Слънчицето топличко си грее,а малко ФЕВРУАРЧЕ весело се смее!

• 11 303
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Като сте я почнали тая тема ме подкокоросахте и аз да се скарам с моя егоистичен съпруг. Уж трябва да се разтапя от обич и към мен,а то все по-безразличен става.  Гледа си интернета и това е. Писна ми.
Аз още намирам обич и за него в сърцето си, но имам чувството че при него не е така.  Ще поживеем и ще видим.

Малчо ми е киселичък. Все е недоволен. Зъби ни мъчат. Хапе ми гърдите чак.

Пожелавам ви хубава вечер на всички и по-малко притеснения.

# 106
  • Sofia
Хайде да разведря обстановката...
Вижте ние докато си скапваме уикенда с караници, някои как си почиват  Mr. Green

http://biskvitka.net/2009/06/22/kak_pochivah_prez_uikenda.html

# 107
  • София
Момичета, забравих да ви кажа, днес бях до един склад за играчки със страхотни неща на уникални цени! Намира се отстрани на завода "Георги Костов" във Военна рампа, на бул. Илиянци 15. Направо ми останаха очите, те затваряха и не си купих нищо. Sad

# 108
Доре аватара го имам благодарение на котето,аз пак не се справих Embarassedтя ми направи аватар,Фокси линийката абе мани мани.преедполагам не е влизал да чете аз и за това си пиша на воля,лаптопа е в мен, а той като е в магазина няма много време да влиза в нета.
оф да ви кажа отидох в 19часа да се видя с мойта приятелка тя беше с детето то си играеше до нас и изведнъж върху нея падна един метален стилаж така се уплаших сърцето ми беше спряло докато вдигнем стилажа.досега бяхме в исул защото и се сцепи долния клепач и в пирогов ни пратиха там.та искам да кажа колко съм възмутена,може ли да отидеш с 3годишно дете и те да те пратят на майната  си в другия край на софия,даже не я прегледа невролог,а от исул ни пратиха обратно в пирогов за неврологичния преглед те може ли само оокото да и видят Shockedживеем в егати държавата,бясна съм ,не можаха ли в пирогов да ни кажат че при тях е невролога а не да кръстосваме софия 3 пъти с ранено дете.извинете от 2 дни само гадни неща пиша ама то такива ми се случват Confused
айде лека и пожелавам на себе си и всички вас утрешния ден да е по ДОБЪР Hug

# 109
  • Варна
Здравейтееее, малеее, много сте писали днес, не мога да сваря да ви прочета. Първо да кажа на Алхимиче: бъди силна и вярвай че всичко ще се оправи. А на МамаЗ  Praynig. За разправиите с мъжете около нас - нормално е, все пак сме от две различни планети. А от моя не мога да се оплача честно да си кажа. Помага ми изключително много, като за повечето неща сам се сеща. Гледа Поли когато се налага, сменя памперси, ако ми се спи - отива с нея в другата стая за да почина. Помага ми и с домакинската работа.... абе мъж мечта  Wink Не мога да скрия, че понякога  се увличам и злоупотребявам, но аз съм си такъв характер, а и сега с тия хормони ми е простено Mr. Green А иняче днес Поли направи няколко пропълзявания назад Rolling Eyes Надигна дупето и се изтласка с крачета, много е сладко и още една страничка в нейният дневник. Вие водите ли си дневници с най-важните моменти? Аз моя го започнах още в родилното.

# 110
  • в гората
 Здравейте мами и бебчета!
 Аз три дена бях без нет  #2gunfire, направо щях да изкукам.И докато ме е нямало пак семейни скандали са се завъдили гледам  ooooh!.Лошо , но явно всички ще минем през това  ooooh!.
 Алхимиче, не знам дали подновихте секса, но ако не сте да знаеш, че това също много допринася.
 Аз съм стигнала до извода, че мойто мъж като е нахранен и нае..н вкъщи е по-спокойно  Peace.Иначе мога да отбележа, че досега на малчо никой не се е прежалил да му смени памперса - нито мъжа ми, нито сестра ми пък да не говорим за свекито  ooooh!.А мъжа ми само повтаря "такова малко дете - майката си го гледа" или "не мога да го търпя като се разпищи - вие жените сте устроени по друг начин и този звук не ви дразни"  ooooh! .

