Слънчицето топличко си грее,а малко ФЕВРУАРЧЕ весело се смее!

• 11 128
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Викам на Румен: Има едно захранване, викат му педагогическо...
И той:

Даваш му да яде и после го биеш, за да се научи да не яде? Joy Joy Joy

Joy hahaha Joy

Мимееее, къде сииии? Как сиии?

Деси, мерси! Сега ще преглеждам Simple Smile

Ама май никой не ми хареса темата за конкурс  Embarassed Rolling Eyes А ще е хубаво да погледаме широки беззъби усмивки!  Wink

Червеношийка, много сте хубави! Пу-пу! Изглежда страхотно сте си починали Wink

Хайде отивам, че гладника мрънка и хълца:)
А само да ви кажа, че от вчера се върти само по корем, ама непрекъснато това прави, но не може да си извади ръката и е голяма драма  hahaha

# 166
  • София
Хехе, Инче, на мен конкурса ми харесва, ама моят хубостник като види камерата и се зомбира, няма нито една смееща се снимка за съжаление Simple Smile))

А, Доре, да ти кажа какво каза преди малко бабата на мъжа ми, вика ми: "Като стане детето на 6 месеца и вече ще почваш да му топиш по малко от манджичката" и аз  "ooooh!, ама от коя манджа?!?" и та: "Ми от твойта", та казах й че той още нищо освен мляко не е ял, тя за какви манджи ми говори и тя вика: "Е, като му дадеш пюренца, тогава, по малко манджа", та гледай бабите на 80 години и те за педагогическо захранване говорят Simple Smile)))))

# 167
Коте,сега вече ние сме си сами ..само ние не се въртим по корем все още Sad
Ето една беззъба усмивка

# 168
  • София
И за да ви разсмея тотално! Знаех си, че Йойо е наследил таланта на дядо си! Той е пианист.

Йойо Музикантът:

http://www.youtube.com/watch?v=pV2WZk0qqeQ

# 169
  • София
Здравейте  Simple Smile
От сутринта само чета,но нещо не ми е до писане,а и Ники ми мрънка цял ден и от 5 сутринта се е размрънкал и ми се спи на всичко от горе ooooh! А и таткото ни е на изпит довечера след работа,а майка ми уж щеше да дойде да ни види за компания,но и тя не може,та деня е кошмарно скучен и напрегнат  Sad
Но има и такива моменти знам.
Иве, радвам се,че прегледа при УНГ е минал ОК и всичко е наред  Simple Smile
Инче, относно това което ти е казала лекарката - кърми си докато можеш да разкажа интересна ИСТИНСКА история.Майка ми имала съседка,която от мързел да готви и сервира на сина си го е кърмела до 7 годишен!!! в резултата детето било кожа и кости.
Аз упорито продължавам да захранвам и сме с различна успеваемост,ту яде,ту не,но да цока от мама не отказва,даже днес преяде и половин час повръщаше,преоблякох се 3 пъти. Ама аз откъде да знам колко е изял той иска и аз си му давам, плюс половин бурканче пюре морков с картоф и резултата беше фонтани  Rolling Eyes
Да ви се похваля и аз за морето.Бях категорична,че не искам да го водим толкова рано на море,но свекърва ми и свекър ми предложиха да отидем с тях в някакъв апартамент на Слънчев бряг на техни познати и те да гледат от време на време бебо,за да може да ходим на плаж и да излизаме и аз се съгласих,още не е 100% сигурно,но май от 6-ти юли сме за една седмица на море,да видим как ще мине толкова време аз и свеки на едно място  Mr. Green
Някой знае ли дали можем да топим Никола в морето или е още малък,аз искам поне краченцата да му потопя веднъж  за снимка.

Ето и от нас една усмивка  Simple Smile

# 170
v.pluemper, пиши как сте с малките кукли Hug
Аз писах в една твоя тема за летенето с децата и техните документи че и мен такива неща ме вълнуват Sad
Аз започнах организацията на рожденият ден на мъжа ми...а ти??

