не е нещо, което трябва да се лекува или оперира
))
)) Давайте да правим отборната среща, че явно това ще ни е почивката на нашето семейство

А като се добави и че 2 нощи не спя, а дебна за врагове и се ослушвам за тропот на малки крачета (според мъжа ми) и съвсем съм я втасала...
), а тя ме контрира с "Я не си усложнявай живота! Кърми си докато можеш." Хахахаххаха, страшна педка имам
Ама от този месец май ще каже да почвам вече. Ще докладвам във вторник 
Ама много! 
Гледаме поне да е чисто, а подреденото - друг път!
Прибави и бебешките неща навсякъде и положението е мани мани!
), малко райско кътче.
Добре било детето, какво ме притеснявало ми вика... Махна и памперса и разтвори настрани краката и вика добре влизат ставичките...абе луда работа...др месец ще го питам направо за направление. Препоръчани теми