след трета нощ никакъв сън.

Въобще съм толкова бясна... Както и да е
Смяхме се много и нямам търпение пак да изляза с тях 

, не на него разбира се, какво ми е виновно детето ама верно "изтрещех", готови сме ние за разходка из квартала, остава само да се наяде и тръгваме, щях тъмо да му правя млякото и той ме одраска, ама яко, реших, че и себе си ще одраска и да му изрежа ноктите, ама съм тъпа, не е истина, то гладно детето, аз нокти ще режа, та изрязах му ги на едната ръка (на единия пръст има леко твърдичко и тъкмо го оглеждах и се чудех от какво е) и той взе да си дърпа ръчичката вече, явно му писна, ама аз не та не, да видя и като ревна това дете, ни легнало, ни седнало, ни в мене, ни в кошарата, абе реве та се къса, явно ми се разсърди, аз какво да правя, оставих го да реве и отивам да му правя млякото, че като няма кой да го гледа какво да правя, той реве та се къса, направих го и тъкмо го взех да му давам и той уж се успокои, изяде половината и пак рев, яко, даже като го нося прав и го подрусвам и ходя пак ревеше, после дойде свекито за малко, държа го, лигави го, той нищо, ама не рева де, уригна се за пореден път, тя реши, че много би ял и затова, аз й казах, че е от въздха който гълта докато реве, тя пак си знае нейното, опита се да м даде да яде, ама той като видя шишето и ревна, важното е, че пих кафе, докато се мъчеха, после си тръгна, той яде, да не повярва човек, после пак рева, реших, че така и така реве, ще му изрежа ноктите и на другата ръка, той пък се кротна, избърсах м на бързо окото, даже и масаж не можах да направя и бум в кошарата, пак яко рев, ама аз му бутнах бибито и го полюлях около 30 сек., резултата: 1:0 за мама, дребния кърти като пън, разходката пропадна, ама и без това времето се скофти, та не ме е яд. Еххх, милички, разказвам ви толкова подробно, защото имам нужда, а татито като му кажа и вика, ми то нормално, ама за нашето дете не е нормално, беше доста кротък и още си е от кротките де, пу-пу-пу, ама напоследък има едни периоди, в които реве та се къса и нищо не може да го успокои и аз откачам, правя всичко, за което се сещам, ама той си реве, накрая се изморява от рев и заспива, не знам зъби ли са, какво е, ама не е истина просто, то не, че е кой знае какво, ама като не съм свикнала, а и мами, на които децата не се обръщат още, радвайте се на малкото останало спокойствие, моя син кто го сложа легнал, веднага е по корем, ако е ял повръща, аз го обръщам, ако трябва преобличам, сменям калъфки, чаршафи и като го сложа пак, пак е по корем и пак повръща и отначало, вечер вече се приспива по половин час с минимум 2-3 повръщания, аз пък ако стоя и не му давам да се обръща се сърди и реве, абе лудница, а като не повръша си стои по корем, ама като се измори, пак рееев, абе сега само чакам да се научи да се обръща и от корем по гръб, че тук малко да се успокоят нещата, а какво ни чака като започнат да сядат, да хвърлят предмети умишлено, да ходят, подпирайки се и да падат, не ми се мисли, ама така е, какво да правим, ще се свиква 

)))

,много Ви благодаря за честитките и пожеланията за Цветето. 
аз така набързо по диагонал минавам да ви нагледам, че цялата седмица сме на гости на свекитата в Пазарджик и почти нямам време за компа. 

)имаме две долни зъбчета вече,и на голямата когато беше на 4 месеца и излезна зъбче ама сега александра по 2 ги вади. 
Така приятно ме изненада.Реултатите ще бъдат готови утре.

а ако няма промяна -заведи и на гастро пак.
Препоръчани теми