Слънчицето топличко си грее,а малко ФЕВРУАРЧЕ весело се смее!

• 11 126
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Е,да де..то аз затова все го питам дали знае значението и разяснявам.. Laughing

Ками,честита прическа!Много дълга е била косата! Shocked

# 181
  • Varna
..."Ами....смотаняк означавааа...такова...да се мота нещо..."  hahaha
  Joy Joy Joy
 Толкова са чисти и невинни тези дечица .
Хайде и от на седна снимка за беззъбата усмивка:

И една от топването на крачета в морето:

Много са сладки всички дечица!  Hug
Аз също мисля да захранвам първо с тиква, ама ще е другия месец най-рано в началото, а може и към средата още не съм решила... то аз все се чудя, първо дали да почна с тиква или картоф, после кога да започна...  Laughing

# 182
Е,да де..то аз затова все го питам дали знае значението и разяснявам.. Laughing

Ками,честита прическа!Много дълга е била косата! Shocked

Ами, да hahaha Аз не обичам често да ходя на пострижка, ама като отида пък видимо има разлика WhistlingСега покрай детето и лятото съм все с вързана коса, така че като се погледна в огледалото не намирам разлика Flutter Докато отида пак на пострижка ще съм със същата дължина. Flutter
Искам да си изчистя косата и от русите кичури, така че смело с  smile3553 sohappy
Прията вечер на всички! eat

# 183
Толо, много ти е сладък Боян! Изобщо децата са супер забавни, аз по цял ден се смея с моя многознайко Simple Smile

И моя Дими още е само на "гола" кърма, без вода, аз ще го захранвам като навърши 6 месеца (освен ако не започне да проси настойчиво храна по-рано като батко си), ще захранвам педагогически.

Днес се занимавах да подготвям документи на бебето за американсак виза, мисля да отида на гости на мама и тати за 1 месец. За съжаление мъжа ми не може да дойде с нас, та ще пътувам сама с децата. Мъжа ми искаше даже да му оставя Алекс, ама аз не мога да си представя да се разделим с него за толкова дълго (досега най-дългата ни раздяла е била 2 дни, докато раждах), няма изобщо да мога да си почина ако детето ми е далеч...

# 184
  • в сърцето на един мъж...
Честит празник на всички!  bouquet
Деси, не си сама - и нашата мома не иска да се обръща, ама ръцете ги ядем Laughing
Марти, вчера отвлякох една съфорумка, та не можа да присъства на вашето събиране за работилничката, извинете за което Embarassed
Ние днес ходихме да ни мерят - 6300 е и 67 см. Наддала е добре, та се надявам още малко да отложим захранването Mr. Green

# 185
  • София
Ехо Тони къде се криеш бе душа?

Честити месечинки на бебоците днес.

# 186
честит празник на всички празнуващи днес
Редовно си ви чета докато малчо спи,радвам се на хубавите снимки на бебоците,натъжавам се ,когато има проблеми с болни бебчета или семейни кризи(нали тази дума сега е на мода  Wink)
Аз от близо месец давам на Вальо сокчета,но до 30 мл. само каза докторката(започнах с 1 лъжичка и бавно увеличавах)-смесвам ябълка и морков,ябълка и череша,праскова(гола)и ябълка,а мисля като навърши 4 месеца да започна и с пюретата,малкия доста  харесва сокчетата и търси още .
Започна и доста да си похапва ръцете и се плюнчи,давам чесалка ,но докато я държи пак си вкарва и палеца в устата.Днес е малко кисел и 2 пъти рева и то със сълзи,но като си похапна се успокои и го изкарах пред блока и поспа час и половина,станах като комшиите роми-със слънчогледа,столчето и вода,но като не го свърта у нас по цял ден  Rolling Eyes
Сутринта за сефте хапнахме "кекс" с мъжо за първи път от 6 месеца и след един час ме заболя кръста,обадих му се и му казах да ме потърси пак след 6 месеца  hahaha.И той малко помага за бебока,но като е свикнал майка му да го гледа като се прибере,а и все е изморен,но не и за компа и игрите  #2gunfire,дано го израсте,но сутрин си говорят двамката,аз докато направя мляко и пийна кафе след това.
Малчо и той още не се обръща сам,а с помощ,но вече повече му харесва да стои по корем,а до скоро не обичаше хич,а най му е хубаво като му сменям памперса да се опита да се завърти и мисията става невъзможна  Laughing
В момента се учи да взима играчки и сам ги мята по земята,сладура на мама
Айде стига съм се обяснявала,лека вечер и много любов и детски беззъби и зъбатки усмивки  Hug