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 22:38 от m@m@

# 111
  • София
леле, момичета, ще вземе верно да стане като в приказката... ама друга приказка имам предвид аз.. "един път с менци за вода, втори път с менци за вода..." и третия път... "ойде коня у ряката" /това пък май е от трета приказка  Joy/
Искрено се извинявам и ви обещавам да не правя повече такива изпълнения Simple Smile
Аз нямаше и да се сетя каква дата сме, но подготвям бебешкия дневник на малката и съм започнала от самото начало Simple Smile та така...
И в тоя ред на мисли - ако имате идеи за украса и теми, много ще се радвам да споделите.
Аз за сега имам лепенки на:

и

Също съм се въоръжила с всякакви цветове химикалки с и без брокат и няколко изостанали фулмастера
А като теми съм измислила:
Египет /където я заченахме/
Бременността по месеци
Как и кога сме казали новината и кой как е реагирал
раждането - най-подробно
Горните от две гледни точки - моята и на баща й
месеците до едногодишна възраст
родословно дърво - колкото се може по-назад във времето
"първи неща"
графика на килограмите и ръста
/Сега пиша черновите/
Ако имате някакви други идеи, много ще се радва да споделите

Сферичке, ми то това баш до нас бе... ще го преслушаме като се пооправи времето Simple Smile

Лека нощ сега и много прегръдки Simple Smile

# 112
Момичета, убедих се от личен опит че младите майки сте изтрещели яко! Обаждам се днес аз на една моя приятелка - с бебе на 4 месеца - за рождения и ден. Действието се развива към 20,10 часа. Обаждам се аз и с приповдигнато игрив глас и казвам Честит рожден деееенннн! При което имам чувството че само чакаше някой да и се обади - ъ ти се сети, колко е часа, ми то можеше и да не се обаждаш! Викам - Ами аз така си честитя по късничко /това е факт - не я лъжа/ и тя - да бе - айде моля ти се! Аз леко в потрес - казвам - празнуваш ли? и тя - ъ, кво да празнувам - ти да се сети да ми направиш изненада за рождения  та сега ме питаш дали празнувам! Викам е как да ти направя изненада - ами ти ако имаш някакви планове - ще стане фалстарт! и тя - абе не ми се обяснявай - явно нямаш желание   Shocked   Направо ми събра очите. Затворих телефона, сетих се за вас и си викам - това ще да е нормално за младите майки и леко се притесних за татковците  Rolling Eyes

# 113
# 114
  • в гората
 Понеже с повече снимки темичките са по-забавни, ето една от нас за разведряване на обстановката:

# 115
Момичета, убедих се от личен опит че младите майки сте изтрещели яко! Обаждам се днес аз на една моя приятелка - с бебе на 4 месеца - за рождения и ден. Действието се развива към 20,10 часа. Обаждам се аз и с приповдигнато игрив глас и казвам Честит рожден деееенннн! При което имам чувството че само чакаше някой да и се обади - ъ ти се сети, колко е часа, ми то можеше и да не се обаждаш! Викам - Ами аз така си честитя по късничко /това е факт - не я лъжа/ и тя - да бе - айде моля ти се! Аз леко в потрес - казвам - празнуваш ли? и тя - ъ, кво да празнувам - ти да се сети да ми направиш изненада за рождения  та сега ме питаш дали празнувам! Викам е как да ти направя изненада - ами ти ако имаш някакви планове - ще стане фалстарт! и тя - абе не ми се обяснявай - явно нямаш желание   Shocked   Направо ми събра очите. Затворих телефона, сетих се за вас и си викам - това ще да е нормално за младите майки и леко се притесних за татковците  Rolling Eyes
Ей това не го разбрах ........ може би защото съм изтрещяла  newsm78

И като за лека нощ или може би за добро утро ..... ето с какво се "захрани" днес Пламена  Joy

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 00:44 от Mia66

# 116
Момичета започнах да ви чета и исках да се включа по някои от темите докато не стигнах до видеото което е пуснала desita77  и не мога да спра да плача.Това е най гадното,гнусно,садистично нещо което някога съм виждала,не мога да повярвам че съществуват такива изверги!Просто така ме разстрои че не мога да пиша повече.

# 117
Добро утро!

Искам да почертя за вчерашните 4 м. на Сияна и за новата ми прическа от вчера / минус 10-12см #Crazy/
Честито и на днешните рожденници! Party
carbo аз попълвам бебешки дневник, подарък ми е. Мария, всичко ще се нареди просто вие е нужно време! Peace  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 08:11 от kamelllia19

# 118
  • Стара Загора
Хайде да разведря обстановката...
Вижте ние докато си скапваме уикенда с караници, някои как си почиват  Mr. Green

http://biskvitka.net/2009/06/22/kak_pochivah_prez_uikenda.html
Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Алхимиче,в нашата държава всичко е възможно,в това съм се убедила лично  Crazy
Ками,тенк ю за брекфаса  Joy
Кате,това не го разбрах,ама карай ,аз съм от изтрещелите,недоспалите и гладните  hahaha

# 119
Е,какво не разбрахте...Катя е имала "среща от третия вид" с кисела рожденичка,съвсем прясна мама...Не мисля,обаче,че положението при нас е чак толкова страшно! То си е до характер и темперамент.На мен и през ум не би ми минало да се сърдя,че приятелката ми не ми е подготвила изненада... newsm78 А поздравления приемам с усмивка и когато са "на патерици".Вероятно наистина има случаи със следродилна депресия,но пък често става дума просто за мрънкане и капризи...

Коте,много готини снимки... Joy

Общи условия

Активация на акаунт