Слънчицето топличко си грее,а малко ФЕВРУАРЧЕ весело се смее!

• 11 298
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Толо твоят Боянчо винаги ме скъсва от смях.Голям сладур .
Алхимиче наистина мъжът ти е дошъл да види малката, но най-вече теб.
Десика значи чакаме новини от теди попова.
mrm ти всеки ден с по 1лъжичка ли увеличаваш сока?Аз пък първият път 3л., вторият-6л.3път-12л. и после от шише 30-40мл.
с пюретата мисля горе -долу по същият начин иначе има да му въвеждам храната докато проходи. Whistling
Момичета питали ли сте като започат зъбките по -болезнено да никнат какво да давате?

# 91
Алхимиче,отиваш в раздел Продавам и пускаш нова тема.Обявата ти трябва да има снимка на нещата и цена
мерси  bouquet

# 92
Здравейте от нас с Мишо, мили мами! Ние се завърнахме от хууууууууууубавото гръцко моренце.... Изкарахме добре, ще разказвам после като прочета малко.

Успях да видя за проблемите на Алхимичето и БашКиселяка (извинявай, че така го наричам, и други епитети ми дойдоха на ум, ама ще е грубо, все пак не го познавам, а и имах добро впечатление от него...) - много лоши тия работи, ненужни отрицателни емоции в момента и гадни и обидни думи. Наистина едва ли има някоя от нас на която да не и се случи или да и се случва в момента. И моя ме изпраща преди 2 седмици да се лекувам, изпрати ме да си ходя при майка ми и т.н.  и още много обидни думи, направо не мога да повярвам че ги помисли, камо ли - изрече. Не знам какво и защо става така, наистина ли е неизбежно... newsm78 Опитах се да кажа, че такъв е периода и че И ДВАМАТА сме изнервени - ааааааааааааааа, моля ви се, не е вярно, за всичко били виновни глупавите ми хормони и въобще не го интересува, че и на други им се било случвало. И т.н., и т.н.......

За мен обяснението е едно - ЕГОИЗЪМ. Колкото и да сме щастливи, че имаме нашите съкровища, явно подсъзнателно в един моммент ни и збива носталгията по "ергенското" време. Но не го осъзнаваме или не си го признаваме и резултатите са налице....

Алхимиче, няма какво да ти кажа, дано отмине бързо бурята, аз също не мога да мълча, ама май ако си траеш и не предприемаш нищо ще мине по-бързо и той ще вземе инициативата.

То съвети много, ама ти ще си прецениш. Аз те прегръщам силно и ти съчувствам, макар това едва ли да ти помага особено....  bouquet

# 93
  • София
larakroft1, доки каза сок от морков - 1, 2, 4 лъжички и до седмица може 30-40 мл, ябълката пак 1,2, 4 лъжички и до 80 мл (ама за месец да се стигнат), а пюрето от картоф по смело - пак с 1 лъжичка, но на другия ден 3-4 и така докато се замести яденето от 140 мл (пюрето го правя с АМ - гъстота на боза). Аз нямам опит в тези неща и затова ще слушам педиатърката. Засега ми се струва ок.

# 94
Момичета питали ли сте като започат зъбките по -болезнено да никнат какво да давате?
[/color]

Калгел
, казват, че бил що годе ефикасен, но не при всички деца.

Сега видях, че и Веледа имат такъв гел може да го пробвам.

# 95
  • София
mrm то и аз горе-долу така давах 3-6-10-20мл.-30мл.
На нас ни казаха за Дентокинд, но не даде гаранция, че ще обезболи растенето на зъбки.http://www.framar.bg/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B8% … -pid30010137.html
Те са хомеопатични.Имате ли някакви отзиви.
Какво ще кажете за това столче. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 8/products_id/238

# 96
  • София
Аз пък да разведря атмосферата да ви кажа, че точно преди една година съм си направила теста  EFP
По този повод черпя:

# 97
И ние днес се захранихме с няколко лъжички домашно приготвено картофено пюренце . На малката ламичка доста и се услади  Simple Smile
За зъбките давам хомеопатични капки - chamomilla 200C ( лайка ) , много съм доволна .

# 98
Уха, Карбо, пак ме стресна, първото, което видях от поста ти беше теста Joy, сещаш се какво си помислих Mr. Green

# 99
Една приятелка аптекарка ми каза , че днес са и иззели пюретата на Ганчев от аптеката . Били правени от нишесте с неизяснен произход .   Shocked

# 100
Черпя ви една ямболска дъга, ако не я виждате на снимката да знаете, че има Joy Валя цели 5 минути, ама поне дъга излезе.

И тъй и тъй съм запускала снимки, ето и една на Симона - в любимата поза Mr. Green

# 101
  • Стара Загора
Дая,дъгата се вижда много хубаво  Peace
Алхимиче  Hug По темата за мъжете няма да коментирам,че съм доста крайна и може да не харесате мнението ми  Mr. Green

# 102
Здравейте!

Алхимиче,почнах днес антибиотиците та да видим  Wink И аз вярвам,че ще се оправят и искрено се надявам да има полза от цялата тази работа.Ние с мъжо много се карахме в началото на връзката ни.На няколко пъти и аз съм се изнасяла от тях и съм се прибирала у дома.Но дори и тръгвайки си на инат съм знаела,че ще се върна,защото го обичам,а и вярвам,че и той много ме обича.Сега от години вече не сме се карали за нищо,а от както се роди малката съвсем идиличен стана живота ни,пу-пу-пу.Толкова много любов струи от него към детето и мен,че направо често не мога да го осъзная.Та аз дори на моменти забравям да го целуна и прегърна като се прибере от работа  Embarassed Много ми помага за Белослава,абе направо нямам забележки.Пък и вече съм ербап,защото ако някой ще си тръгва ще е той,защото гарсониерата е моя  Joy

Сарбо,и аз помислих че Белослава ще става кака  Simple Smile Hug

# 103
Карбо,вече за втори път ни объркваш,че Белослава ще става кака... Laughing Да не стане като в приказката за лъжливото овчарче и като пуснеш хубавата вест никой да не ти повярва!  Joy

# 104
  • София
Алхимиче, страхотен аватар! Ето виждаш ли какво сте хубаво семейство! Много ясно, че няма да се разделяте! Сега остава Башалхимика да мине в темата и да види какъв аватар си си сложила и ще му мине цялата сръдня. Той дали ни чете всичките размисли?

Катя, много се възхитих и на теб, и на мъжа ти. Много мъдро подхождате и двамата към нещата. Къде таз мъдрост у нас простосмъртните? Само се чудя що не се бием направо, ми се разправяме. Ние днеска пак се карахме, абе ще се свиква, то се е видяло... Sad

Общи условия

Активация на акаунт