Слънчицето топличко си грее,а малко ФЕВРУАРЧЕ весело се смее!

• 11 305
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
 Мацки, ето една клюка за разсънване: цък
Става дума за най-новите попълнения в поп-фолка  Joy Новородените момченца на Галена и Рени.

В тази връзка искам да помоля и призова към нещо по повод линковете. Вчерашният потресаващ линк за малтретирането бебе беше не само ужасен, но и съвършено ненужен. Нито ни развесели, нито послужи като превенция (едва ли някоя от нас би си и помислила за нещо такова). Та какъв беше смисълът да си скапваме настроението, да ревем и да го преживяваме това безумие? Предполагам основен аргумент срещу моите думи ще е, че си заравям главата в пясъка и бягам от проблемите. И така да е! Нито можем да помогнем на детенцето, нито някой ще се почувства по-добре от нашите сълзи. Освен това често ядем й месо,например, ама това не значи, че денят ми почва с гледки от касапницата. Никого не искам (и не мога) да ограничавам в пускането на линкове, но нека поне е описано добре какво съдържат, за да си преценим дали си струва да се пускат изобщо (аз лично въпросният линк още щом го отворих и побързах да го затворя). Мерси предварително  Hug

Риси, Карбо, дневниците са голяма работа! Дара има 2 - един купешки, със снимки, за пред  гости, и един личен с най-малки подробности за нас си Simple Smile А идея за раздел в дневника на Карбо може да е: Любими/нелюбими неща (напр. обича да спи по корем, не обича да я носят легнала).  Peace

Кате, Толо е права - не е от майчинството проблема на твоята приятелка. Въпрос на характер и възпитание е  Naughty А ти си "баси мацката', Кате. Мното ти се радвам  Hug
 Усмихнат ден на всички!

# 121
Да са им живи, здрави и мн послушни бебчетата на Галена и Рени! Hug
Да ви покажа новата прическа Flutter

- преди

- от вчера

# 122
  wavey

Ками, страхотна прическа!  Peace

Честити месечинки на бебчетата! Да са живи и здрави!

Честито на всички с поводи, които съм пропуснала!   Hug

Връщам се да чета, а довечера ще дам резултати от консултацията днес!  Wink

# 123
Здравейте и от нас. Няма да чета листите назад- гледам малтретирани деца има и прочее...
Ние пием една шепа лекарства, педи смята, че е кашлицата на Ралица е нещо на вирусна основа, въпреки, че с болни не сме се събирали и никой от нас не се разболя след Ралица. Надявам се да ни се размине бронхита и посещението на болница, защото натам вървим. Cry Иначе поне е жизнена, температура не ми е вдигала, ама кашля като пушач. Sad
Дневници имам няколко. С каката се бях хванала с ентусиазъм да го попълвам, после ми писна и така си седи. С малката даже не съм подхващала. Съгласна съм, че е хубав спомен, но ме мързиии. Embarassed
Отговарям на Теди от края на предишната тема. Във Варна за съжаление само д-р Райков се води детски ортопед и преглежда с ехограф, но посещението при него е само платено. Аз Калина съм я водила при д-р Гилев два пъти заради крачетата и два пъти, когато си измъкна ръчичката. Той работи по ЗК, но не преглежда с ехограф. Не смятам, че е проблем-когато ортопедът е добър, ще види и без ехограф, каквото му е нужно и, ако има проблем, ще те насочи към друг.Лично на мен, обаче ми се иска да прекарам поне Калина през ехограф. Мъжо има х-позициониране на краката, нали се сещате, как на футболистите краката им са извити като на ездачи, това е обратното, краката са събрани в коленете. Последно, когато водих Калина при Гилев, обсъдихме проблема и той ми каза, че към 5-тата година чак се установява, ако има подобен проблем, защото повечето бебета и малки деца са кривокраки, и че е добре, да я заведа на ехограф, за да не я облъчваме с рентген и ако има проблем ще носи специални стелки. Така че или ще ги заведа и двете или ще запиша поне каката, а Ралица ще я прекарам по ЗК при Гилев, а ще я заведа на ехограф като стане на 5. Във Варна почти няма педи, което да дава направление за ортопед на 1 месец,ако няма видим проблем,  не знам поради каква причина. Повечето изпращат на профилактичен след 6 месец и след годинката.