# 187
Здравейте мацета   bouquet
Честито на всички празнуващи

Ааааа и ние сме в отбора на не обръщащите се  Party

Коте и всички които търсят темата за срещата има линк към нея на първа страничка най отдолу  Peace

Ето и от нас беззъба усмивка  Party

# 188
 Eх, че хубава тази Ева!!!  Heart Eyes

Гея, ти ли ни отмъкна Розали? Wink Дано сте си побъбрили хубаво. И аз не можах да отида на срещата на работилничката, че Дара ме замота... Тя от 2 дни пак се лигондри и вчера следобед малко покиселя, май-май пак зъбки се обаждат. Днес обаче е бонбон! Само лигичките ги има балшой...

Аз от една седмица мъча детенце с морковен сок, а днес и с морковено пюре. Ужасс!!!  Sick Все едно цианкалий й давам! Вдигам ръце и от утре ще я мъча с пюре от картоф... Пък морковите ще се опитам пак да ги пробутам, ама смесени с нещо друго след време.   chef

Аууу, Яна, откакто ми каза тънкостта с повечето брашно хлябовете от машината стават душичка!!! Нямаме спиране с любимия  Blush

А за националната среща: що така на Дряново се спряхте, бе мацки? То не че е лошо, ама си е малко затънтено и циганско. За мен Боженци, например, е по-автентично и роматично, ако щете. А за ВТ е ясно Wink

# 189
  • в гората
 Здравейте и от нас!
 Честито на рожденничките Сребърна и дъщеричката на Софи!

Днес май е бил ден за консултации  hahaha .И ние да се отчетем : вече сме 7700г. и 69см., качили сме само 490г., но доки каза, че е нормално  Peace.
 И по повод захранването, аз мисля да започна като навърши 5 месеца (ако имам достатъчно кърма до тогава) с оризова каша.Някой да има опит с този вид захранване  newsm78 ?

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 22:03 от m@m@

# 190
Здравейте, аз малко с кофти въпроси и вести ще се включа, но затова сте вие.

Моето мишле от 12,30 не е яло. Бяхме по обяд на консултация - 6750грама и 66см, но естествено като бяхме при лекарката се държа прилично. От 3 часа реве едно жално без глас и аз каква съм тъпа - не се сетих да й премеря температурата. Връщам се от лекар в 7 - още не е яла.Обадих се на докторката - как така цял ден няма да яде (тя и вода не пие,т.е. никакви течности) и тя ме пита дале съм и премерила температурата (направо ме досрамя като й казах,че не съм се сетила)...както и да е...има 37,2, което не е много, но факта че не яде и постоянно реве....плака без да спира 40 минути, накрая вече не издържах и с баща й я изкарахме навън...слава богу преди малко заспа...но още ми е много притеснено.
Някои има ли представа колко време е нормално , ако и расте зъб (което докторката казва,че не е) да не яде?

И аз бях на лекар - пращат ме на уролог и гастроентеролог, имат съмнение за камък в бъбрека??? Ама това засега ми остана на заден план, като видях малката.
Лека вечер и стискайте палци да се посъвземе малкото човече,че вече му прегракна гласчето от плачене.

# 191
  • Стара Загора
Виви,сложи му и малко черно пиперче,става супер  Mr. Green
Аз захраних с оризова каша ,доста бяхме омазани ,но това е съвсем естествено  Joy

# 192
  • София
Дорабела, ама ти предлагаш и тя не иска да яде, така ли?

# 193
Да ви се "похваля"каква съм патка-прецаках стерилизатора.Сложих чесалките за зъби и резултата е ,че те се разтопиха и под тях пластмасата на стерилизатора,също и шишето за мляко стана матово отвън.Пак измих всичко с веро и ги пуснах наново.Една приятелка ми го даде на заем  и ще и купувам нов,а утре и ново шише за мляко,до сега беше с Др.Браун,но бавно тече и мисля да купя с по-голям отвор,бихте ли ми препоръчали някакво  newsm78
Дорабела,на мен до сега не ми се е случвало да не яде толкова време и да реве,но на комшийката бебето имаше такава вечер и го водиха в спешното по нощите,оказа се зачервено гърло,пак нямаше температура,изписаха й сироп и за един ден се пооправи.Дано скоро се оправи,а и на себе си обърни внимание  fingerscrossed

# 194
  • Пловдив
Раде,за шишетата на Браун има различни биберони-с 1,2 или 3 дупки.Вземи на Вальо с най-много дупки

Общи условия

Активация на акаунт