Слънчицето топличко си грее,а малко ФЕВРУАРЧЕ весело се смее!

• 11 312
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
 newsm59 бъди жива здрава и много обичана  bouquet
а Вики е толкова сладък и как се кефи,тя и Мая вече едвам я удържам иска да седи ама още не смея нали момичетата не трябвало до 6месец да сядат заради таза.обаче аз се замислих че на бънджито дето го имаме от племеника пише 4месеца и се чудя дали да я слагам  newsm78

# 136
Здравейте и от мен аз влизам само да ви почерпя послучай рожденния ден на голямата ни дъщеря Цветелина,Заповядайте...

Хъм нещо тортата не се появява.

# 137
sreburna Честит рожден ден,

пожелавам ти хармония в отношенията ти с близките, разбирателство, обич и здраво детенце   bouquet

Софи да ти е жива и здрава рожденичката и много щастлива.

Момичета май сте излезни на разходка. И ние се отчетохме с една рано , рано днес.
Моето дете май се очертава от ранобудните и ни издига всяка сутрин към 5.30-6 часа. После едвам го укротяваме, та да изкара до към 8 и това е почивката за мама и тати.

Лек и спокоен ден.

По повод клипчетата- и на мен акълът не ми го побира как може да съществуват такива изроди. Снощи обяснявах на мъжът ми, че дори и животните не бих се гаврили така със своите малки. Просто хората са толкова жестоки.

# 138
@sofi_val@ да ти е жива и здрава кака Цвети!

Много почерпки днес,много нещо  Laughing Голямо ядене ще  падне  Joy

# 139
Честит рожден ден на Сребърна, честито и на дъщеричката на Софи Вал! От нас с Яна пожелания за обич, усмивки и щастие у дома!
Ние днес още не сме излизали, нали се кърмим през 2 часа. Обаче това кърмене май ще даде резултат, най-малкото е , че детето прояде и в топло време. Дано да се оправи положението и кантарът да покаже нужното покачване,че никак не ми се иска да я захранвам още. И по този повод - с какво купено еднокомпонентно пюре започнахте? Картоф, тиква или морков?

# 140
  • sofia
Софи Вал честито на малката ,нека да е много здрава и щастлива и да слушка.
Алхимика ами аз всъщност не съм го пуснала да стъпи ,проходилката е вдигната високо и все едно е на бунджи.Ами то всъщност кегурото не е ли същото?
  newsm78
Аз захраних с пюрета на Гебер и ХИПП и ги яде с голямо удоволствие.Също на Ганчев има едно зеленчуково с овесени ядки ,е умира за него ,също и за млечните каши в бъканчета пак на Ганчев.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 12:55 от sreburna

# 141
sreburna!!!

Върнахме се от консултация, вече сме 6.400кг, 63 см Flutter
Болните да оздравяват бързо! Peace

# 142
Здравейте мами,
предположих че линковете, които пуснах вчера ще ви разстроят и затова почти веднага си направих редакция на поста, в която споменах че става въпрос за починало 5 месечно бебе.
Извадени от контекста на предаването на Гала може би тези линкове ви приличат на ненужен ужасяващ сеир, но мен лично темата ме провокира и реших да я споделя с вас. В предаването (разбрах, че някои са го гледали и знаят) бяха описани и случаи на детско насилие или безотговорно отношение към бебета в България. В много от тези случаи някой страничен човек би могъл да помогне на тези деца, да не стои отстрани и цъка с език, а да се намеси. Както виждате има всякакви изроди на тоя свят, но съм сигурна и че все още има достатъчно истински хора на тоя свят. Случаят от линка е много стар и е от Америка, от 2002г., но там са могли да се намесят толкова хора и не са го направили. Плачещото бебе оставено вкъщи само за цял ден, гладно и с набъбнал памперс е нашенски случай и то от тези дни. Добре, че съседите са се намесили и са повикали социалните служби... Уфф, трябва да спра.
Още веднъж, мами, съжалявам, че ви разстроих толкова много. Светът е прекрасен с малките същества, гушнати в обятията ни. Дано и за ВСИЧКИ тях да е така!
Усмихнат ден на всички    bouquet

# 143
честито на всички които празнуват днес ! Пожелавам им мн здраве щастие и късмет !

върнаме се от консултация 6.750 и 62.5 по техните мерки сме пораснали с 0.5 см довечера ще го измерим как ги мерят тия деца аз винаги го изкарвам с 1 см повече като го меря в къщи както и да е важното е че е здрав
направих си устата за ортопед но тя каза че детето е здраво и няма нужда и другия мес кръв и урина ( мн им се свидят тия направления ) ставам че ме чака мн домошарска работа

# 144
Така се разсейваме след ваксината Flutter

# 145
Siolina, ти си искай направление за ортопед ако не сте ходили, и моята бившата разправяше, че нищо му нямало на детето, що съм искала направление, 4 пъти исках преди да ми даде, ама нейните очи не са ехограф, плюс това ортопедът си ми даде някои ценни съвети, в началото на юли пак ще ходим, а за меренето Симона миналия месец при първото мерене се беше смалила с 2 см Joy

Честито на всички празнуващи  bouquet
Найема, бързо да оздравяваш Hug Кога ще идвате насам?

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 14:50 от daya9

# 146
  • София
Здравейте най-сетне и от мен днес Simple Smile
Нашата ранна разходка беше в 7:30 със слинга до пощата, че да вземем един подарък за милото - баскетболна топла от Ларедута Simple Smile
Очаквах повече да се зарадва  Crossing Arms

Честито на всички с повод днес   bouquet

Аз по-късно ще я водя за втората ваксина и после си бия чукалата на среща с приятели. Родителите на милото ще идват - да я гледат тримата - да я къпят, да я хранят със замразената кърма, да я приспиват... каквото искат, аз съм в почивка  Sunglasses

Иначе сега на гости ни беше една приятелка на милото - всеки път носи по нещо вкусно, приготвено от нея.. май тя ще е любимата леля на Белослава Simple Smile или поне на мен Wink

Айде да не ви дрънкам безсмислици, оставям ви да се забавлявате с бебоците  Hug

# 147
Sreburna,Честит рожден ден

Софи Вал,честита ти рожденичка
Момичета,един въпрос към вас..като започнахте захранването забелязахте ли дали бебоците се кърмят по малко newsm78Аз от събота започнах с пюре от морков,по 4 или 5 лъжички един път на ден и резултата е бебко се кърми през повече от 5 часа и то след като се е изнервил Sadдали има връзка със захранването newsm78Аз спирам захранването...до като тръгне на училище ..не може за 24 часа да яде 4 пъти....
Аз в събота посрещам баба ми,идва ни на гости за 1 седмица..и от тук лети за Испания при сестра  ми.Та да кажа сестра ми ми е решила да почва работа и баба ще гледа детето.Много съм щастлива че и на мен някой макар и за седмица ще ми помогне с бебко Laughing
Мамите който са били и ще ходят на море да разкажат как е....че аз съм в голяма чуденка да ходим ли с бебо или не...то ако не ходим с него  няма да ходим хич Winkне се научи да пие  от шише и толкова...
Ревем....истеричноооооо

# 148
Здравейте мами и беби!  Hug
sreburna, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bdbaloni
sofi_val Да ти е жива и здрава и твоята рожденичка!

За клипчетата аз не ги изгледах до края. За съжаление се случват такива неща откакто свят светува. Това, което можем да направим е да се намесим ако сме свидетели на подобна случка, именно какато ти, МАРТЕНИЧКА беше описала, че сте се намесили в онази случка, когато родителите са се карали на детето си.

А сега за да ви поразведрим малко да ви се покажем как прекарахме във Велинград:

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 15:16 от 4erveno6iika

# 149
Момичета,видяхте ли  хотела  в който са били на среща февруарки 2008 Laughingхареса ли ви като място и условия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт