Става дума за най-новите попълнения в поп-фолка
Новородените момченца на Галена и Рени.В тази връзка искам да помоля и призова към нещо по повод линковете. Вчерашният потресаващ линк за малтретирането бебе беше не само ужасен, но и съвършено ненужен. Нито ни развесели, нито послужи като превенция (едва ли някоя от нас би си и помислила за нещо такова). Та какъв беше смисълът да си скапваме настроението, да ревем и да го преживяваме това безумие? Предполагам основен аргумент срещу моите думи ще е, че си заравям главата в пясъка и бягам от проблемите. И така да е! Нито можем да помогнем на детенцето, нито някой ще се почувства по-добре от нашите сълзи. Освен това често ядем й месо,например, ама това не значи, че денят ми почва с гледки от касапницата. Никого не искам (и не мога) да ограничавам в пускането на линкове, но нека поне е описано добре какво съдържат, за да си преценим дали си струва да се пускат изобщо (аз лично въпросният линк още щом го отворих и побързах да го затворя). Мерси предварително

Риси, Карбо, дневниците са голяма работа! Дара има 2 - един купешки, със снимки, за пред гости, и един личен с най-малки подробности за нас си
А идея за раздел в дневника на Карбо може да е: Любими/нелюбими неща (напр. обича да спи по корем, не обича да я носят легнала). 
Кате, Толо е права - не е от майчинството проблема на твоята приятелка. Въпрос на характер и възпитание е
А ти си "баси мацката', Кате. Мното ти се радвам 
Усмихнат ден на всички!

- преди
- от вчера
Иначе поне е жизнена, температура не ми е вдигала, ама кашля като пушач. 
Днес вече ми е по-добре,но до вчера бях като размазана...Всички мускули ме боляха.Според мен това си беше отчасти чиста преумора,защото няколко дни и нощи поред децата ме направиха сандър...Не че се оплаквам де...Те крещят,аз крещя,те реват,аз рева,те ми се ухилват..и аз правя същото и така по цели дни...Само частта с крещенето и лиготиите за носене на ръце не ми харесаха,та затова бях дроб...

Разбира се на мама!Дадох и да си играе с фотото и тя натисна копчето