Белгийски мами в очакване на лятото - 16

• 17 845
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Галатея ,браво много се радвам за тебе ,желая ти здраво бебче ,успех   bouquet .Поздравление и за момичето ,което се е отзовало и е успяло да открие и помогне .Тук както стана ясно свободно не се продава тази ваксина ...

Мария ,вие с кола,лек път  ,браво куражлии сте ,натоварена програма ви се очертава ,да си изкарате както подобава  Hug

Жулка ,добре дошла в темата

Джъст,  бързо оздравяване

Калинке не съм си взела абонамент ,заЩото ходим постоянно до морето и не се задържам в бкл и няма смисъл да плаЩам абонамент на вятъра ,но засега карам много колело и правим големи разходки .На есен Ще си взема абонамент ,дано да се намери място на малката в една прегардиен и Ще е супер просто .

Поздрави   bouquet

# 166
Мария няма ли да идвате към Варна?Ако да , непременно да се обадиш , ще ти дам телефон на лични  Wink

# 167
Жеже, на Царево сме на бунгала...мнооого на Юг. Няма да се качваме на север, иначе с удоволствие... Вие път към София?

Кажи как сте?
 Ние тук още чакаме лятото да започне. Майка беше тук за един месец , изпремръзна жената  Blush

# 168
  • Overijse, Belgie

Ние тук още чакаме лятото да започне. Майка беше тук за един месец , изпремръзна жената  Blush

Стига бе!  Rolling Eyes От както се е родил Борис съм все с къс ръкав или потник. Даже тен си имам...Аз на всички разправям как съм уцелила супер време за майчинство...На мен не ми се мисли как ще се оправяме в жегата в БГ.

# 169

Стига бе!  Rolling Eyes От както се е родил Борис съм все с къс ръкав или потник. Даже тен си имам...Аз на всички разправям как съм уцелила супер време за майчинство...На мен не ми се мисли как ще се оправяме в жегата в БГ.

и аз така ,даже всички си мислят ,че съм ходила някъде на почивка  Laughing ,е да на почивка в Остенд  Sunglasses и тая година няма да ни огрее неЩо по екзотично  Sad

# 170
Джъст, ти нали още кърмиш?  Wink Нормално е да ти е все топло... Аз потник това лято не съм обличала, все ми е студено... А майка пък е още по-зиморничева..

# 171
Жеже, на Царево сме на бунгала...мнооого на Юг. Няма да се качваме на север, иначе с удоволствие... Вие път към София?

Кажи как сте?

Засега нямаме мърдане от Варна , имам много работа така че ще го оставим за друг път.Ужасно се чувствам уморена , направо съм скапана  Sad

# 172
  • В облаците
Ей, Жеже, много интересни мероприятия в тая Варна - спринт на токчета  Laughing Сега ако направят и спринт на варненските гларуси по прашки веднага хващам влака за там, тъкмо и мъжът ми се прибра във Брюксел, малкия го дадох на наште да го гледат малко и съм свободен елетрон тая седмица  Laughing

Джъст, как си днес? Много кофти, че си болна, аз преди да се прибереме във България целият месец бях много зле и всичко ми започна от гърлото. Някакъв много гаден вирус имаше. Чудесно е, че чувстваш климата добре.

И на мен ми е трудно да си сложа потник лятото във Брюксел и си идвам в София с едни супер смешни дрехи - дълги поли и панталони (ама пролетни по-скоро)  Laughing Тук си купувах нови дрехи, защото не се диша от жега и замених памуците с лен и едни ефирни работи, които ще си ги оставя да ме чакат догодина, че там не се престрашавам да ги сложа 

Приятна почивка момичета   bouquet

# 173
  • Overijse, Belgie
Аз вече се водя "почти оздравяла" Wink

Пак карах гнойна ангина! Пак ми изписаха антибиотик, въпреки, че преди 3 месеца пих за същото. този път се свързах с хомеопата ни в България и си казах, че няма да се предам и да започвам антибиотика, защото влизам в омагьосан кръг! Изкарах 3 дни на легло, не можех да стана! Но ето, че от вчера съм пълна с енергия (даже изпрах диваните  Shocked). Как да не разчитам на хомеопатията? Ако пак бях взела антибиотика, щях да се почувствам добре още на първия ден. Но сега прецених, че трябва да го преборя това чудо, което се хронифицира от вземането на малки дози антибиотик (малки, защото кърмя).
Ходих при 2-ма лекари тук, защото все още ми е странно как ми слагат диагноза "гнойна ангина" като нямам сливици. То май даже се оказа по-тежко, защото като няма сливици, гнойта избива по гърлото, синусите, че малко и в ушите. Съответно лимфните възли се подуват и болят зверски.

Приятна ваканция!

# 174
  • В облаците
Джъст, много кофти  Sad. Но с децата е така, все ни предават вируси и ние със Слави все си боледуваме заедно. Като излезете от Белгия на друг климат ще се оправите. Тази влага и климат - ту топло, ту студено по няколко пъти на ден предразполагат към по-голямо разпросранение и развиване на всякакви видове бацили, вируси и т.н. Ние затова ще седим във България до края на лятото, че да се съвземем от боледуванията там.

# 175
  • Overijse, Belgie
Калинкамалинка, в интерес на истината тук боледуваме много по-рядко. Аз вече съм казвала, но пак ще кажа, че преди да се преместим тук Марти беше с алергия, която изчезна в Белгия. Проблемите с гърлото ми започнаха като се преместихме от Габрово в София. Тогава боледувах по 2 пъти в месеца! Беше някакъв ужас, защото преди това и хрема не хващах. В чудо се бяхме видяли. Проблемът тук ми се обостри от това, че ми изписаха слаба доза антибиотик, която закрепи положението за момент, но не си свърши работата до край и бактериите пак се появиха, но вече резистентни към антибиотика.
Вирусните инфекции, които караме тук изобщо не могат да се сравнят с вирусните инфекции, които карахме в България. Но всичко е индивидуално!
А и си мисля, че температурните разлики тук са много по-малки, отколкото в България, където има дни с над 20 градуса разлика.

# 176
Тази влага и климат - ту топло, ту студено по няколко пъти на ден предразполагат към по-голямо разпросранение и развиване на всякакви видове бацили, вируси и т.н. Ние затова ще седим във България до края на лятото, че да се съвземем от боледуванията там.

Наистина е така. Тук забравих какво е да боледува Криско, кипи от енергия и за един месец е наддал почти 4кг  Grinning

Аз бях в Гърция със сестра ми - Солун, Кавала, Тасос, Филипи, Драма, Серес... Много хубаво изкарахме, иначе Гърция не ме впечатли кой зняе колко. Имаше плаж, ферибот, къпане в морето.
Сега стягаме рождените си дни скоро.  Party

Джъст, бързо оздравяване  Simple Smile

Мария, весело да си изкарате в Бг, ще ти хареса концерта на Мадона, шоуто е невероятно, дано организацията да е добра, че лудницата е пълна  Crazy

Добре дошли на новите   bouquet

Весело лято на всички  Simple Smile

# 177
  • Overijse, Belgie
Блонди, тези килца не са ли малко множко за 1 месец  newsm78

Браво на вас за екскурзията до Гърция Simple Smile

Аз тръгвам на разходка Simple Smile

# 178
А, множко, той беше 14кг преди да се приберем. За 4 годишно дете 14 мисля, че е малко  Rolling Eyes Сега гони 19 вече, което ми се струва нормално. Освен това е висок за възрастта си, към 116 е  Simple Smile

# 179
Браво на Криско, голям апетит на чист въздух  Hug Той бил по-слаб от Филип, нашия е към 16 кила на няма 3 години. Но той и висок идва, над 105см е.

На Мадона ще ми хареса, няма начин. Като се замисля, на никой друг изпълнител не бих отишла на концерт пред Мадона. Тя ми е на върха на класацията  Mr. Green въпреки че и на много други концерти ми се ходи .

Общи условия

Активация на акаунт