ВАРНЕНКИ откриха плажа-там ще си навъртат стажа.

• 16 442
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
ЪЪЪ таковата аз да предупредя които не е карал курс за катерички към 19ч да се прибира  Whistling
Ще излизам да покарам малко с мъжо Crazy
Незнам кога ще се отпусна свито ми е цял ден само при мисълта че ще карам  Crazy

# 196
Wink
Вале- само 3 лв снимката !!! ако нямаш диск или флашка- още 3 за диск!
Изкараха ми ги и на хартия 10/15!! Много сме доволни- хубаво студио,хладничко,спокоен фотограф- изчака ме да убедя Ани да вземе розата/тя се страхуваше от бодлите,които кака й показа преди да влезем във фотото/ и така
Дилянка- стискаме плци!!
цунки!!!

# 197
Състава"Скорпионс" идва в Калиакра,така ми се ходеше, но няма кой да гледа нашия сладурчо.
Mery_red къде е това фото,като поотхвръкнем,както казва една позната да си направим някоя професионална снимка на бебчо.

# 198
фотостудио Х - имат сайт- www.photostudioX.com - там,в контакти има карта,телефони,адрес!!!
правят предимно сватбени и модни снимки,но ми харесаха и детските Winkразгледайте!!!
хубаво е децата да имат и по-различни снимки,освен тези,които ние ,родителите им правим...Wink

# 199
ЪЪЪ таковата аз да предупредя които не е карал курс за катерички към 19ч да се прибира  Whistling
Ще излизам да покарам малко с мъжо Crazy
Незнам кога ще се отпусна свито ми е цял ден само при мисълта че ще карам  Crazy

ще ме умориш от смях Joy

# 200
Смешно ли ти е  Mr. Green Ще те извикам да те повозя тогава  newsm08 smile3521

# 201
о,неееееее Crazy

# 202
  • Варна
bellaa пълна ти е кутията, затова ти отговарям тука, пък и който има интерес - да заповяда  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404332.0

това е темичката на кърмаческите срещи, запиши се да ги следиш  Hug аз не знам дали ще устискам до следващата  Laughing но като се излюпи малкия със сигурност ще съм там  Peace

# 203
Вержи това е утре все пак  Mr. Green ако вземеш да родиш се изсипваме в Майчин Дом тогава  Whistling

Мери честита рожденичка!  Heart Eyes Прекрасни момичета си имаш  Simple Smile

# 204
  • Варна
има цял ден пред нас Laughing тази вечер бяхме на сватба...та не се знае  Wink

# 205
Добро утро!
Нека да почерпя кафе, че отдавна не съм го правила  Blush

Да ви е сладко!
Да ви кажа за фотостудио Х гласувам с 2 ръце! Страхотни са. А какви сватбени албуми правят ....
Някоя от вас ходила ли е в онзи гръцки ресторант на плажа? Някъде под аквариума се намирал,  „Ямис“ май се казваше ... Нашия тати е фен на гръцката кухня и ми се иска да го заведа ако е хубаво.

# 206
Мили Варненски мами, имам питане към вас относно времето - как е в момента при вас, става ли за плаж? Имаме резервация за Камчия за след 2 дни, но като гледам как е при нас времето/живея в Централна Северна България/ - напоследък всеки ден вали, сутрин е влажно и доста хладно, и направо се отчайвам.

# 207
До вчера бе перфектно за плаж.
Даже е повече от поносимо /горещо и препичащо/.
За днес ще докладваме утре  Wink
Не е валяло дъжд поне седмица назад доколкото си спомням.

# 208
До сега във Варна не е валяло, въпреки прогнозата  Simple Smile Днес е леко облачно, но се съмнявам да продължи дълго.  Peace

# 209
Добро утро, днес май ще е по хладичко, ще се живее
Мери, страхотни снимки и вие сте излезли много хубаво.
Аз от понеделник съм на работа и се настройвам, че 3 години не съм бачкала  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт