Кого харесвате като мъж.....

• 13 468
  • 386
  •   1
Отговори
# 135
Ами............. аз харесвам моя Heart Eyes
Не може ли...........? Що трябва от тия да ми харесва някой, ами не ми харесва нито един newsm12

# 136
Никой от изброените не ме впечатлява нито като мъж, нито като човек.

# 137
Не може ли...........? Що трябва от тия да ми харесва някой, ами не ми харесва нито един newsm12
Ми ... като не ти харесва никой, не гласуваш.
Твоят не влиза в класацията, защото не сме го виждали. Ако го изтипосаш може и да бъде включен  Mr. Green Той политик ли е  newsm78

# 138
Щом е в политиката - не ми ги хвалете! Алеко го е казал отдавна - всички са маскари!
А мъже не харесвам, освен като спортни постижения!  Mr. Green

Това лъха на дискриминация...ако се отнася само за жени  Crossing Arms
Не, но темата е кого харесвате като мъж

# 139
  • Варна
Хм, зависи за какво ще се ползва този мъж?! newsm78
Ако само ще се "обичаме", демек гол секс, Бат Бойко е безапелационно първи в списъка. Ама ако ще трябва и да си говорим предпочитам Доган. Този направо ме заковава с интелект и ум.

# 140
  • Belgium
Северина ти пък избра двете крайности  Crazy

# 141
Ако само ще се "обичаме", демек гол секс, Бат Бойко е безапелационно първи в списъка. Ама ако ще трябва и да си говорим предпочитам Доган. Този направо ме заковава с интелект и ум.

Съгласна съм с теб , макар ч е не понасям Доган той е може би най-умния политик!

# 142
  • Варна
Ми като няма среден, приемлив вариант? Simple Smile По- добре да има разделение по дейности- така получаваш от всеки само най-доброто.

# 143
Харесвам Бойко Борисов, защото от него лъха мъжественост и не се старае да се хареса.

# 144
  • Варна
Харесвам Бойко Борисов, защото от него лъха мъжественост и не се старае да се хареса.
Да бе, изобщо не се старае! Бойко Борисов е толкова суетен, колкото не съм си представяла, че може да бъде един мъж.  Laughing

# 145
  • Belgium
Cеверина, взе ми думите от клавиатурата  Laughing

Хич не се старае да се хареса, особено след речта в Чикаго и след като обвини медиите, че го отразяват в пъти по-малко от Станишев  Joy

# 146
Е, това го няма в опциите - тройка  Joy
Единия ще действа, докато другия те омайва  с приказки Joy

# 147
Е, това го няма в опциите - тройка  Joy
Единия ще действа, докато другия те омайва  с приказки Joy

Не бих рискувала тройка с Доган... Току виж си останеш само зрител на коалиционни заигравки  Whistling

# 148
Ми ... като не ти харесва никой, не гласуваш.
Твоят не влиза в класацията, защото не сме го виждали. Ако го изтипосаш може и да бъде включен  Mr. Green Той политик ли е  newsm78

Че така като гледам въпросът е - Кого харесвате като мъж... - Мъже многооо................ голям праз, само политиците ли са мъже????? Айде щом са политици и да им......................щом на теб ти харесва  - харесвай си ги и други неща даже им прави за да им се харесаш пък и ти щото..............
Ти нещо правиш проучване за някоя партийка ли, щото на мен на това ми прилича, пууу то не бе проучване, не бе правене на сметки кой че за кого. ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ПОЛИТИКА И ПОЛИТИЦИ ВЪОБЩЕ. И мисля, че на много хора от тук...............

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 16:08 от Анонимен

# 149
Иван Костов харесвам, но като политик, като мъж едва ли, защото не е красив, дори някои го зоват циганина.Но не е важен външния вид, а това какво имаш в черепната кутия.ББ е сексапилен, но няма дар слово, само глупости говори.
Защо да не направим анкета примерно, кой е този политик, който винаги ви кара да се смеете, независимо дали става въпрос за поведение, жестове или просто външен вид.На мен ми става смешно само като видя Д.Вълчев, не знам защо.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 16:17 от gitadam

Общи условия

Активация на акаунт