Слънчицето топличко си грее,а малко ФЕВРУАРЧЕ весело се смее!

• 11 093
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
Добро утро и от слънчева Варна!  Grinning
 Аз също ползвам шишета на авент и досега не съм имала проблем, ама верно че от скоро ги ползвам има няма месец. Стерилизарм рядко, май  ако се сетя само..  Embarassed
 Моето дете вече два пъти ми прави голеееми нощни паузи, дори не мога да го изкъпя, заспива в 20ч и се събужда чак сутринта в 6:30... А иначе от вече 10-ина дни изобщо не се буди вечер, да видим до кога ще е така, защото и преди имаше такъв период, но след това започна отнова да се буди нощем, сега пак не се...  Laughing
 Весел ден на всички!  Hug

# 211
Добро утро.
Аз изпуснах две теми, но бях почти цял ден самичка с малката и все хайманосвахме.
Това с мъжете е много кофти, и ние се карахме в началото, но откакто малката спинка от 8-9 до 6 сутринта всичко е ОК, наспани сме и гледам да не обръщам внимание на дребните неща.
Момичета, хич не бързайте бебчетата да се обръщат  Laughing, че моята кукла откакто се е налучила, решава че 4 сутринта е подходящо време за това  Shocked, в съня си се обръща и после се размрънква, но тъй като може само на едната страна и сложих едно нагънао одеалце да не може през нощта да се обръща, иначе през деня почти през цялото време е така  Laughing.
Аз почнах захранването с плодово пюренце на Ганчев,-за тях да ви кажа, на моята приятелка майка й работи в РИОКОС-и каза че отговарят на всички стандарти, редовно им правят проверки, а в завода работят с най-новите машини и технологии, но като пробвах заленчуковите-ужас, направо ми ги плюе-то аз няма да ги ям, камо ли на детенце, но млечните кашички са супер-вчера й дадох млечна с бисквитки-облизва се и за още пита.
Нашата маймунка яде през 4-4.30 часа, ако й дам по-рано хапва малко и почва да плюе.
За общата срещичка, ние сме там-(ако не излезе нещо непредвидено).
Хубав ден на всички.

# 212
Честито на всички именници днес!

Специални пожелания за много здраве и много сбъднати мечти, Яна! Благодарение на твоите съвети към всички аз все още успешно кърмя!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 213
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯНА, ЯНИТА, МАЛКИТЕ ЯНА И ЕНЧО, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ФАРМАЦЕВТИ!

# 214
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДНЕС  bouquet

# 215
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ЕНЬО, ЕНЧО, ЯНА, ЯНКО, ЯНИТА И т.н! Да са живи здрави и много щастливи!

Моят брат Янко също е именник!

ЧЕСТИТО И НА МЕСЕЧИНКИТЕ ДНЕС! Да растат послушни и щастливи!

# 216
Честит имен ден! newsm67
Дидерончо, а моя брат е Янислав!

Аз все още не съм захранвала, само на кърма сме (и на малко вода, когато се налага да поизчака с кърменето). И от една седмица се събуждам с гърди като от камък, които ще се пръснат, бучки и т.н. Да не говорим, че незнам криза на растежа ли е, какво е, но започва да мрънка за храна  още на втория час #Crazy.
Иначе се върти в двете посоки от средата на третия месец. Педиатърката ни беше показала как да тренираме малката и да й показваме да се върти, но не се наложи. Още същия ден се обърна сама от гръб на корем, а след ден и обратно.

# 217
Честит празник на всички малки,големи и още по-големи именици!Да са живи и здрави! Специални поздрави на Яна-нашето гуру в тъмните дебри на кърмаческите неволи!   bouquet

Еми,тия дни и аз се чудих къде изчезна..А и от известно време само загатваш за някакви грижи...Дано се изгладят нещата по-скоро! Каката е като малка вълшебница с тази шапка на фокусник!  Heart Eyes А сравнението на Мартеничка с Котоошу на малкия "Емчо" беше направо в десятката!  Joy

Целувки за всички беззъби сладури!

# 218
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ НОСЕТЕ ИМЕНАТА СИ  bouquet

пожелавам на всички хубав ден

# 219
Честит имен ден на Яна, Енчо, Янита и всички, които днес празнуват. Бъдете винаги позитивно настроени и лъчезарни хора. А малкият Енчо да расте здраво и щастливо дете.

Днес нямам време за писане. от 6 часа сме на черешата.

Еми  Hug и Йоан все по ръцетер ни виси иначе може и на мен някой да ми прати социалните. По цял ден се дере ако не става на неговата.

# 220
  • София
Ама то и Йоановците днес имат имен ден! Ние на Йоан Кръстител сме го кръстили. Айде една по-разнообразна художествена почерпка.

Йоан Кръстител и Саломе от илюстрациите на Оска Уайлд:

На мен любимата ми е тази, но тя не е за слаби сърца. И тази е страхотна.

# 221
Добро утро момичета   bouquet

честит имен ден на всички празнуващи  newsm51

И ние сме все на ръце  smile3506 а за писъците какво да ви кажа направо всеки момент очаквам да ми цъфне полиция на вратата няма такъв рев като нейния  Crazy  откакто се е научила да писка вече съчетава рев с писъци и става нещо невъобразимо smile3514 и откакто ни е отворен прозореца вече хората като минават покрай него се оглеждат и се ослушват  smile3506

# 222
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ.
И ние сме преобладаващо на ръце  Rolling Eyes Хем не мога да кажа че е под влияние на бабите, защото рядко е в тяхните ръце. Но иначе понякога е кошмар - ако не е нас са такива писъци, че ме е срам от съседите. Като я вземем, може да е в най-неудобната позиция, но няма претенции. Все се успокоявам, че ще е още малко, защото като почнеда шъпъка насам натам няма да иска да ни виси в ръцете.
А иначе вече пропълзява леко не само назад, но и напред  newsm78 Май е рано  newsm78
За шише за вода ползвам на Нук, доволна съм, но и ние рядко го ползваме - сега в жегите давам от време на време. И почти не стерелизирам. Мия с бебешко веро.
А шишитата на Tommy имат ли с каучуков биберон?

# 223
Забравих да се отчета от вчерашната консултация- 7100 гр и 67 см (+800 гр и + 4 см)! Много съм доволна!  Peace Биха ни и третия Пентаксим и през цялото време се смееше и бръмчеше! Въобще не разбра,че я боцнаха!

Благодаря ви за мненията за обичките! Аз питах и педи и тя каза - НЕ до 1 годинка! Така,че няма да й слагам обици скоро!      bouquet 

Дидерончо, а моя брат е Янислав!
Да ти е жив и здрав братчето! Много да те слуша и уважава!  Hug

# 224
Честито на всички празнуващи днес на този хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт