Слънчицето топличко си грее,а малко ФЕВРУАРЧЕ весело се смее!

• 11 313
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Аз сега видях че Мартеничка е дала сайт с още един хотел...хареса ми многооо LaughingАз съм за!
Ама нещо за дата май не сме решили Peace

# 151
  • София
Здравейте и от мен,

ние днес бяхме на УНГ (най-накрая Simple Smile) и на разходка и сега тъкмо приключвам с обяда и започвам да чистя Simple Smile))

Искам първо да отбележа, че и ние като се скраме с мъжа ми все луда и истерична ме изкарва, ама то явно е нормално, но чак пък да се държа с приятелка по начина, който се е държала приятелката на Катя,  ooooh!

Кате, аз това с бележките го правих с моя мъж вече, чорапи навсякъде из къщата, отделно дрехи по масите, душа винаги е пуснат като за баня и аз като реша да пълня кофата с вода за чистене винаги съм с мокра глава и то със студена вода, каквото вземе, го оставя на масичката до телефона, чинии, документи, абе каквото се сети (тук да вметна, че не е ходил в казарма Simple Smile), та накрая си викам, то с каране няма да стане, я да взема да залепя бележки навсякъде, е, резултата е, че където бележките още си стоят (нарочно не ги махам), нещата се правят, но където е било невъзможно да останат, като на душа например, написаното е отдавна забравено, въпреки че навсякъде из къщи има бележки "мръсните чорапи -> в коша за пране!", те пак си стоят на обичайните за това места (навсякъде), така че то явно си е и до възпитание, та искам да ви кажа майчета, възпитавайте си мъжете на ред, защото един ден снахите ще страдат, а пък ако имате и дъщери, те ще са едни от тях Simple Smile)))))

Честито на всички шразнуващи днес и рожденни дни и месечинки и роднински празници, да сте живи и здрави много, много щастливи!

За УНГ-то сега да кажа, Мечи, ти ме беше помолила, ама аз чак сега се наканих да отида, в ИСУЛ ходихме, там опашка като за световно, но изненада...само за приемане, което е само попълване на документи и се прави от сестрата, супер, ама доктор няма, започват по принцип в 8, но ми казаха да отида към 8:30, докторът дойде в 9:40, че бил на визитация, през това време от всичките деца имаше само едно кашлящо, слава богу не се приближи до нас, че едно друго дойде, добре че се оказа здравичко Simple Smile, прегледа беше 2 минути, но това е нормално поради причината, за която отидохме, Станислав откакто се е родил диша по-тежко и като е буден и като спи, един вид "хърхорене" както каза педи, предполагахме, че е вродено и се израства, доктора го чу спяш, чу го буден как диша, погледна му в гърлото и каза, че една от костичките на гръкляна е понадолу, вродено е, не е проблем, израства се до първата година и само да си правим профилактиката срещ рахит и повече слънце, питах го 1 капка вит. Д дали е достатъчна, защото педи ни е казал да даваме толкова, той каза, напълно и това беше, Мечи за това, което питаше за Мишлето, чух че една майка за това си води детенцето да го приемат и плюс това му открили проблем и с 3тата сливица, доктора казал, че е минимален проблем, така че няма страшно и явно правят такива операции често. Иначе впечатления от лекаря нямам, защото както казах го видя за има-няма 2 минути, но пък съм щастлива, че се оказа физиологичен проблем и не е нещо, което трябва да се лекува или оперира Simple Smile))

Червеношийка, страхотни снимки, явно много добре сте си изкарали, а наш'то тати кога ли ще ни заведе на почивка?!? Simple Smile)) Давайте да правим отборната среща, че явно това ще ни е почивката на нашето семейство Simple Smile

# 152
  • Sofia
Привет!

Сребърна, честит рожден ден! Да си жива и здрава, всички около теб също и много да те обичат и радват!

Честито и на Цветелинка на Софи! Да ти е жива и здрава! Голяма да порасне и много да те радва!

Като някоя бабичка съм - като се разбунтува времето и започват да ми звънят камбани в ушите и главата така ме заболява.... Tired А като се добави и че 2 нощи не спя, а дебна за врагове и се ослушвам за тропот на малки крачета (според мъжа ми) и съвсем съм я втасала... Confused

Пети, аз смятам да започна с тиква, ама да видим педи какво ще каже другата седмица... Аз се натискам да започвам да го захранвам (защото ми е интересно как ще реагира Simple Smile ), а тя ме контрира с "Я не си усложнявай живота! Кърми си докато можеш." Хахахаххаха, страшна педка имам Simple Smile Ама от този месец май ще каже да почвам вече. Ще докладвам във вторник  Peace

Наде, завидях ти за срещата Simple Smile Ама много!

Хайде, до после!