# 171
Здравейте момичета Hug,
позагубих се аз малко, от доста време не съм писала, но си имам основателна причина и много съм щастлива Laughing- мама е тук при мен и ще остане почти цял месец Simple Smile.Друго си е наистина някой да ти помага и да гледа децата, дори и за по няколко часа Laughing.
Иначе беб е ок, всичко е нормално, пораснал и вече е 6750- не е много, но за мен по важно е че отново почна да качва , че имахме период от 2 седмици не беше наддал нищо.Аз продължавам да кърмя упорито и като чета повечето февруарчета вече са захранени, само моето май си остана на една гола кърма- и вода не иска да погледне Naughtyдаже.Заради жегата- все е около 40 термометъра, аз бутам шишето всеки ден, мия, стерилизирам, преварявам....ама накрая на деня заминава в мивката.
Баткото вече си е в къщи, ваканцията започна и сега всеки ден ме дрънка да го водя на плаж.Та следобедите вече вместо на разходка сме на плажа, тук е доста приятно местенце и седим докато стане време за вечерното кърмене и банята на бебето.Борис е много послушен на плажа, хапва си там редовно и после си виси в количката и гледа любопитно, никакви грижи нямам с него Simple Smile.На мен ми идва обаче доста изморително, вечер като заспи народа гледам да поошетам нещо и ако остане време за компа....като седна и обикновенно заспивам Embarassed.Но няма начин, децата трябва да са доволни, а аз се старая Simple Smile.
Линковете дето са дадени по горе с ужасните неща няма да ги отварям, като чета са доста потресаващи , а хич не искам да си развалям деня с такива емоции.
Да пожелая ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Сребърна,   bouquet, жива и здрава и много детски смях покрай теб!
 bdbaloni и на дъщеричката на Софи вал, много здраве и късмет пожелавам на госпожицата!
На всички останали голяма  Hug, лек ден и усмихнати бебета!

# 172
Аааааа Деси06 , не си сама Wink и моето момче още не се върти,
прави разни опити но обръщане самостоятелно още няма Wink

# 173
Привет  Hug
Бързо записче, че учене ме чака... пак  Cry
Честит рожден ден на Сребърна и дъщеричката на Софи, с пожелания за всичко най-най
Бяхме на ДК и сме 7 кг и 63 см, още не съм я захранила, ама и дадох днес сок от ябълка и малко му се чудеше  Party Педито ме изуми като каза да и направя пюре от картоф с краве мляко, масло, сирене и сол  newsm78 аз мисля да не и подправям храната ... вие как ще процедирате?
Ето и една усмихната снимка и от нас и естествено номера с езика  Crazy

Айде цунки по газунки, че милото ми дава зор да уча  smile3515

# 174
vivi_mm тия доктори са изкукали хич ги няма никакви кр масла сол и подправки давай си чисто картофче ужас ама всичките педиатри са за #2gunfire на едни им се свиди направления други захранват както си искат я да минат един бърз курс за гледане и лекуване на деца ми да запишем децата на кухня или направо на кюфтета и кебапчета   chef направо вече съм възмутена от "доктори"

# 175
vivi_mm Сияна е по- малка от твоята сладурка и аз не съм я захранила. До сега е опитвала само сок от ябълка и череша / най- мн 2/3 малки лъжички и от двете / цедила съм ги аз.
Мисля още да поизчакам с истинското  захванване, добре си расте детето на кърма и вода Peace
Ако ще я слушаш, направи пюрето само от картоф + кърма/ АМ. Какви са тез сирена, сол и масла Crazy

# 176
  • Sofia
Еееее, ама чудесно е така с усмивките! Simple Smile  Hug Пу-пу хубави деца!!!!!!

Деси, споко, Венци снощи ВНЕЗАПНО взе да се върти! През деня го слагах по корем и пак рев имаше, а вечерта какво се вдъхнови, не знам  newsm78 Така че, очаквай включване и от Ивчо!

# 177
Момичета, сетих се да ви кажа нещо смешно! hahaha

Викам на Румен: Има едно захранване, викат му педагогическо...
И той:

Даваш му да яде и после го биеш, за да се научи да не яде? Joy Joy Joy

Joy  Joy  Joy

И аз да ви кажа нещо от днес.Боянчо ми споделя,че някакво дете му е казало,че е смотан.Питам го аз дали знае какво означава това,а той "Ами да!Смотан значи смотаняк!" Аз пак "Добре,де...А смотаняк какво означава?" ..."Ами....смотаняк означавааа...такова...да се мота нещо..."  hahaha

# 178
hetera  все едно сме се наговорили за снимките:

по повод захранването ако оставя мишо ще се захрани според всички доктори направо с плодове никакви пюрета:

а тука тара се моли мишо да не порастне защото от едни съседски деца знае какво я чака ( мн ми е мъчно за нея тя майка ми си я прибра мъчно и било)

хайде стига снимки че ще стана мн досадна

# 179
толо, то на нас ни е смешно наистина, ама самите деца не знаят какво означават думите, които използват Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт