СЕПТЕМВРИ - 09'28

• 10 906
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от мен!
Аз днес съм като пребита. Започнах да правя йога упражнения в къщи и съм с такава мускулна треска..... То не стига, че ми тежи, а и всичко ме боли  Grinning

bamba, мерси за кафенцето!  Hug

aguto, нямам идея на какво може да се дължи твоят обрив, но се надявам да не е сериозен и да мине бързо.

tsveta, точно конкретна диета не ми дадоха. Казаха ми че на ден ми се полагат максимум 1100 kcal., казаха кои храни да избягвам и ми дадоха таблици със стойности на калории и въглехидрати. Един вид да ям и да смятам.  Laughing

vesita007, количката е страхотна, а и Хаук е хубава марка. Тази дето аз съм си харесала не е на Хаук, но е подобен модел. И искам да е червена. Дали няма да е смешно червена количка на момче?!  newsm78 Аз не смятам, че червения цвят е само за дами.

# 166
Добро утро момичета Simple Smile

Бамба, благодаря ти, че си се погрижила за кафенцето.

весита, количката е много хубава.

Цвета, поне ще си отпочинеш. Е, да без компютър в началото ще ти е малко скучно, но после ще видиш, че дори няма да се сетиш за него. Всичко е въпрос на навик.

Тринити, и аз мисля, че е редно да ти направят хранителен режим, а не да ти казват до колко калории можеш да консумираш дневно... Все пак не си специалист постоянно да си броиш калориите...

агуто, това с пъпките е неприятно. Иди на лекар да видиш какви са тези неща. Недей да ги чоплиш, за да не се инфектират...
Оф, през какво ли не преминаваме всички ние... ама поне крайната цел си заслужава.

# 167
Здравейте момичета, как сте днес? Мен вече въобще не ми се поди на работа ама няма начин решила съм поне до края на юли да ходя иначе пък каво ще правя в къщи по цял ден.
dd2 аз ходя на лекар в Айтос при д-р Галин Петрова, невероятен лекари и човек. Ако те интересува нещо може да питаш на лични.

# 168
Здравейте,
тринити, много неприятно това с гест.диабет Hug. Дано да помогне хранителния режим.
весита, и на мен количката ми изглежда супер  Peace Честно казано не съм прочела досега мнения за марката. Сега ще ги разгледам и аз.
aguto  Hug, за съжаление и аз не мога да помогна със съвет, дано не е нещо сериозно.
villi, вече навлизаме в най-тежкия триместър, като добавим и летните температури, наистина ще трябва да намалиш темпото Sad.
dundito 2, моето бебе от 25 май беше 560, а сега на 22 почти като вашето тегло 1118, струва ми се подобно качването, предполагам, че си поне една седмица преди мен. Аз съм 28г.с.

Аз пък вчера заседнах в един асансьор, стар и тесен и стоях 40 мин. докато успеят да ми отворят. Добре, че веднага мина един човек отвън и намериха бързо телефон (защото отвън и вътре на асансъора нямаше тел.номера). А мъжа ми милия се беше изстрелял и долетя за нула време при мен. После звънял на аварийната служба да им дава зор да идват. Интересното е, че хората отвън по гласа ми са помислили, че има дете вътре  Embarassed, незнаех, че чак така звуча Sad.
И още нещо да ви се оплача. Нещо не мога да купя на бебето нищо. Някакви знаци получавам сигурно. Оняден стигнахме до магазина малко по-късно от раб.време. Вчера бях решила да отида в обедната почивка до един магазин наблизо, а то заваля из ведро. После си харесах по интернет дрешки и какво да видя няма ми я кредитната карта  ooooh!.
Днеска да се похваля пък си сменихме личния лекар и живот и здраве бъдещ педиатър на бебока.

# 169
  • София
gingerina, понеже имам някакъв бегъл спомен, че сме комшийки, би ли споделила къде се записа? Аз мисля да ходя до 15 ДКЦ срещу хотел Диана. Една колежка ми препоръча нейната лична лекарка, която е и педиатър, ама от работа все не мога да отида, пък и бланка някаква ще ми трябва, а ми казаха, че там не продавали. Та ще се опитам да се вместя в срока все пак.

# 170
Добро утро!

bamba , благодаря за кафенцето и днес да си изкарате страхотно!!!

villi, направо си представям под какво напрежение си, за да получих такива болки и контракции. Определено трябва да намалиш темпото, вземи си отпуск или болничен и си почивай, че и без това с двете девойки едва ли имаш много време за почивка.

aguto, обрива само по корема ли е? Дано вече си се чула с док и най-добре да отидеш да те прегледа, защото не се знае какво може да бъде. Стискам палци да не е нещо сериозно.  Praynig

TRINITI, аз не смятам, че червено е смешно за момче. Моята най-добра приятелка пък като роди момиче, отиде и съвсем съзнателно си купи синя количка. Просто й хареса и каза, че няма да се съобразява с глупости.  Laughing След това все ми разказваше колко учудени са оставали хората, когато надниквайки в количката, са виждали бебче облечено с розови дрешки.  Grinning За диетата - преди време когато пазех диети, правех точно така - смятах калориите на това, което поглъщам през деня и се стараех да не надвиша 1000 калории. По принцип за мен това е била най-ефикасната диета, даже още си пазя списъка с енергийната стойност на различните храни. Ще видиш, че е много лесно като свикнеш.

gingerina, много неприятна случка с този асансьор, доста време си била вътре. Дано не си се уплашила много. А това за знаците - и аз съм така, като тръгна на правя нещо и все става така, че не успявам да го направя, приемам че е някакъв знак и го отлагам във времето. Не казвам, че и при теб е така, просто аз съм малко странна в това отношение.  Crazy Ако искаш изчакай седмица-две и пак опитай да пазаруваш, може би просто не е сега момента.

Аз днес поспах до 9.00 часа и както се вижда, няма да мога да приготвя багажа сега, че ще хващам автобуса за София в 12.15 часа. Ще трябва всичко да приготвя довечера като се прибера от прегледа. Освен първо да направя списък на всичко, което ще ни трябва, за да не забравя нещо в последния момент.  Laughing

# 171
electra, аз се записах в Сана, в Студ.град, понеже са ми еднакво близо с 15ДКЦ. Докторката е Д-р Бельова. Прочетох, че уж била за късното захранване (или поне не била против). Там д-р Елена Иванова е много търсена, имаше огромна опашка отпреди 8 часа. За 15 ДКЦ също бях прочела някои лекари, които препоръчваха Ценкова и Игнатова и на едно място бях прочела за д-р Тамара Павлова. А бланката иначе ми я даде лекарката и много бързо станаха нещата. От 15 ДКЦ избягахме от д-р Костадинова, тя също е педиатър, но не останах с добро впечатление от работата и, не си спазва графика и действа много мудно. Ти в коя част на Дианабад си?
киара, не се уплаших много за мое учудване, но асансьора беше пропаднал и по едно време ми се стори, че се клати. За пазаруването май ще направя като теб, ще поизчакам...

# 172
Здравейте, мили мамчета!

Не съм писала от 100 години, но имах основателни причини!
На 20.06. се омъжих за мъжа на моя живот!  Heart Eyes
Скоро ще кача снимки в албумчето, че все още не са готови.
Всичко мина добре, веселко беше, само където се притеснявахме толкова!
Не зная кога ще успея да наваксам с четенето на форума.
Надявам се, че всички сте добре, че нямате проблеми с бременността и че бебчовците са добре!

Целувам ви всички и ви желая хубав ден!

# 173
Хайде добро утро и от мен.

Ianita28 хайде честито дълги години да се радвате на любовта си и на малкото човече което ще дойде. Всичко най най ви желая  bouquet.

киара дано всичко на прегледа е ок и да тръгнете спокоини за моренце. А за малката мисли положително и ще видиш че всичко ще е ок.

bamba благодаря и аз за кафенцето екстра ще ми дойде едно и на мен. Да си изкарате хубавко на как го каза кеф - деня Laughing.

villi почивай си повечко, аз като знам с едно детенце само колко ми беше натоваренко и ми идваше нанагорно представям си ти с двете госпожици как си. Отдели време и за себе си и бебчо.

aguto много неприятно това с обрива иди задължително да видят какво е. Ще стискам палци да мине бързо и да не е нещо сериозно.

TRINITI аз не бих робувала на цветовете каквото ти е кеф това вземи за бебче. На Адко количката беше светло сиво с едни каренца от оранж, жълто и червено. Да не ти казвам колко нашарени с розово бодита има. Щом ти харесва взимай, няма да се съобразяваш с глупости я.

gingerina ужасно е това с асансьора, ама добре че не си се шашнала много де. Иначе бая си постояла докато те измъкнат. Дано няма повече подобни '' инциденти ''. Пък за покупките не си набиваи сега в главицата че са знаци това само се затормозяваш излишно. Остави да минат няколко дни без да ти е фикс идея пазара и после дерзай.

Неки айде кажи как е малкия ни юнак Heart Eyes

Бягам сега да си допия кафенцето после пак ще пиша. Хубав и усмихнат ден на всички Hug.

# 174
Ianita28  честито пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот.

# 175
Здравейте момичета!
Ianita28, честито! Дълъг и щастлив семеен живот и много радост да ви носи малкото човече!
TRINITI, би ли споделила какви упражнения правиш? Тази тема много ме вълнува  Simple Smile Препоръча ли ти ги някой или ти си ги избра?
Знаеш ли, преди години под вещото ръководство на диетолог свалих 35 кг и от опит мога да ти кажа, че за мен тайната на успешният хранителнителен режим е в редовното и балансирано хранене. Мисълта ми е, че не само калориите имат значение. Стискам ти палци всичко да е наред и с теб и с бебока.
Гледам, че се коментира и тема за количките - е това е нещо дето си мислех, че бързо-бързо ще го реша, но..... Ходих, гледах и се чуствам доста несигурна, макар, че май се ориентирахме вече. Изборът ни клони към Cangaroo Victoria. А по отношение на цвета - не мисля да робувам на никакви традиции и правила.
Ами толкова от мен за сега.
Успешен и много усмихнат ден на всички!

# 176
 Честито Ianita,
Желая ти голямо, щастливо и любящо семейство.
aguto, Това с обрива ми прозвуча доста притеснително. Дано не е нищо сериозно. Да споделиш после какво е казал Док.
gingerina Съжалявам за неприятната случка, но приемай всичко позитивно. Някъде бях прочела, че адреналина на майката в умерени дози подпомага физ. развитие на бебето- разбира се не е доказано, но в крайна сметка едва ли има жена, която да бременее 9 мес. в пълен покой и наслада.

# 177
уф.. аз чакам да си пусне телефона в 11 док.. а сега се сетих, че днес не работи.. аман Sad
звъннах на един друг приятел.. каза да се мажа с алергозан.. ама мн ми е интересно ей така като не видиш за кво става дума как пък реши, че е за алергозан. питах да ида на дерматолог.. той не няма нужда..
май ще чакМ до утре

а аз да ви споделя.. бях качила 14 кила.. спрях сладкото и белия хляб и всякакви боклуци от пакетчета от месец  и нещо насам- свалих 3 кила и сега си ги държа и не мърдам доста време!

# 178
aguto Иди поне при личния лекар или му звънни по телефона.
Аз тъкмо намерих една статия, която започва с това, че можем да увеличим желязото в кръвта като  ядем кисели храни приготвени в железен тиган  Joy
отивам да допрочета... и от тигана ли трябва да си гризкам?!

# 179
Ianita, честито госпожа Simple Smile пожелавам ти много щастие и хармония в семейството, а наесен да се радвате на прекрасно бебче.

gingerina, голям ужас е това с асансьора. Добре, че не си се уплашила много.
Аз понеже имам доста фобии, та едната ми е от тесни пространства. Изпитвам невъобразим ужас да се качвам в асансьори и редовно се катеря по стълбите...

киара, успех днес на прегледа. Ще чакаме да споделиш хубави новини за бебчо.

Общи условия

Активация на акаунт