Иве, много се радвам, че Стаси е добре! Ще го израсте детето и готово!  Hug
Много се смях на мъжа ти, ама на теб сигурно не ти е толкова смешно...И за да те разведря - представи си това умножено по 4 и ето те в нашата къща.... Mr. Green Докато се роди Венци, направо ми идваше да стрелям! Все подреждах и сумтях по мъжете. Ама сега е такава БЪРКОТИЯ навсякъде, че направо е ужас! Колкото мога подреждам (ама малкия не ми дава много), големия Венци също много помага, ама само като си е вкъщи, а това е много рядко уви...Sad Гледаме поне да е чисто, а подреденото - друг път! Crazy Прибави и бебешките неща навсякъде и положението е мани мани!

Абе къде са я преместили темата за срещата? newsm78

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 15:35 от cutesmallcat

# 153
# 154
Sreburna, newsm59

Честит рожден ден и на малкото Цвете на Софи!   bouquet

Наде,ама и аз ти завидях... Laughing

Червеношийке,чудно!Къде бяхте,разкажи..Събирам идеи! Laughing

Деси06,не ми се вярва паузите в храненето да се дължат на няколко лъжички пюренце!По-скоро такъв период...съвпадение!

# 155
Толо,не отминаха ли кърмаческите стачки вече newsm78

# 156
оф колко да я моля 4 мес вече ама кво да се прави не дава и не дава освен да ида без направление

да питам някой знаели ефекасен препарат срещу мравки ужасни са но да е БИО че заради малкия немога да фъскам с райд

# 157
Dessi,днес и Дорабела се оплакваше,че малката не иска да яде.Беше направила 4-5 часа пауза от сутринта и пак се назландисваше..(каква хубава българска дума... Laughing)

# 158
Ами бяхме в едно малко семейно хотелче - "Семеен хоте ИВ" - Велинград. Хотелът е сравнително нов, чист, приятен не е скъпо - 50 лв на вечер двойна стая + закуска. Персоналът (собствениците) са много любезни и приятни хора, закуската беше добра, поне ена мен ми хареса и беше винаги обилна, чак да преядеш. Единственият недостатък, който според мен не е малък е , че самият хотел се намира на един път на края на града и беше прашно общо взето. Донякъде са решили въпроса като са обградили цялата градина с висока плътна ограда и не се вижда, освен ако не мине някой висок камион. Иначе самата градина и басейните са приятни (един около 15 метров и дълбок около 1,20 м и един детски, в който наливат топла вода-и аз се киснах вътре  Embarassed  hahaha ), малко райско кътче.
Ето сайта им: http://www.hotel-iv.com/

# 159
При нас тези 4 или 5 часови паузи продължават вече 4 ден...не знам какво да предприема вече...кърмя когато е сънен..ама то е много рядко защото през деня почти не спи,кърмя в затъмнена стая.....събличам го гол и аз почти гола,макар че тук е 15 градуса на вън,но аз съм си пуснала парното в къщи. Laughing Laughing Laughing

# 160
Между другото на мен вчера ми дойде цикъла за пръв път и е доста обилен. Дано поне не се проточи дълго време. Патето май беше питала, според мен е нормално да е по-обилен първия цикъл, а може би и не само първия. Ще видим.

И да се похвалим, че днес се захранихме с пюре от ябълка на ОВКО. Мисля, че му хареса на малчо, хапна 3-4 миниатюрни бебешки лъжички. Утре пак ще пробваме. Аз се обадих на сестра ми да я питам дали е чула нещо за пюретата на Ганчев, че ние на връщане от Велинград минахме през Пловдив през аптеката, където тя работи и накупихме сума пюрета точно на Ганчев. Тя каза, че не е чула да има някакъв проблем и по-скоро може да са иззели пюретата от онази аптека, заради забраната да се продават детски храни в аптеките. Тя обаче впоследствие отпаднала и сега имали право да продават храни за кърмачета и преходни храни. Ако все пак се окаже, че има проблем (тя ще се поинтересува) ще ви известя непременно !  Peace

# 161
Алхимиче,как си днес?Кажи как сте с Мая и обажда ли се баш-Алхимика Laughing

# 162
siolina аз днес питах лекарят на Сияна кога трябва да отидем на ортопед  и той се се прави на луд Crazy Добре било детето, какво ме притеснявало ми вика... Махна и памперса и разтвори настрани краката и вика добре влизат ставичките...абе луда работа...др месец  ще го питам направо за направление.

# 163
  • София
Момичета, сетих се да ви кажа нещо смешно! hahaha

Викам на Румен: Има едно захранване, викат му педагогическо...
И той:

Даваш му да яде и после го биеш, за да се научи да не яде? Joy Joy Joy

# 164
autumnsphere,твоят мъж ме уби от смях... newsm20

Общи условия

Активация на акаунт