# 124
 Hug

Не съм ви писала вчера,ама ако знаете какво разстройство и какво подсмърчане са ме подгонили ooooh! Днес вече ми е по-добре,но до вчера бях като размазана...Всички мускули ме боляха.Според мен това си беше отчасти чиста преумора,защото няколко дни и нощи поред децата ме направиха сандър...Не че се оплаквам де...Те крещят,аз крещя,те реват,аз рева,те ми се ухилват..и аз правя същото и така по цели дни...Само частта с крещенето и лиготиите за носене на ръце не ми харесаха,та затова бях дроб...

# 125
  • София
Мартеничке, сигурно сега всички ще ме оплюете, но за мен този линк беше с познавателна стойност. И аз се разстроих, но за мен е важно да знам, че не всички хора са хора. Някои са "beyond evil", както се казва, и ми е интересно как е възможно да съществуват такива създания... Те или са обладани, или са животни. Та дори животните не се отнасят така с малките си! Та от тази гледна точка, ако въобще може безпристрастно да се погледне на проблема, интересен ми е манталитетът на тези хора, които дори и не изглеждаха като диваци... newsm78

И още нещо...аз вярвам в прераждането, и според това, в което аз вярвам, това момиченце само е избрало родителите си... Което вече е потресаващо. Явно е имало някакъв смисъл в цялото нещо, колкото и абсурдно да звучи. Духът й е имал да изкупува някакъв страшен кармичен грях или тези хора е трябвало нещо да научат чрез нея...

# 126
autumnsphere съгласна съм с теб  Peace Аз не изгледах клипа от линка, но видях нещо от предаването на Гала. И него не го изгледах , защото се разстроих много , но Десита ми каза , че на края на клипчето е имало молба към всички , които го гледат да го показват на други хора. Може би за да може хората да се впечатлят и да обръщат повече внимание на случващото се около тях за да има шанс за превенция на такива деяния.
Иначе за тези .......... мисля , че няма дума, която да ги определи, не мога да разбера как може Господ( или каквато там сила има горе) да позволява да раждат деца, а в същото време хиляди хора се мъчат с години да постигнат така желаното бебенце

# 127
Ей, накарахте ме да погледна, сега ще сънувам кошмари...
Много моля, с плюнките- настрани, но кажете ми кой Господ разрешава подобен ужас?! Ако има някаква висша сила, не трябва ли да унищожи подобни изроди в момента, в който вдигнат ръка срещу малко дете. 6-месечно, за Бога, бито всеки ден, изнасилено и тръшкано в земята и стените. Не можах да изгледам и половината от първия линк.

# 128
И аз не гледах линка, гледах предаването на Гала. Затова пропуснах линка, от вчера само ми се върти в главата какъв "човек" трябва да си, за да причиниш това на дете........изобщо дори не мога да си представя такова психично разтройство, не мога да разбера как бабата е знаела какво става и не е реагирала...

Иначе честити месечинки!  bouquet

Камелия, имаш разкошна коса! И моята е до кръста, но започна да капе, а да не говорим малката как я дърпа! ooooh!

# 129
Честито на днешните ни месечинки!

Ками,честита прическа!

Фокси,бързо да се оправяш  Hug

И аз имам един дневник подарък,които попълвам + няколко дневника в нета  Laughing

Белослава днес направи своята първа снимка  smile3509 Разбира се на мама!Дадох и да си играе с фотото и тя натисна копчето  Laughing

Айде пускайте снимки на дечицата  Heart Eyes

Аз съм от събота съм при нашите,само в неделя се прибрах за малко,че нали ме боли гърлото да гледа татко Белослава да не и се вра много.В къщи като бяхме опитах с маска,ама в тези жеги направо не издържах.Вече взе да ми светва,ама пък едни бодежи и болки имам в тялото,ужас.Между другото някой беше писал,че го боли в ляво корема.И аз имам едни болки там ама май са по локализирани към ребрата.Ходих на лекар,ама докато ми дойде часа ми беше минала болката и док не можа с точност да каже от какво е.При криза каза пак да бягам.

Как е времето при вас?Тук след снощната буря отново е голям пек.Духа,ама ние сме си свикнали  Wink Sunglasses

# 130
# 131
  • sofia
И сега една виртуална почерпкар от мен ,че днес острявам и все повече се приближавам до трийсетака.

# 132
  • sofia
А сега една снимка на малчо.Вчера го сложих да го снимам в проходилката(не ме изяждайте сега,беше само за снимка)Само вижте с какво удоволствие седи.

# 133
sreburna честит рожден ден!!!!!!

Ето подарък - дано ти хареса  Peace

Страхотна снимка  Hug

# 134
  • sofia
Ниема с подръка си улучила право в десятката и ще се възползвам.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт