СЕПТЕМВРИ - 09'28

• 10 903
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
Gorska_Kitka , взе ми клавишите от пръстите Mr. Green, тъкмо това щях да напиша. Аз нямам много фобии, но тази ми е най-голямата - и аз редовно се качвах по стълбите, но когато ми се налага да вляза в асансьор, преди да се кача се моля да не заседна, а като се кача сърцето ми ще изскочи при мисълта, че всеки момент може да заседна. Докато съм вътре чувствам, че тавана слиза надолу, а стените идват към мен и всеки момент ще ме смачкат - на някои може да им се стори смешна тази фобия, но за мен си е гадна работа Tired

Ianita28, честито - да се обичате и уважавате дълги години и около вас да тупуркат много малки крачета  bouquet

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 12:47 от vesita007

# 181
  • София
Честит Янита! Дълъг и щастлив семеен живот!
aguto заради хормоните се получават обриви по корема и гърдите. Беше някакъв дерматит, четох някъде. При всички положения отиди при док Peace
gingerina сигурно много си се уплашила в тоя асансьор - цели 40 мин Shocked Важно че всичко е наред
Тринити с хранителния режим ще се справиш с проблема. Но действай умерено с упражненията ако много те натоварват.
бомба весело изкарване
киара да кажеш какво каза док
Вили почивай повече Peace
Бях писала за запис на тоновете и понеже неми отгооврихте много активно аз се попритесних, защото последно време не чувствам много силно бебетата. а се обадих н доц. Димитрова и мрън-рън описвам случката. Жената ми каза веднага да отивам а ме види. Просто не повярвах н ушите си! Както и да е - бебетата са много добре,кръвопотока е перфектен вече са по около1,200 всяка което за близнета нее зле. Просто нямат много място вече д мърдат и затова не ги усещам токова добре. ЕНОТО Е Седалищно ад другото напреки и ще е секцио вече 100%.
Лошата новина имам анемия. Желязото ми е 4 при мин.реф.стойност 9. Някакви съвети?! newsm78 Холестерола ми е много висок около 9,!! Shocked Да се чудиш от какво - не ям месо, яйца, сирене, масло. Абе само карам на плодове и зеленчуци,ама айде де.
Искаше от другата седмица да влизам в болница за да ме контролира, че едното бебе е много ниско долу и да не вземе да стане беля, но после гледа шийката на матката и се успокои. 2,7 см шийка и затворен канал. Та за момента остава в къщи да се въргалям в леглото и да не се мотам насам натам и да стискам палци да устискам до август т.е. 9-тия месец
айде пак много писах Embarassed

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 14:02 от bubara

# 182
  • София; Дружбето
bubara, по-добре да ти е спокойно в болницата. Вярно е, че се откача от обстановката и от скука, но ако лекарите преценят не се дърпай Hug
aguto, върви на кожен да те погледне Rolling Eyes
gingerina само 40 мин Mr. Green Пак са реагирали бързо хората. Вчера четох, че казването на 100 стълби се равнява на 5 мин сериозни упражнения и изчислих, че доста сеирозно си трнирам всеки ден Laughing

# 183
bubara, лошо е това с анемята. не ти ли предписаха някакъв желязосъдържащ препарат? И аз съм така, но док умишлено не ми предписа желязо, защото пия магнезии и каза, че когато се пият заедно взаимно си намаляват свойствата, за това ми препоръча да ям много месо и черен дроб, но да са варени или на скара. Холестерола идва от мазните храни, ако месото не е мазно и е приготвено по подходящ начин няма проблем да се консумира.

# 184
bubara, дано всичко да е наред при теб.
Холестерол се вдига и от стрес/нерви. Това ми го е казвал доктор.

весита, фобиите са нещо ужасно, но пък ако пречат на човек могат да се лекуват. Доколкото знам чрез хипнотерапия се изчистват доста фобии и зависимости.

# 185
  • София
Весита и аз пия магнезии и гинипрал и затова бях занемарил Малтофе/желязото/ Доц ДИМИТРОВА МИ повтори, че когато се пият през три часа разтояние едно от друго,няма  проблем
Цвета никаква болница smile3506. Нали трябва да взема и лаптопа и телефона ще ми звъни постояно. Ще преча на другите жени. Ако има нужда от някакво лечение или задържане ще вляза разбира се, но за сега не виждам смисъл. Пък и докторката излиза отпуска - какво да правя там без нея?!
Горска не знаех, че холестерола се влияе от стреса newsm78 но сигурно е така. След като не ям мазно и месо може да съм стресирана Shocked?!

# 186
  • София
gingerina, мерси за информацията! То аз съм си почти в Студентски град, та може и там да се запиша.

# 187
Момичета,
Някой знае ли колко струва записа на тоновете?

# 188
При моята докторка записът на тонове на се заплаща допълнително влиза си по ЗК.

# 189
В поликлиниката по ЗК, в Плевен поне, не правят запис на тонове. Като ме слуша с оная тръба на предната консултация-записал 140 уд в мин за пулс на бебето.Много смешно ми стана,щото и 10сек не слуша,ама това е.
Иначе преди 3г май беше 15лв. И не си спомням кога започнаха да ми правят-май в този период, след 7м.
Янита, честито, живи и здрави да сте!   bouquet

# 190
Момичета искам да ви попитам от време на време като стоя ми се появяват болки ниско доло в корема и става много твърд, това контракции ли са?

# 191
Da, контракции са  Simple Smile

# 192
  • София
Оказа се че запис на тоновете се правят през последните месеци. Това не е когато в ЖК ти служат тоновете на бебето за 10 сек с ония примитивни уреди, а трабва да трае около 20- 30 мин. Ако има някакъв проблем или съмнение те пращат на Доплер Peace
Това разбрах от моите вчерашни притеснения. За заплащане незнам!

# 193
Сега погледнах сайта на клиниката, в която ходя на частно-15 лв е.

Това не е когато в ЖК ти служат тоновете на бебето за 10 сек с ония примитивни уреди, а трабва да трае около 20- 30 мин.
Толкова,около 20-тина минутки траеше, лежиш, не мърдаш, не говориш,не се смееш-купон  Grinning

# 194
Точно за този запис питам, дето е по 20-30 мин. Аз полежах няколко дни в болница и там ми правеха всеки ден, но незнам ако отида специално за запис, колко парички ще ме фирят. Иначе Доплера върви около 40лв.

Общи условия

Активация на акаунт