ПЛЕВЕН - 107

• 18 869
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден Валенце!

Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето

# 211
Валенце, честит рожден ден! Heart Eyes Да си жива, здрава и все така усмихната  Hug

# 212
Честит рожден ден,Валенце!Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и най-вече любов    bouquet

# 213
Добър ден!
Вчера какво буря беше тука,такова чудо не бях виждала,облаците черни и с каква скорост се движеха,клоните на дърветата се огъваха чак до земята,много страшно беше е и тока спря за допълнение към  бурята.....
Гледам, че и акитата сте дискутирали Mr. GreenМарио е на АМ от както се е родил и досега не се е запичал, всеки ден си ака,пропускал е ден,но на следващия си го е наваксал  Mr. Green аз не бих го оставила запечен чак седмица
Марио вчера тупна от спалнята, поплака малко,дадох водичка и след 5 минути беше забравил и се хилеше на играчките,ама и аз патица хем го знам как се търкаля вече ама си викам то за секунди е да то и за секунда тупна,та за обеца на ухото,а и пак се е разлигавил и така зверски се чеше,сега пък горните зъбки чакаме,нещо много рано май го мъчат зъбаците.
Тоя нощ много плаках в съня си,даже с глас,ама за какво не помня,май беше на хубаво.
Валенце,честит рожден ден!
Здраве,щастие,любов и много усмивки!

# 214
  • Плевен
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ВАЛЕНЦЕ !
МНОГО РАДОСТИ ОТ МОМИЧЕТАТА И ЛЮБОВ ОТ АНГЕЛ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

# 215
Деси къде е спора те питам. Май покрай банските ти ме четеш избирателно -

Кърмачетата масово се запичат, но това не означава, че не наддават или кърмата не стига, индекация е пишкането в случая, ходи чети из Библиотеката статиите

И от друго място - Запекът се среща рядко при малките бебета, особено при кърмените бебета, макар че може да се окаже проблем при по-големите бебета, след като се въведе твърдата храна.

Очевидно има противоречие, но като цяло цитираната материя не противоречи на изчисленията ми. И аз имам съседи, които страдат от шипове, но понеже си ходят като нормални съм приела шиповете за несъществуващи. Само, че тях ги боли. В същата логическа връзка - запекът на Юлките за околните се приема лековато за нормален, след като цитати като горния ти ги оправдават. Само дето познавам достатъчно майки с мързеливи черва и подобните им деца и твоите приятелки няма да ме опровергаят.
И ако обичате - аз не питах кво изхождат бебетата ви, а дали ги оставяте запечени по седмица!

Да, оставяме ги да се изакат, когато им дойде  Laughing Не им ръгаме термометри и сапуни, защото сме пробвали и не действа
Притеснена бях, когато вече Елена се запече след въвеждането на другата храна, защото акаше, но се мъчеше - това беше вече истински запек с твърда материя  hahaha

В първото, което си ме цитирала, исках да кажа, че кърмачетата масово се изхождат не всеки ден, използвала съм думата запек неудачно - при всяко кърмено бебе е различно
Затова се приема за нормално кърмаче да ака всеки ден, а друго да ака два пъти в седмицата, ти го наричаш запек, но не е

При второто е цитирана статия и думата запек  е използвана в смисъла му на сухи и твърди изпражнения, които детето изхожда трудно, понякога се мъчи - голяма част от кърмачетата са така в началото при въвеждане на твърда храна, особено ако са били на изключително кърмене и нямат навика да поемат допълнителни течности  Peace

Тоест - противоречие няма, просто не съм се изразила правилно в самото начало

щях да ви пускам снимки на торта, много яко стана с малини, ама заради тез лайна ще е друг път
 hahaha

# 216
Валенце, Честит Рожден Ден!
Юбилярка си тая година нали?
Още много години любов и хубави емоции, спокойствие и тв изяви, хаха!  Hug
Весел празник!

# 217
  • София
Благодаря ви,мили ми приятелки плевенчанки...много сте ми на сърцето вие,но това си го знаете. HugЗа мое и ваше здраве:

# 218
# 219
Валенце, много здрава, щастлива и обичана бъди!
Весел празник и целувки!

# 220
  • София
Атракция и номадка,благодаря ви!
Ето и още една скромна почерпка/моля тортените разбирачки да не се смеят....важна е идеята все пак Blush/
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341018&pid=13149261
484388..ще го направя публичен вече

# 221
Валенце давай и паролата Crazy Hug
има редакция с нея Wink

# 222
Честит рожден ден Валенце     bouquet

# 223
Валенце, ще ти излезе име , че си нимфоманка  Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 13:13 от Atrakcia

# 224
  • София
 BlushНе съм...или поне си мисля,ме не съм. LaughingАма вие с тия картинки не нимфоманка,ми не знам каква ще стана. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт